Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Sıra kimde

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda aziz yıldırım efsane başkanımız vb gibi övgüler dizen insanlar evet aziz yıldırım 20 senede 10 kupa kazanmışısız ama aziz yıldırım kesinlikle başarısız başkan değil keşke aziz yıldırım bizi yönetseydi 20 yıl feneri başka biri yönetseydi emin olun şuan kinden cok fazla fark olmazdı hatta aziz yıldırımla daha başarılı olurduk sadece şansızdı bence 2 tane son dk kaçan şampiyonluk 3 temmuz sürenci duruşu emin olun bu 3 temmuz biz veya herhangi bir klüb yaşasa bu kadar kolay atlatamazdı aziz yıldırım 3 temmuzdan sonra kötüleşti 3 temmuzdan önce bence cok iyi bir başkandı her anlamda
Denizli bursa ve Biz 2 değil 3 olacak.
Rte 1 seçim daha koyunlarımızın başında duracak. Son dönemi olur bu zihniyetin.rte gidici kardeş
Kesinlikle olması gereken bakış açısı bu.Ali koc secildigi icin degil ama fb bu sezon bir sampiyonluk yasayabilir , bundan memnun olmayiz fakat ihtimalin yuksek oldugu bir sene oldugunu da gorebiliyorum
Hem sayica geride kalmalarindan , hem bu baskan degisikligi ile seyirci konsantrasyonundan hem de dis etkenlerin daha bir lehlerine tecelli etme ihtimalinden oturu bu olasilik guclu
Suanda biz de dogru bir yola girdik , son sampiyonuz , CL gelirlerimiz garanti , bir dusunun 2 hafta once fb sampiyon olsa veya biz men cezasi alsak nasil bir motivasyon olurdu adamlara , neyse ki o yolu kestik
Firat aydinus ve volkan babacan sayesinde CL icin hala sanslari var ama son 2 istegimiz kaldi sezon baslayana dek , super kupayi almak ve fb nin yoluna CL de devam etmemesi
Eger bu sezonda sampiyon olup , bu degisiklige ragmen farki 3 e cikarirsak gercekten cokerler , bu da bir gercek
Su tarihleri unutmayin
1987 de fb 5 fark onde
1993 te fb 4 fark onde
2001 de esitiz
2011 de fb 1 fark onde
2018 de biz 2 fark ondeyiz
30 senede 7 fark yapmisiz . Bu surecte 6 dan 21 e gelmis 15 sampiyonluk almisiz , fb ise 8 de kalmis
Yani bu gidisati istatistiksel olarak biraz zedeleyebilirler ama tersine cevirmeleri icin 5-6 kere ust uste falan olmalari lazim
O yuzden sampiyonluk kaybetsek dahi ,ki olabilir , yapilanmayi ve maddi gucumuzu korumamiz lazim
Bu sene sampiyon olarak ve ozellikle de fb nin yerine olarak esitlenecek sampiyonluklari 2 farka cikardik , bu cephaneyi iyi kullanalim
İnan Kıraç, Vehbi Koç'un kızıyla evli. Uzun yıllar Koç Holding'in Ceosuydu. Rahmi Koç, hasta Beşiktaş'lı. Ali Koç da bugün başkan oldu. Koç Holding'in 3 büyüklere etkisi.
Kesinlikle olması gereken bakış açısı bu.
En önemlisi en kötü ikinci olmamız gerektiği bundan sonra.
Aynen benim demek istediğim de biraz o.Ustat tabi son sampiyon olup ,hele de terimle sezona baslayip 2 incilige tamah eder sekilde takilmak dogru olmaz ama bana lig hic oynanmayacak
basaksehir
GS
..
..
diye bitecek deseler , durust olayim kabul ederim .. hem rakiplerim CL parasindan uzak kalirlar , hem sampiyonlukta yaklasamazlar , hem de benim CL sansim olur
burada basaksehir ornek olarak verilmistir, bursa, trabzon , hangisi olsa olur fbjk haric
analizlerini okudumda 80 öncesi dikkate almasak aziz yıldırım gayet başarılı olduğunu fark ettim 2006 kaçan şampiyonluk olmassa aziz yıldırım ile fener 4 sene üst üste şampiyon olacaktı çeyrek final oynattı 2010 2012 son maçta kaçan şampiyonlukları gözüme getirdimde fenerliler bence haksızlık yapıyorlar aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı fenere şampiyonlukta büyük fark atardık1 tanesini yasamadim bilmiyorum 1978 , ama 1 tanesi ts nin kendi salakligi 1996 , oteki hakemler 2005 , biri de sike surecinde 2011
4 kez yarisi ts ye karsi hep kazanmasalar yine geride kalacaklardi , bir tane de 2001 de biz armagan ettik ... son hafta kaybettikleri 3 sampiyonlugu bir olcude bunlarla telafi etmisler uzun periyodda