Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Listeler açıklanıyor üstat türkiyeden ekonomist, dışarıdan forbes filan...750 milyon olduğunu nerden biliyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listeler açıklanıyor üstat türkiyeden ekonomist, dışarıdan forbes filan...750 milyon olduğunu nerden biliyorsun
Aynen üstat mesela ben Can Kıraç'ı çok seviyorum niye? Bu serveti yapan iki kişiden biri...Biri Vehbi Koç diğeri kendisinin...Ben özel mülkiyete inanıyorum ve kesinlikle sermaye düşmanı değilim...Sadece çaba sarf edilsin...Çaba sarf etmeden yahut sıkıntı görmeden züppece konuşulmasına ve bunun geçer akçe olarak fakirlerce kabul edilmesine anlam veremiyorum...Kendilerini zengin eden işçilerin sigortalarını devlet 10 kuruş düşürsün bakalım.
Bunlar ben düşürmem işçim benim velinimetimdir benden olsun diyecekler mi görürüz..
Bu forbes cumhurun parasını da açıkladı mıListeler açıklanıyor üstat türkiyeden ekonomist, dışarıdan forbes filan...
Ferit Şahenk de diyordu Murat Ülker de...Adamların borcu küçük ülkelerinki kadar çıktı...Onun için gayet iyi biliriz üstat...Parayla oynayan adamların ne kadar parasi olduğunu bilemezsiniz
Adam azize hadi gel diyor bunlar kolay işler değil
Demeyecekler cunku bunlar pustKendilerini zengin eden işçilerin sigortalarını devlet 10 kuruş düşürsün bakalım.
Bunlar ben düşürmem işçim benim velinimetimdir benden olsun diyecekler mi görürüz..
Parayla oynayan adamların ne kadar parasi olduğunu bilemezsiniz
Adam azize hadi gel diyor bunlar kolay işler değil
Royalty, Presidents gibi bir seksiyonu vardı galiba Kaddafilerin yer aldığıBu forbes cumhurun parasını da açıkladı mı
Adam silah baronu çok pis biri konuşmak bile cesaret ister cumhurun yanında bile atar gider yapan birisiHocam hadi gel diyor da ikiside hikaye uyduruyorPara verdim veririm. Hodri meydan derken ikiside sallıyor. Fakat işi ciddiye alsak Aziz emin ol en aşağı Koç kadar çıkarır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamsın bro.Royalty, Presidents gibi bir seksiyonu vardı galiba Kaddafilerin yer aldığı![]()
Para varsa tabiAli Koc fenerin paralarini cebe indirmiye geliyor. Buraya yaziyorum.
Bu forbes cumhurun parasını da açıkladı mı
Azda olsa onlari toplayip gidecek adam oyle bir tip var adamdaPara varsa tabi
Adam silah baronu çok pis biri konuşmak bile cesaret ister cumhurun yanında bile atar gider yapan birisi
Yok be fener batmış ne parası bu züppe istimnaya geliyorAli Koc fenerin paralarini cebe indirmiye geliyor. Buraya yaziyorum.
Ferit Şahenk de diyordu Murat Ülker de...Adamların borcu küçük ülkelerinki kadar çıktı...Onun için gayet iyi biliriz üstat...
Hiçbiri sayılmıyor ustune mal varlığı yokYasadışı yollardan kazanılan ve çalınan paralar sayılmıyor.
Kendi reklamı içinYok be fener batmış ne parası bu züppe istimnaya geliyor![]()