Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Hep demişimdir kendini saklayan, efendi gibi durandan korkacaksın. Karşısında daha sert biri olsa AK daha da pislikleşecekti.

Asarım keserimle kitlelere hitap edilemez, edilmemelidir.

Örneğin Ünal Aysal, Sedat Doğan gibi adamların ne kadar üstüne giderseniz gidin o tavırları değişmez. Nazifoğlu gibi onlara benzeyen tipler var ama bunlara ama er ya da geç bedelini ödüyorlar.

Neyse sırf soyadı Koç diye seçilebilir yarın, başka da vasfını göremedim.

İyi olsa zatan yönetimde olduğu zaman bi varlık gösterirdi. Hoplatıp hoplatıp gönderdik.

hqdefault.jpg

Aynen ki daha ailenin büyükleri Can Kıraç ve İnan Kıraç var...Ama tüm şubelere sponsor olurlar vergiden düşerler...

Sponsor olup 3 verip 5 gösterip vergiden düşmeyi sararsak ayrı mesele :) ama onda bile bir noktaya kadar. Çünkü tek FB yok bu ülkede ve Koç ailesi tek F5 olarak bakmaz ve göze batacak kadar da açık destek olamazlar. Babaları Ali birazda burayla oynasın oyalansın demiş. Yıldırım Demirören’in babasının yaptığı gibi :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb benim olucak vurucam kırbacı vurucam kırbacı :asd::asd:

DeseojoW0AErQQ6.jpg

Deseoj5W0AUw1ni.jpg

Tamam buna itirazım yok ben iftira atılmasına karşıyım hep bana ırkçı yakıştırması yapılıyor verilecek cevap kalmayınca teşekkür ederim yazılanı anladığınız için...Ayrıca namus meselesi de iftira değil...İsteyen gazete arşivlerinden araştırabilir, hürmetler...

“Oruç tutmamasına mı şaşırıyorsunuz!”

Bu cümleden ‘Normalde oruç tutmayan insan görünce şaşırılır’ anlamı çıkacağını Türkçeyi biraz bilen herkes anlar. Size iyi akşamlar dilerim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koç koç dediniz övdünüz bende birşey sanmıştım cidden boş beleş biri 3 yıl içinde terimin aldığı kupaları sayar ve 1 dahada aday olmaz eğer kazanırsa.

Ben aziz baskanimin yerinde olsam kongreyi lagvedip padisahligimi ilan ederim. Ne ugrasiyorsun kongreyle mongreyle aziz başkan, bu muameleye maruz kalacak adam mısın sen.

Geri
Üst Alt