- 16 Haziran 2010
- 191.722
- 134.800
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
efendilik bi duruştur.bunu da her halükarda göstermek mühim.hadi diyelim,sinirlenip laf etti.ali koç sonra alkollü ergen bebeler gibi oooo aziz başkan ,topunuz gelin diyo sırıta sırıta...bildiğin rezillik,ailesine yazıkBurda Ali Koç karakterini filan gösterdi demiş bazı arkadaşlar, ama kusura bakmayin Aziz Yıldırım bel alti vurmaya kalkti, Ali Koç o yüzden uslubunu değiştirdi. Çiviyi çivi söker arkadaşlar, Ali, Aziz çirkefine az bile dedi. Azizin gittigi gün, şikeciler en kısa zamanda bjk kıvamına gelecektir.
camia ya bak bir de cumhuriyetin son kalesiymiş, resmen oy hirsizligi iddiası var baskan adayından
Vefa Küçük'e şikayet etti
efendilik bi duruştur.bunu da her halükarda göstermek mühim.hadi diyelim,sinirlenip laf etti.ali koç sonra alkollü ergen bebeler gibi oooo aziz başkan ,topunuz gelin diyo sırıta sırıta...bildiğin rezillik
17 ye yetisemez erdogan, az once oradan gectim cok kalabalikti
17 yi gecince de kurallar geregi oy atamaz
Teyip ve kurallar gereği mi?17 ye yetisemez erdogan, az once oradan gectim cok kalabalikti
Teyip ve kurallar gereği mi?
17 den önce içeri girerse gerisi önemli değil oy verene kadar bekleyebilir hatta açarlar önünü adamın oo reis diye sanki hepsi Atatürkçü oradakilerin![]()
Enteresan bir camia Fenerbahçe. Adamlar açısından Koç başarısız olsa bile bir ölü toprağı atma anı olacak bugün eğer Koç kazanırsa. Yani Aykut, Aziz, Uslu, Şekip vb. adamlar gidecek.
Not: CB de oy kullanacakmış. İş kritikse Aziz Yıldırım adına ağırlığını koymak istemiş olabilir.
Seçim bitti bitecek son 10 dakika, sandık içindeki beyazlar isyan edip sararacak mı nolacak ?
17 ye yetisemez erdogan, az once oradan gectim cok kalabalikti
VardıRTE ile Koç Ailesi arasında problem yokumuydu?
Seçim bitmiyormuş herhalde. Sadece stadın kapıları kapanıyormuş. İçerdekiler oy kullanmaya devam edecekmiş.
Açıkça ekran başında bir tarafı desteklediği ve bunca seçim yoğunluğu arasında buraya gelmeyi düşündüğüne göre birşeyler deneyebilirdi.
Ama yanlış bilgiymiş galiba. Adam Diyarbakır'da deniyor.