Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

17 ye yetisemez erdogan, az once oradan gectim cok kalabalikti

17 yi gecince de kurallar geregi oy atamaz

Burda Ali Koç karakterini filan gösterdi demiş bazı arkadaşlar, ama kusura bakmayin Aziz Yıldırım bel alti vurmaya kalkti, Ali Koç o yüzden uslubunu değiştirdi. Çiviyi çivi söker arkadaşlar, Ali, Aziz çirkefine az bile dedi. Azizin gittigi gün, şikeciler en kısa zamanda bjk kıvamına gelecektir.
efendilik bi duruştur.bunu da her halükarda göstermek mühim.hadi diyelim,sinirlenip laf etti.ali koç sonra alkollü ergen bebeler gibi oooo aziz başkan ,topunuz gelin diyo sırıta sırıta...bildiğin rezillik,ailesine yazık

Rezillik kesin, zaten camia olarak komedi bir klüp, ama Ali koç iyi bile dayandı. Birbirlerini yiyip bitirsin şerefsizler, ama Aziz'de her türlü pislik var, yillardır hertürlü dalavereler yaparak feneri yarışın içinde tuttu. Benim şahsi fikrim Ali koç az bile dedi Azize. Öyle g**** böyle y***** misali.
efendilik bi duruştur.bunu da her halükarda göstermek mühim.hadi diyelim,sinirlenip laf etti.ali koç sonra alkollü ergen bebeler gibi oooo aziz başkan ,topunuz gelin diyo sırıta sırıta...bildiğin rezillik

Enteresan bir camia Fenerbahçe. Adamlar açısından Koç başarısız olsa bile bir ölü toprağı atma anı olacak bugün eğer Koç kazanırsa. Yani Aykut, Aziz, Uslu, Şekip vb. adamlar gidecek.

Not: CB de oy kullanacakmış. İş kritikse Aziz Yıldırım adına ağırlığını koymak istemiş olabilir.

Seçim bitti bitecek son 10 dakika, sandık içindeki beyazlar isyan edip sararacak mı nolacak ?

Seçim bitti bitecek son 10 dakika, sandık içindeki beyazlar isyan edip sararacak mı nolacak ?

Seçim bitmiyormuş herhalde. Sadece stadın kapıları kapanıyormuş. İçerdekiler oy kullanmaya devam edecekmiş.

Açıkça ekran başında bir tarafı desteklediği ve bunca seçim yoğunluğu arasında buraya gelmeyi düşündüğüne göre birşeyler deneyebilirdi.

Ama yanlış bilgiymiş galiba. Adam Diyarbakır'da deniyor.

17 ye yetisemez erdogan, az once oradan gectim cok kalabalikti

17 yi gecince de kurallar geregi oy atamaz

Tabi canim RTE oraya gelecek ama "hayir 17 den sonra geldiginiz icin oy kullanamiyorsunuz" diyecekler.

Bunu diyecek adamin götünden kan alirlar.

bu vefa küçük, aziz yıldırım gibi salak adamlar nasıl bu kadar zengin olabiliyor yav.

Seçim bitmiyormuş herhalde. Sadece stadın kapıları kapanıyormuş. İçerdekiler oy kullanmaya devam edecekmiş.

Açıkça ekran başında bir tarafı desteklediği ve bunca seçim yoğunluğu arasında buraya gelmeyi düşündüğüne göre birşeyler deneyebilirdi.

Ama yanlış bilgiymiş galiba. Adam Diyarbakır'da deniyor.

Hahahahahaha. Bizim medya kafayı yemiş.

Erdoğan dün veya evvelsi gün tam hatırlamıyorum star'da seçimlerle alakalı konuşurken tecrübe çok önemli vs gibi cümleler kurdu, dolaylı olarak Aziz'i desteklediğini ve/veya onun kazanmasını istediğini belli etti sanki, en azından ben öyle algıladım.

Geri
Üst Alt