Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Düzceli olduğu için kafkas kökenlilerle tanışıklığı var ondan deniyor ama çok çok zengin değil hatta fakirleşti Aziz Başkan her şey fenev için...silah sektöründe mi gerçekten yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzceli olduğu için kafkas kökenlilerle tanışıklığı var ondan deniyor ama çok çok zengin değil hatta fakirleşti Aziz Başkan her şey fenev için...silah sektöründe mi gerçekten yaw
Real Madrid de üye oyu ile seçim yapmakta oluyur ama başkan adayın 50 milyon Euro gibi miktar göstere bilmesi gerekir seçime girebilmesi için.Yurt disi kuluplerde baskanlik secimleri , dernek yapisi sanirim olmadigindan , nasil yapiliyor
Misal perez nasil , atiyorum la porta miydi , nasil seciliyor bunlar
Sirket ceo su vs olarak mi ataniyorlar
Evet hemde nato ihalelerine giriyor adamsilah sektöründe mi gerçekten yaw
Geçin bunları.Ben gec gördüm bunu. FB nin kollanmasini, bizim önümüze taslar koyulmasi
Tahrifat yapmayalım zira benim başlığım bile var;Daha demokratız, ama demokrat değiliz.
Ornek , canaydin
Ozbek kadar antipatik ve hesap sorucu olmadigi icin 3 kere secildi , hem de cok daha az uye zamani
Bizim kongre gorece bjk ve fb den yuksek sekilde dogru karar alma yetisine sahip olsa da , ideal olmaktan yine de uzak
Evet hemde o biçim.silah sektöründe mi gerçekten yaw
Ağzına sağlık hocam da o demokratikleşme değil lümpenleşme...Ambalajı düzeltip, karıları ikileyen sonradan görmeler uzak dursun bizden...Bizim 20. Sandıkta gördük hocam demokratikliği ve üyeliği kolaylaştırırsan ne olacağını
Tahrifat yapmayalım zira benim başlığım bile var;
türkiye'deki tek demokratik kurum olarak galatasaray
Bizde de bu rakamlar olmalı
Elektronik oylama ile de yapılabilir internet yoluyla aslında.Kulup kongrelerinde yapildigina inandigim en anlamsiz sey , kongrenin tek adreste yapilmasi
Ne yani , GS ya da fb uyesi herkes istanbulda yasamak ya da gelmek zorunda mi ? Sonra neden katilim dusuk
Ne tahrifatı yav... Katılmıyorum ki, hatta komik buluyorum.
Bazen haklarının yendiğini düşünürüm, lisenin günah keçisi ilan edildiğini söylerim, zaman zaman genel kurulumuz güzel reaksiyonlar da verir falan filan. Ama ortada demokrasi veya demokratlık falan yok.
halka açılırsak olur,fenerbahce halka açıldı çünkü.bu sayı ondan.Bizde de bu rakamlar olmalı