Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar başarıyı da yanlış öğrenmişler yaw..:asd:
Yarış kazanmak için, iyi pilottan evvel iyi araba gerekir. bunlar iyi pilottan başlayıp arabayı 2. sınıf yapmışlar.
gazete küpürlerinden fm oynar gibiler..;D

Aynen ben de bunu dile getiriyorum yillardir. Aziz'in pislikleri kulübün dört bir yanini sarmistir 20 yillik sürecet, bundan sonra bir bir ortaya cikacaktir hepsi zaman gectikce.

Bence de borc lanse edildiginden daha fazla.
e herhalde daha fazla abi.bunlar ne zaman şeffaf oldu borç konusunda...

Bütçeleri 300 milyon euromuymuş. Birisi euronun 5,5 tl oldugunu söylesin şunlara. Gidip dötlerine don alsınlar.

Alacakları bu,rahat olun.
18_Romaya-B%C3%BCkre%C5%9F29.jpg

Ali Koç daha başkan olmadan Ümit Özat'ın posta koyduğu adam olarak tarihe geçmiştir. Bundan sonra da Ümit Özat'dan posta yiyen başkan olarak anılacaktır.

Ali Koç daha başkan olmadan Ümit Özat'ın posta koyduğu adam olarak tarihe geçmiştir. Bundan sonra da Ümit Özat'dan posta yiyen başkan olarak anılacaktır.
Öyle şeyler diyip gaz verme, bakarsın GB ni satınalıp özat ı kapının önüne kayarlar ha.... :asd:
Nasılsa artık zenginler ya .... ;D

sunnyweek kampanyasi baslamis , alaaddin metin i tv ye cikarmamis , volkan a da jubile onerecekmis

ilk adimlar bunlar simdilik

Konusma ve kendini ifade etme kabiliyeti çok düşük. Dün secildikten sonra birşeyler eveleyip geveleyip durdu. Bence ailesi de bu yüzden aday olmasını istemedi. Zaten mahkemeye de vurgu yaparak baya eleştiri aldi daha secilir secilmez. Ismi Koç olmasa, bu secimi asla kazanamazdi. Bana pek güven vermiyor konuşma tarzı falan. Fenevliler 5-6 ay sonra gerceklerle karsilasip istifa diye bagirirlarsa, sasirmam yani.

Bir kac faktor bir araya geldi

-fb tarihindeki belki en basarisiz son 10 sene yasandi , bir tanesi ulkenin icine sinmeyen sadece 2 sampiyonluk var ve GS de 5 sampiyonluk var ve bjk dahi fb den fazla sampiyon olmus bu surecte

-ikincisi herkesi kulube dusman eden , sevimsizligini zirveye cikaran , 20 senede bin tane olaya vesile olan , seyirciyi defalarca asagilayan adama kendi uye yaptiklari bile oy vermemistir haliyle

- ucuncusu karsisina cikan adam fb kongresinde bulunan en net seceneklerden biriydi , aydinlar out zaten , ulker , dogus , koc aileleri var , gidip de acun aday olmayacakti elbet , bir degisim isteniyorsa bunlardan hangisi ciksa kazanirdi

Yani aziz kaybetti aslinda . Bugune kadar da neden karsisina adam akilli birini cikaramadilar o da muamma

Şu şov arama, hitabet gücü isteyenleri bir türlü anlamıyorum. Goygoy seviyorsunuz sanırım. Adam yönetici mi değil mi onu konuşalım. Umarım değildir. Başarır da Fenerbahçe'yi bir yerlere getirirse de yapılacak tek şey o seviyeyi yakalamaya çalışmak olmalıdır. Bir rekabet olmasını diliyorum.

Aziz Yıldırım gibi zirveye giden Galatasaray'ı saha dışı oyunlarla aşağıya çekmesini çok mu seviyordunuz! Terim'i milli takıma alıştıran medyadaki isimleri hatırlayın, yabancı sınırlamasını isteyen kalemleri hatırlayın. Sadece hatırlayın!

Başkanlıktan düşmesi yetmez; türk futbolundan ebediyete kadar silinmesi gerek böyle adamların.

Bir kac faktor bir araya geldi

-fb tarihindeki belki en basarisiz son 10 sene yasandi , bir tanesi ulkenin icine sinmeyen sadece 2 sampiyonluk var ve GS de 5 sampiyonluk var ve bjk dahi fb den fazla sampiyon olmus bu surecte

-ikincisi herkesi kulube dusman eden , sevimsizligini zirveye cikaran , 20 senede bin tane olaya vesile olan , seyirciyi defalarca asagilayan adama kendi uye yaptiklari bile oy vermemistir haliyle

- ucuncusu karsisina cikan adam fb kongresinde bulunan en net seceneklerden biriydi , aydinlar out zaten , ulker , dogus , koc aileleri var , gidip de acun aday olmayacakti elbet , bir degisim isteniyorsa bunlardan hangisi ciksa kazanirdi

Yani aziz kaybetti aslinda . Bugune kadar da neden karsisina adam akilli birini cikaramadilar o da muamma
Sinan açık ara kaybedeceğini aylarca yüzlerce kez yazdım zira fener taraftarı nankördür mutluluk için her türlü değerini satar...Eğer türkiye kupası ve euroleague'i alsaydı şansı olurdu yahut en azından bu kadar fark yemezdi...Yoksa adayla alakası yok...

Hani nerede aziz hile yapacak diyenler ki ali koç bile yırttı kendini? Yok siyaset müdahale edecek diyenler? Yok aziz kaybetse bile bırakmaz, kan çıkacak diyenler...Her zamanki gibi araziler...Hürmetler...

Ne Ali Koc mus arkadas.

Bu adamin adi Koc degilde Ali Gunes olsaydi (ornek) secimi kazanamazdi bile, sadece Koc ailesinden oldugu icin kazandi secimi.

Aziz in tercih edilmesi bana da cok sacma gelmistir hep . Adam yolumuza tas koymaya cok kere calisti ama hep son gidimda bunu basaramadi , ama ts ye karsi fb bunu hep basardi ornegin

Eger denizli , trabzon ve bizle olan son maclari kazanmis olsalardi , o senelere ait lehlerine cikan onca karar legalize olup sampiyon sayilacaklardi . Bakalim o zaman herkes aziz diyecek miydi burada

Herseyi denedi , sadece basaramadi

Tabi bu ali koc gelsin , duzgun yontemler uygularsa bizi paspas etsin istegi de degil . Ama en azindan illegal islerle ugrasacagina duzgun yontemler ve camia gucuyle yapsin yapacagini

Aziz in tercih edilmesi bana da cok sacma gelmistir hep . Adam yolumuza tas koymaya cok kere calisti ama hep son gidimda bunu basaramadi , ama ts ye karsi fb bunu hep basardi ornegin

Eger denizli , trabzon ve bizle olan son maclari kazanmis olsalardi , o senelere ait lehlerine cikan onca karar legalize olup sampiyon sayilacaklardi . Bakalim o zaman herkes aziz diyecek miydi burada

Herseyi denedi , sadece basaramadi

Tabi bu ali koc gelsin , duzgun yontemler uygularsa bizi paspas etsin istegi de degil . Ama en azindan illegal islerle ugrasacagina duzgun yontemler ve camia gucuyle yapsin yapacagini
ali koç da başarısız olunca mafyayla iş birliğine gider merak etme sen...

Geri
Üst Alt