Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep demişimdir kendini saklayan, efendi gibi durandan korkacaksın. Karşısında daha sert biri olsa AK daha da pislikleşecekti.
Asarım keserimle kitlelere hitap edilemez, edilmemelidir.
Örneğin Ünal Aysal, Sedat Doğan gibi adamların ne kadar üstüne giderseniz gidin o tavırları değişmez. Nazifoğlu gibi onlara benzeyen tipler var ama bunlara ama er ya da geç bedelini ödüyorlar.
Neyse sırf soyadı Koç diye seçilebilir yarın, başka da vasfını göremedim.
Ali koc azizden basarisiz olur. İlk senelerinde belki para basip birşeyler yapabilir ama sürdürülebilir değil
ub.msji
HayırAli Y. Koç'un Fb başkanı olacağı kesinleşti.
Aynen ki daha ailenin büyükleri Can Kıraç ve İnan Kıraç var...Ama tüm şubelere sponsor olurlar vergiden düşerler...Para falan basamaz. Paraya Tanrı gibi tapan bir aileden bahsediyoruz. Babası kazığa oturtur bunu3 5 kuruş kasa kolaylığı sağlar oda faiz ile ötesi yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Azizle kapisirken oyle demedi. 150 milyon lira atti aziz ortaya bu ali koc icin cerez parasi isin gercegiPara falan basamaz. Paraya Tanrı gibi tapan bir aileden bahsediyoruz. Babası kazığa oturtur bunu3 5 kuruş kasa kolaylığı sağlar oda faiz ile ötesi yok.
Azizle kapisirken oyle demedi. 150 milyon lira atti aziz ortaya bu ali koc icin cerez parasi isin gercegi
ub.msji
Aynen ki daha ailenin büyükleri Can Kıraç ve İnan Kıraç var...Ama tüm şubelere sponsor olurlar vergiden düşerler...
Azizle kapisirken oyle demedi. 150 milyon lira atti aziz ortaya bu ali koc icin cerez parasi isin gercegi
ub.msji
o bi laf dalaşıydı.ama sponsorlarla falan para saglayacak işte,bunu söyledi zatenAzizle kapisirken oyle demedi. 150 milyon lira atti aziz ortaya bu ali koc icin cerez parasi isin gercegi
ub.msji

Tamam buna itirazım yok ben iftira atılmasına karşıyım hep bana ırkçı yakıştırması yapılıyor verilecek cevap kalmayınca teşekkür ederim yazılanı anladığınız için...Ayrıca namus meselesi de iftira değil...İsteyen gazete arşivlerinden araştırabilir, hürmetler...
o bi laf dalaşıydı.ama sponsorlarla falan para saglayacak işte,bunu söyledi zaten
Ali koç seçilirse fbyi kendine borçlandırıp tapusunu isteyebilir. Ayrıca bugünkü kongredeki havaya göre sanırım ali koç seçilecek
E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyse mesele ali para verir mi vermez mi degil senin yazdigin da mantikli. Surece gore sekil alir bu mesele a.koc kendisi icin faydali olacagini dusunurse parayi verebilir hayir isi icin 5 kuruş verecegini ben de dusunmuyorum. Dursun ornegi ortadaSen çerez parası der atarsın da o atamaz.