Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Oyuncu satamazsa zor ama renktaş. Kimi satacak diye bakıyorum aklıma da biri gelmiyor açıkçası. Güzel transfer için bizim geçen yılki yaptığımız gibi 40 milyon civarı para harcaması gerek. Ama işte biz en azından 20 milyon civarı oyuncu sattık. Bunlar ne satacak onu merak ediyorum. Bakacağız göreceğiz tabii. Ama ben onların işini tozpembe görmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam küresel sermayenin piyonlarından biri.çin'deki bağlantısı üzerinden misal skertel'i 10 milyon euroya satar kim ne diyecek?

şike sezonundaki gibi yapıkredi bankasını CL sponsoru yapar UEFA da ses çıkarmaz ne olacak.

Yav Aykut hocayla konuşacağız dedi adam :D
İstediğimiz teknik adamların tamamına yakını , birileriyle anlaştı demişti dün.
Luis enrique , arsene wengerler uçuşuo :D napıonuz

Ali Koc bence Aykutla devam eder, yabanci hocalar son yillarda hic tutunamadi ve Fener onumuzdeki sezon mutlaka sampiyon olmasi lazim.

Bence

Ersun Yanal gelir

adam küresel sermayenin piyonlarından biri.çin'deki bağlantısı üzerinden misal skertel'i 10 milyon euroya satar kim ne diyecek?

şike sezonundaki gibi yapıkredi bankasını CL sponsoru yapar UEFA da ses çıkarmaz ne olacak.

Madem futbolda Ali Koç gibi insanların bu kadar büyük payı var biz de bulalım bir tane böyle başkan. Yani anlattığına göre hiçbir şansımız yok. Çok ciddiyim yani troll yapmıyorum. Ben anlattığın gibi olacağını sanmıyorum ama anlattığına göre engellenemez bir küresel güç Fenerbahçe başkanı oldu. Bu arada geçen ay bir yerde görmüştüm sanırım yalan mı bilmiyorum. Ünal Aysal’ın kişisel serveti Ali Koç’tan fazla. Tüm Koç ailesi değil tabii ama Ali’nin servetinden fazla. Yani Ünal bizi en sonunda ne hallere soktu görüyoruz. O yüzden Ali de öyle yapabilir belki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç'a ''Sen bizim 4. yıldızımızsın" tezahüratı mı yaptılar, ben mi yanlış duydum :D

Yabancıların bazıları elden kaçtı dedi. Aykut ise başlamadan taraftara verilmiş bir falso olur. Ersun Yanal bekliyorum ben.

Lan elini cebine atıp gevşek gevşek yürümek nedir yav ajsjsnsns

Bu ne saçmalık.

Kendi şirketleri kulübe para aktaramaz diye birşey yok, koç gider X bir şirketin 100 m dolara satacağı ürünü gider fazlasını vererek 200 m dolara alır. Sonra o X şirketide 100 m dolarlık sponsor olur fenere. Bu işler basit şeyler kılıfı uydurulur mutlaka dert etmeyin.

Başka hayatım yok dedi ali koç bu da playboy çıktı ayrıca sihirli değneğim yok dedi :)

Ali Koç cok konuşuyor boş konuşuyor, Aziz Yildirim gibi costuramiyor taraftarları

Taraftar gaz bekliyor, coşkulu sözler bekliyor, bu ağzında geveleyip duruyor :D

Geri
Üst Alt