Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Tüh lan efsane başkanımızın eline fena verdiler :D Her yerde üyelerin kabinden çekilmiş fotoları dolaşıyor...
Neyse, her fenerbahçe başkanı Galatasaray şampiyonluğunu tadacak :D

Ali Y. Koç kazanacak değil mi?
.
ddfa9a453cc8bbe19a3e8e683c2e6552.jpg

Ali koc daha cok oy alirsa kesin baskan olabilir mi ?

Divan secimde soz sahibi , orada da azizle kanka vefa var

Bu olasiligi da dusunun , fb nin menfaatleri acisindan sonucu degerlendirecegiz filan da diyebilir belki

Aziz Yıldırım'ın seçmenleri sessiz sedasız oy atmıyorlarsa eğer, Ali Koç seçimi kazandı gibi görünüyor.

Ali koc azize o kupayi galatasaraya ben mi kaldirttim diye cemkirmis mi lan gercekten.

aziz yildirim'in üzerinizdeki formayı ben yaptırdım demesi de efsane

fenevi babasının kulübü sanıyor resmen :D

Bence koç 9 bin civarında kalacak. Çoşkulu görünüyorlar kalabalık görünüyorlar ama sessiz sedasız bitirecek işi azo.

Çalıştığım şirketin ortaklarından ve genel müdürü olan şahıs, fb kongre üyesi ve gençliğinde fb kürek takımındaymış.Cuma günü şirket de oylar aziz başkana diyordu.Aziz kazanacak diye dolaşıyordu.Kendisi 75 yaşında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali koc azize o kupayi galatasaraya ben mi kaldirttim diye cemkirmis mi lan gercekten.

Ikisi de yapti . Onu konusuyorduk demin yine hemen siyasete baglandi kaynadi konu

Bir an icin dogru oldugunu "varsaysam" bile neden o zaman "biz istemedik ama siyasi otorite musade etti" demediler

Oy kullanma, seçim falan bunlar boş işler. Hadi açıklayın artık Aziz başganımın şampiyonluğunu :love:

Geri
Üst Alt