- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.953
- 4.818
Bütce 300 Milyon ama kaleye 37 yasindaki Casillas'i yaziyor gerizekali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç tüpraşı opeti faln fenerin üstüne yapacak galibaBütce 300 Milyon ama kaleye 37 yasindaki Casillas'i yaziyor gerizekali.
Bütce 300 Milyon ama kaleye 37 yasindaki Casillas'i yaziyor gerizekali.
OOOO SARPER HOŞ GELDİN BAK AZİZ KAZANAMADI HEM DE EZİLEREK MAĞLUP OLDU; YİNE HAKLI ÇIKTIM ARTIK İKRAR SEN DE KURTUL BEN DEHÜRMETLER...
Teyipspor şampiyon olacağına 8jk ya da fenev olsun.Ustat tabi son sampiyon olup ,hele de terimle sezona baslayip 2 incilige tamah eder sekilde takilmak dogru olmaz ama bana lig hic oynanmayacak
basaksehir
GS
..
..
diye bitecek deseler , durust olayim kabul ederim .. hem rakiplerim CL parasindan uzak kalirlar , hem sampiyonlukta yaklasamazlar , hem de benim CL sansim olur
burada basaksehir ornek olarak verilmistir, bursa, trabzon , hangisi olsa olur fbjk haric
Tamam bunu sukut ikrardan gelir deyip ricat ediyorum ben cevabımı aldım geçmiş duhullerine ver üstat avatarını değiştirdiğini görünce sevindim hürmetlerKaç gündür boş yapıyorsun bir şey demiyorum.Bir daha beni alıntılama dedin alıntılamıyorum.Hala gelip provokatif mesajlar atıyorsun.
Ona biz değindik üstat...Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi DurumuAyrıca değinilmeyen bir konu daha var bence Fener’in esas borç miktarı 400 milyon Euro’dan bile fazla çıkacak
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saha dışına harcamaktan oynayacak topçuya bişey bırakmamış ki....Bütce 300 Milyon ama kaleye 37 yasindaki Casillas'i yaziyor gerizekali.
AY kamufle ediyodu...Ayrıca değinilmeyen bir konu daha var bence Fener’in esas borç miktarı 400 milyon Euro’dan bile fazla çıkacak
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi