Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Para aktarma var para aktarma var. PSG Neymar’a falan el altından para vererek yapıyor ama City’nin zaten hayvan gibi gelirleri var. Yani City diyelim 250 milyon pound kazandı yıllık. 50 daha ihtiyacı varsa sponsorluk falan hallederler. Ama sen Fenerbahçesin altı üstü. Şu anda 60-70 milyon euro bonservise harcasan UEFA der ki senin sponsorunu yerim para aktarmanı yerim. Senin yıl boyu kazandığın para 50 milyon euro. Benim bildiğim prosedür bu şekilde işliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar harcamaz zaten, FFP siniri da var.

Ama guzel transferler yapacaktir. Oyuncu satmasini da bilecektir.

Umut fakirin Ekmegidir..

hqdefault.jpg

Başkanım şimdi intikam olsun diye Kadıköy büyüsünü bozduracak, artık onlar bizi yenemeyecek Kadıköy’de.

katar ve çin kulüplerine fussbalci satarak para kaynagi yaratirlar heralde

Buyuk sponsorluk anlasmalari yapar, yabanci bir hoca ve sportif direktor getirir. Bol bol altyapi hocasi alinir, altyapi bastan asagi yenilenir, ayrica transfer show yapilir takim bastan asagi yenilenir.

CL elemelerinde tekmeyi yerler, Avrupa Ligine yol alirlar. Ligde surpriz puan kayiplari falan derken devre arasina kadar yaristan koparlar. Ali Koc gelecek icin geldik vs. der
Aklın yolu bir zaten ön görerek seçileceğini bildiğimden açtım başlığı bundan sonra hep oradayız ki şimdiden 4 maddesi gerçekleşti bile :)

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Neye dayanarak para veremeyeceğini söylüyorsunuz ki? Bjk takımında oynamayan oyuncuyu 5 milyona satarken, aynı Fener formasını giydirmediği adamı 1 milyona satarken, x takımın başkanı sponsorluk adı altında milyon eurolar takıma aktarırken, Ali Koç neye istinaden ister ise eğer para aktaramayacak sizce takıma? He bu ve taraftarın takımla barışacak olması neyi değiştirir orasını göreceğiz zaten ama onlardan korkan onlar gibi olsun.

Kestane geri döndü xD

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar harcamaz zaten, FFP siniri da var.

Ama guzel transferler yapacaktir. Oyuncu satmasini da bilecektir.

Oyuncu satamazsa zor ama renktaş. Kimi satacak diye bakıyorum aklıma da biri gelmiyor açıkçası. Güzel transfer için bizim geçen yılki yaptığımız gibi 40 milyon civarı para harcaması gerek. Ama işte biz en azından 20 milyon civarı oyuncu sattık. Bunlar ne satacak onu merak ediyorum. Bakacağız göreceğiz tabii. Ama ben onların işini tozpembe görmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önümüzdeki 2 sene şampiyonluk görmesin şutlanır bu yalı bebeside.ama bu sene ne yapıp edip şampiyon yaparlar ama bu kan emici sermaye bebesini.

Vizyon ülkemizde hangi alanda olursa olsun heyecan vericidir. Vizyon kim yaparsa yapsın çıta yükseltir. Aziz Yıldırım gibi neden başkan olduğunu anlamlandıramadığım birinin seçilmemesi hoş oldu. Ali Koç'u takip edebildiğim kadarıyla projeleri, hedefleri olan hatta yüksek düzeyleri hedefleyen birisi diye hatırlıyorum. Güçlü rakipler seviyeyi de yükseltir. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi ezeli rakibimizle birlikte temsil ederiz.

Kombine satışı başarıya dayanıyo daha çok.bu hava ile iyi satış yaparlar ama yok satar falan olayı olmaz

Maçlar oynanmadan satılır kombineler. 20 yıllık işkenceden kurtuldu adamlar, şu anda ne bulurlarsa saldıracaklar.
Sonunda büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar ama

Sokmusum ali koc'una yaw Imparator ile birlikte geleni geceni tokatlamaya devam edecegiz

başkanım kölelerini tek tek takdim etti süper hareket

Neye dayanarak para veremeyeceğini söylüyorsunuz ki? Bjk takımında oynamayan oyuncuyu 5 milyona satarken, aynı Fener formasını giydirmediği adamı 1 milyona satarken, x takımın başkanı sponsorluk adı altında milyon eurolar takıma aktarırken, Ali Koç neye istinaden ister ise eğer para aktaramayacak sizce takıma? He bu ve taraftarın takımla barışacak olması neyi değiştirir orasını göreceğiz zaten ama onlardan korkan onlar gibi olsun.
Kendisi dedi benim param yok diye :) Veremem sadece sponsorluk dedi...Çokoprensinizi daha yakından takip edin :)

Geri
Üst Alt