Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Yok kardeşim hepsi reklam peşindeAzda olsa onlari toplayip gidecek adam oyle bir tip var adamda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok kardeşim hepsi reklam peşindeAzda olsa onlari toplayip gidecek adam oyle bir tip var adamda![]()
Kendi reklamı için
Yok üstat bitmiş durumdalar tabii ki bunların tüm borçları için tüm malvarlıklarına el konulsa bile yine trilyonlarca parası kalır ama artık eskisi gibi olamazlar...Örnek; ASİL NADİR...O görünen yüzü borcu var batıyor hikayenin kötü kısmı coguda yer bunu
Hemde ne biçim adamın alamayacağı kişi yokZaten ikiside sallıyor. Bakma burada atıştıklarına spor yapıyorlar ciddiye gelirse olay Aziz kan alır bunlardan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam işte isitmna ne demek?Kendi reklamı için
Hemde ne biçim adamın alamayacağı kişi yok
Polisleri bile azarliyor
Bunlar şu son zamanlarda türeyen mafyacilik oynayan tiplere benzemez
Bu konu başka başka bir platform da yazarım şu forex sanal para olayı gibiYok üstat bitmiş durumdalar tabii ki bunların tüm borçları için tüm malvarlıklarına el konulsa bile yine trilyonlarca parası kalır ama artık eskisi gibi olamazlar...Örnek; ASİL NADİR...
Tamam işte isitmna ne demek?
Ben şahsen güzel eğleniyorum sonuçta insanların algıladığı algı komik
Eyvallah kardeşim fikir teatisiUğur iyisin güzelsin hoşsun da şu gün yüzü görmemiş kelimeleri ediyorsun bizde bakıyoruz ne diyor diye)
Öyle değil mi adamlar tiyatro sergiliyor coguda bunu güzel yiyorBu cümle ile bildiğin Uğur beye Nazire yaptınAlgıladığı algı ile
))
Canın sağolsun severim seni ercan...Ramazan bitse de plastik boğaziçimi alıp yanına gelsemBen şahsen güzel eğleniyorum sonuçta insanların algıladığı algı komik
Aziz Yildirim degil ama adam gibi adam Aziz Baskan.Yok kardeşim hepsi reklam peşinde
Fener azizin eğlencesi yahu adam eğlencesi den mahrum kalmamak için hapis bile yattıAziz Yildirim degil ama adam gibi adam Aziz Baskan.

Cam şişe al belki birinin kafasında patlatirizCanın sağolsun severim seni ercan...Ramazan bitse de plastik boğaziçimi alıp yanına gelsem![]()
Öyle değil mi adamlar tiyatro sergiliyor coguda bunu güzel yiyor
Vaaay molotof kokteyli hesabı...Cam şişe al belki birinin kafasında patlatiriz
Ha yaşa canım kardeşim benim arkadaşım var sözde trilyonlarca parayı batırdı krallar gibi yaşıyor elini koluna sallayarakŞu batma olayı tamamen komedi Naksan holding el koydu devlet vs vs hatta adamlar içerde çoğu insan bu firmayı çok bilmez. Dünyanın 6. Büyük ambalaj firmasıydı. Adamlar 3 5 yıla çıkarlar sözde herşeyleri gitti. Ama yurt dışında kayıtsız paraları milyar dolarlarla ölçülemez. Şahenk ve Ülker de öyle burada sözde batarlar. Alacaklılar ve işçiler rezil olur. Ama yapılan sadece borçları sıfırlamaktır.