Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bence akoç azizin 15/16 sezonunda yaptigi gibi vanpersie&nani tarzinda fussbalcilar aldiracak
Adam scout sistemi dedi hic mi izlemedin....yasi geçmiş oyuncu yok dedi.genc oyuncu alma planları var, ha yildiz da alırsa alsın nani vb.bize farketmez.yine hoplatirız.

Ali Koç'un etkisi para-pul, hoca, transferden daha çok camiayı kenetlemek olur. Kombineler yok satar muhtemelen. Önümüzdeki sezon daha güzel bir lig izleyeceğiz.

Ali Koç=Koç Holding mi peki????????????????????

Harbiden bu secim den sonra, büyük secim icin az da olsa umutlandim

bu yalı bebesinin şirketlerine diğer takım taraftarları boykot başlattığında ne yapacak görelim!

Komedi bitti teşekkürler fenerbahce,ali koç ile yeni komediler bekliyoruz...transfere geçelim artik

tenor.gif

Hoca listesi de az cok bellidir diye dusunuyorum Koc'un. Altyapi egitmenleri direktorleri falan Barca'dan gelir.

Luis Enrique (imkansiz), Arsene Wenger (imkansiz), Laurent Blanc, Ralph Hasenhuttl, Vincenzo Montella, David Moyes kovalanir.

Ben Blanc gelir diye dusunuyorum. Genc hoca da kovalayabilir belli olmaz.

Ali koc uzun zaman baskanlik yapmaz diye dusunuyorum, ayni bizim Unal Aysal gibi gelir ve sonu oyle olur.

Max 5 sene diyorum
Umarım ünal başkan hibi sportif başarı elde edemez

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Bos yapmayalim tabii ki para aktarabilir bunun yollari mevcut PSG Man City ne yapiyorsa onu yapar

Para aktarmasi yetmez temel nokta bu

Para aktarma var para aktarma var. PSG Neymar’a falan el altından para vererek yapıyor ama City’nin zaten hayvan gibi gelirleri var. Yani City diyelim 250 milyon pound kazandı yıllık. 50 daha ihtiyacı varsa sponsorluk falan hallederler. Ama sen Fenerbahçesin altı üstü. Şu anda 60-70 milyon euro bonservise harcasan UEFA der ki senin sponsorunu yerim para aktarmanı yerim. Senin yıl boyu kazandığın para 50 milyon euro. Benim bildiğim prosedür bu şekilde işliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ağustos ayında süper kupayı alacağız ve Ali Koç ilk gs kupasını görerek gerçek bir fb başkanı olacak

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç'un etkisi para-pul, hoca, transferden daha çok camiayı kenetlemek olur. Kombineler yok satar muhtemelen. Önümüzdeki sezon daha güzel bir lig izleyeceğiz.
Kombine satışı başarıya dayanıyo daha çok.bu hava ile iyi satış yaparlar ama yok satar falan olayı olmaz

Geri
Üst Alt