Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2005-2006 fenerli kafası da böyleydi.umut etmek onların da hakkı da....boku çıkıp havalanınca Galatasaray çakıyo işte.sorun orda.analizlerini okudumda 80 öncesi dikkate almasak aziz yıldırım gayet başarılı olduğunu fark ettim 2006 kaçan şampiyonluk olmassa aziz yıldırım ile fener 4 sene üst üste şampiyon olacaktı çeyrek final oynattı 2010 2012 son maçta kaçan şampiyonlukları gözüme getirdimde fenerliler bence haksızlık yapıyorlar aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı fenere şampiyonlukta büyük fark atardık
ikisi kaçtı oglum.sponsorlukları da geri çektiler.tüydü adamlar,battılar.koç+acun diyelim vsÜlker, Şahenk, Koç topunuz gelin.
Elle oynanan sporlarda yetenek veya iyi oyuncu fazlaligi daha fazla fark yaratiyor , ama futbol basta olmak uzere , ozellikle dusuk skorlu oyun cinslerinde (buz hokeyi de ornek verilebilir) , surpriz ve yatirimin geri donussuz kalmasi daha olasi
bu buyuk arenalarda da boyle , city ,psg, barcelona gibi aktorler var ama madrid 3 sene ust uste sampiyon oluyor , belki madrid bunun iyice uzerine koyacak transferler yapip 4 uncuyu isteyecek ama ceyrek finalde elenecek
ikincisi , futbolda da yatirimla yerel ligde sampiyon olabilirsin , biz biraz oyle olduk bu sezon . transferleri mali acidan elestiriyorum , hatta bazi isimleri de elestiriyorum ama butunune baktiginda , sampiyonluk icin baskan ,td ve takim degistirdik , sans da yaver gitti olduk
fb de bu yolu deneyip sampiyonluk hedeflemeli , oyle uzun vadeli planlar filan yapmamali , yapacaksa da once bir sampiyonlukla gaz almasi lazim
o yuzden , bu sezon , bizim sampiyon olmamizdan daha onemlisi fb nin olamamasi kanimca
Terim'e kaybettiği 6 şampiyonluk var zaten.analizlerini okudumda 80 öncesi dikkate almasak aziz yıldırım gayet başarılı olduğunu fark ettim 2006 kaçan şampiyonluk olmassa aziz yıldırım ile fener 4 sene üst üste şampiyon olacaktı çeyrek final oynattı 2010 2012 son maçta kaçan şampiyonlukları gözüme getirdimde fenerliler bence haksızlık yapıyorlar aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı fenere şampiyonlukta büyük fark atardık
analizlerini okudumda 80 öncesi dikkate almasak aziz yıldırım gayet başarılı olduğunu fark ettim 2006 kaçan şampiyonluk olmassa aziz yıldırım ile fener 4 sene üst üste şampiyon olacaktı çeyrek final oynattı 2010 2012 son maçta kaçan şampiyonlukları gözüme getirdimde fenerliler bence haksızlık yapıyorlar aziz yıldırım bizim başkanımız olsaydı fenere şampiyonlukta büyük fark atardık
Sampiyonlugumuzu tebrik ettimi unal baskanimiz ettiyse gundemin kurbani olmamaliÜnal Aysal: "Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi, yalnız Fenerbahçe'nin değil Türk sporunun da büyük gereksinimi olan temel ilkelerin statlarımıza geri dönmesi için bir fırsat olacağına inanıyor, kendisini ve ekibini tebrik ediyorum."
Sponsor olsun biz ilkeleri geri döndürürüz.Ünal Aysal: "Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi, yalnız Fenerbahçe'nin değil Türk sporunun da büyük gereksinimi olan temel ilkelerin statlarımıza geri dönmesi için bir fırsat olacağına inanıyor, kendisini ve ekibini tebrik ediyorum."
Bu konuda @Sarper Yıldırım demişti.Dogrudur ama orada da empati yapmak lazim . Simdi bu sezon mu sampiyonlugu kaybetsek daha cok uzulurduk , yoksa 4 uncu 6 inci oldugumuzda mi uzulduk
yuzup yuzup ufak farklarla kaybetmek bizim spor anlayisimizda "iyi yaristik , onlar kadar hakettik ama spor bu" dusuncesi yaratmiyor , "bilegimizi buktuler" , "yine gitti namus" gibi algilaniyor
bir de adamlarin hikayeleri trajik cidden .. 3 macta 13 gol attigin kume dusme adayi takima sampiyonluk macinda 2 puan birak
bir digerinde 10 senedir yendigin takimi en gereken macta yeneme , oyuncun salakca atilsin
hele hele en travmatigi , hic bir iddiasi olmayan bir takima karsi 1-0 i bul , sadece gol yememen yeterli olacakken hareketli bir toptan kullanilan faulle ve oylesine ortalanan bir toptan yenen golu 50 tane pozisyona girip cikarama
ustune bir de diger mactan olumlu haber geldi diye sahaya dalip sampiyonluk kutla , 10 dakika sonra olamadigini anla
acikcasi ben bunlari kaldirabilir miydim bilmiyorum ,ki sakin adamimdir , olabilir der gecerim , hala aklima keske 1-0 iken 2-0 a getirecek golu samsun kacirmasaydi da 2001 de sampiyon olsaydik diye gelir durur , tek aklima gelen kacti dedigim sampiyonluk
Körler sağırlar birbirini ağırlarÜnal Aysal: "Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi, yalnız Fenerbahçe'nin değil Türk sporunun da büyük gereksinimi olan temel ilkelerin statlarımıza geri dönmesi için bir fırsat olacağına inanıyor, kendisini ve ekibini tebrik ediyorum."
Oyle bir mesajini hatirlamiyorum.Sampiyonlugumuzu tebrik ettimi unal baskanimiz ettiyse gundemin kurbani olmamali