Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Zaten sponsor buluyordu fener bi degisiklik yok
Kulübe para hibe edebiliyor mu? Hayır.

Pahalı Transfer yapabiliyor mu? Hayır

Yeni bir heyecan ve stad doluluğu dısında degisen bir sey yok.

Aziz'in bu takim uzerindeki etkisi inanilmaz. Son 10-15 senedir surekli yarisin icindeler. Dusunun Ismail Kartal bizim hocamiz olsa, en fazla 4. bitiririz veya Vitor Pereira bizi calistirsa ne olur? Bu adamlarla bile surekli kafaya oynadilar, nasil? Iste orada Aziz ve sike grubu (Mahmut, Sekip, Ilhan) isin icine giriyor. Bu adamlar bu takimi surekli ayakta tutuyorlar, Aziz Yildirim futbolun en buyuk mafyasidir. Bir sey yapmasa bile baskan koltugunda oturmasi hakemleri etkiler. Bu sene bu durumdan mahrum olacaklar. Eger ucup yabanci hoca getirirlerse, cok buyuk husrana ugrarlar. Tribunlerin daha fazla dolacagi ve bir havaya girecekleri kesin, fakat CL elemelerinde gorecegiz kac kilo cekiyorlar. Kesin bir hukumde bulunmak zor bekleyip neler olacagini gorecegiz.

Galatasaray yönetimi Aziz Yıldırım’ın jübilesi için haftaya Türk Telekom Ali Sami Yen stadında özel bir maç planlıyor. ???

Koç grubu firmaları sponsor olacak işte olacağı o.

İmkanları daha dar durumlarda yine vardık ve yarıştık. O ruhu yansıttığımız zaman biz yine o bayrağı göndere çekeriz evelallah.

FFP varken kralı gelse birşey yapamaz herkes para verir adam alır diyor o işler öyle kolay olmuyor işte...
Kimse unutmasın bizim başımızda İmparator var... Adamlar yeni hoca getirecek muhtemelen yabancı biri herkesin bildiği üzere bizim ülkede yabancı hocalar pek iş yapmaz en azından kısa dönem içersinde...
Sabır denilen birşey bizde zaten yok...
4-5 sağlam adam alırsak seneye açık ara şampiyon oluruz...

Ali Koç sadece yeni bir kan değişikliği olur. Onn dışında öyle kafasına göre sponsorluk adı altında klübe para sokamazlar.

Ali koç u abartan çok abartıyor yere sokan tam sokuyor biraz izleyip görmeyi tercih edin beyler

Bu işler parayla olsaydı kişisel servet olarak ali koç dan daha zengin olan Ünal Aysal para yağdırırdı kulübe. Ama şöyle birşey de var. Ali deki takım sevgisinin zerresi bizim Ünal başkanda yoktu

2017 verilerine göre

Ünal Aysal 900 m dolar
Ali Koç 700 m dolar

Ali koc uzun zaman baskanlik yapmaz diye dusunuyorum, ayni bizim Unal Aysal gibi gelir ve sonu oyle olur.

Max 5 sene diyorum

2016'da şampiyon olmasaydı teneke bağlayıp yollayacaklardı.

Bir şirketten söz etmiyoruz. Ben oraya ne yazdım "bu yatırımları yapıp" yazdım. Hiç yatırım yapmadan, para harcamadan herkes bitirir borcu.

Bak yine aklıma geldi, 2 sene şampiyon olmayıp primsiz 65 milyon euro maaş ödedik o senelerde. Bir de Dursun iyi başkan oluyor.
Sen sordun ben de söyledim ve daha önce söylediğimi de ortaya koydum daha ne yapayım...Allah Galatasaray'ı muvaffak etsin Fiko ve Aliço'yu kanser etsin...

SON DAKIKA | Vefa Küçük resmi sonuçları açıklıyor.

Neden yıllardır her zengin fbden çıkıyor anlamıyorum. Bizde toplasan 3-4 tane onlar da liseli olmadığı için girmiyor bu toplara. Zenginler hep fbli ilginç vallaha
Ülker ve doğuş ülkeyi terketti ya da kaçtı kaçacak,battılar.ülkerin doğusun feneri düşünecek hali mi kaldı?basketboldan da çekildi doğuş.ha hala fenerli zenginler var ama ne yapalım yani...ali şen de zengindi aziz yıldırım da.. hepsini hoplattık.biraz da koçu hoplaticaz.belki daha kolay olacak.o scout sistemi projelerii,altyapı olayı fener gibi sabırsız camiada işlemez.ali koçun kendisi başarı için 6 seneye yani 2 döneme ihtiyacım var dedi. projelerin tutması mali acıdan düzelmek için vs.

Koyması zevkli olacak.

hqdefault.jpg

alikoccnbce.JPG

Geri
Üst Alt