Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Pavalı köpeklevvvv
Ahlaksızlavvvv

sizleri bu stada sokmam bu kongve geçevsizdivv ben sizin için hapis yattım bıvakmıyovuuuum söz kulübe 250 milyon euvo nakit veveceğim eyyy Ali Koç sen vevebilecek misin hodvi medyan gel anlat yook yook öyle yook

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim görüp görebileceğim en güçlü Fenerbahçe 2003-2011 arası Fenerbahçe idi. Bu 8 senede 4 kez şampiyon oldular 1 tanesi tartışmalı.

Yani benim korkum yok. 2006-2008'de ne şartlarda kazandığımızı hatırlayanlar dediğimi anlar. Üstelik bu dönemde Terim bile yoktu.

Galatasaray Fenerbahce rekabeti daha üst düzey olur sevindiğim nokta budur.
Şampiyonlar ligine 2 takımla gitmek isterim, iki takımın da iyi isler yapıp birbirine rakip olmasını isterim.

Iki takımında her macını 45 bin kisiye oynamasını isterim
Rekabetin üst düzey olduğu bir lig isterim
Imparatorun ali koclu fenerbahceyi tokatlamasını isterim
Ama bunların en önemlisi avrupadır
Yerel rekabette değil de avrupa kupalarında ceyrek finallerde konusulmasıni isterim bu derbinin. Biz bunları zaten yaptık rakibimiz de yapsın birbirimizi daha yukarılara cekelim

Ali Koç kazanırsa, sanki Muharrem İnce de kazanacakmış gibi bir his var herkesin içinde totem gibi. #TamZamaniAliKoc

O degil de , Bunlarin Baskani CL in Sponsoru olmasi cok kötü aslinda. Kendilerine kiyak yapabilirler. Bizi de beter edebilirler

Musap emin ol sponsor olmak bunlara fayda sağlıyor. CL sponsor istediği anda kapısında yatan çok o nedenle kendilerine kıyak falan yapamazlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç kazanırsa, sanki Muharrem İnce de kazanacakmış gibi bir his var herkesin içinde totem gibi. #TamZamaniAliKoc

O degil de , Bunlarin Baskani CL in Sponsoru olmasi cok kötü aslinda. Kendilerine kiyak yapabilirler. Bizi de beter edebilirler
Artık şu siyaset işlerinden vazgeçin ne alakası var...Yani onun için mi ali koçu destekleyenler var burada :)

Sen öyle san...Senin gibiler bu memleketin ekseriyetini teşkil ettiğinden daima kandırılmaya müsaitsiniz...Ali Koç kainatın görüp göreceği en büyük deyyuslardan biri olduğunu ben görüyorum da siz de farkına varınca iş işten geçecek ama GALATASARAY KİND'DİR!!! AFFETMEZ...

Neyi öyle sanayım ? Bir şey demedik ki bekleyip göreceğiz dedim, herifin başkanlığını görmedik daha Aziz ortada hiç bir şey yokken bile ortalığa çıkıp, ortalığa birbirini katan bir adamdı, bu da öyle olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

Ali koç müthiş bir adamdır, haza istanbul beyefendisidir türk futbolu altın çağını yaşayacak falan mı dedik ?

Yok Galatasaray kindir, yok affetmez maffetmez noluyoruz ya gören savaş var falan zannedecek neyin kafası bu...

Neyi öyle sanayım ? Bir şey demedik ki bekleyip göreceğiz dedim, herifin başkanlığını görmedik daha Aziz ortada hiç bir şey yokken bile ortalığa çıkıp, ortalığa birbirini katan bir adamdı, bu da öyle olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

Ali koç müthiş bir adamdır, haza istanbul beyefendisidir türk futbolu altın çağını yaşayacak falan mı dedik ?

Yok Galatasaray kindir, yok affetmez maffetmez noluyoruz ya gören savaş var falan zannedecek neyin kafası bu...

Bir de ikide bir zerre tanımadığın insanlar hakkında büyük büyük laflar edip durma. Sen beni ne tanıyorsunda analiz yapmaya kalkıyorsun.

Ali Koc Baskan Galatasaray Sampiyon!!

:cimbom:

Ben zaten harp halindeyim yeni mi fark ettin...Ölene kadar galatasaray...

Geri
Üst Alt