Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Luis Enrique'yi getireceklerse gerekirse maddi destekte bulunalım.

bu sadettin saran akilli adama benziyor, bir kaç röportajlarina denk geldim alman futbol sistemini filan övüyordu o seçilseydi a.koç ve azizden daha iyi olurdu fb için iyi ki aday filan olmamis.

yeni sayfaya yeni saçma dedi

konusurken kafesi karisiyor sanki mental olarak cocuk vari hareketleri var

Ali koc aziz'i postalamak icin getirtildi, 2 yıl sonra teneke bağlanıp postalanir

yalniz bize vizyonlu bir hoca lazım, bu vizyonu Mustafa cengizde pek göremedim ne yazık ki
Konuşurken kafası karışıyor mental olarak sorunları var diyipte başkan yerine hoca yazmakta ayrı bir mental sorun sanırım.

Hala inanamıyorum başganımızın kaybettiğine ah ulan hain felek

İşler kötü gittiğinde Olgun Peker işlevini görsün diye...Sokağa davet etmedi mi taraftarı o kadar...
Videoyu bulamadım yabancı bi herif fener Gs maçının belgeselini yapmış. Bunlarla röportaj yapıyor. Rahmetli Alparslan abi de var roportajda. Bu selo bizim kültürümüzde bıçaklar kavgalar falan var diyor.
Leeds maçına da değiniliyor. Baya değişik. Görüntüler var. Kıçına para sokan leedslinin ağzını yüzünü kırıyor bizimkiler
Kadıköyde sonlaniyor belgesel.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sadettin saran akilli adama benziyor, bir kaç röportajlarina denk geldim alman futbol sistemini filan övüyordu o seçilseydi a.koç ve azizden daha iyi olurdu fb için iyi ki aday filan olmamis.
Koç başarısız olursa o gelir.

Bence en iyi adayları o olurdu.

Su kasaya 100m olayi noldu
Sponsorluk üzerinden sokar. Başarısız olunca ben napıyorum lan der babasından zılgıtı yer takke düşmeye başlar.

Kendisine çok güveniyor bu herif ama futbol piyasasının ne kadar pis olduğundan haberi yok.

Scouting deyip o direktörü getirmesi komedi hele.

Geri
Üst Alt