Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Edit.

YONETİM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ünal Aysal: "Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesi, yalnız Fenerbahçe'nin değil Türk sporunun da büyük gereksinimi olan temel ilkelerin statlarımıza geri dönmesi için bir fırsat olacağına inanıyor, kendisini ve ekibini tebrik ediyorum."
bu açıklamasından sonra içimden Sen konuşma lan dedim:)

İnsanların karısına kızına kadar girmeyin. Altı üstü sporda rakipler. Size ne bize ne adamın eşinden.
Huyum kurusun biri konusunu açınca bilgi dağarcığımdan konuyla ilgili az bilinen anekdotlar fışkırıyor...Konusu açılmazsa girmem ama açılırsa da affetmemn hürmetler zira GALATASARAY KİN'DİR!!!

Kim olursa olsun seviyesizlik yapmayalım.

Huyum kurusun biri konusunu açınca bilgi dağarcığımdan konuyla ilgili az bilinen anekdotlar fışkırıyor...Konusu açılmazsa girmem ama açılırsa da affetmemn hürmetler zira GALATASARAY KİN'DİR!!!

Valla insanların fi tarihinde yaptığı özel hayata dair işlerin ortaya saçılmasına pek bilgi dağarcığı olarak bakamayacağım. Galatasaray da kin değildir bence.

Üstat bu makama geliyorlarsa kabullenecekler yahut adam gibi yaşayacaklardı...Bu dünyanın her yerinde böyledir...Fikir hürriyeti bunu gerektirir...Sınırımız neresi? İftira...Var mı atılan bir iftira? Yok...

Ne söyleyeceksek adamın kendi şahsına söyleyelim, evli 2 kişinin arasında olup bitenleri konuşup seviyeyi düşürmek yakışık almıyor.

Geri
Üst Alt