- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
Luis Enrique'yi getireceklerse gerekirse maddi destekte bulunalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek anında azizi sattıseytan ridvan da yazi yazmis "ali Koç olduğu icin degil, fenerbahçeli ali olduğu icin sectiler" diye, ne mal herif ya, yalan söylerken utanmiyor ya, yazarken de utanmıyor, yalamaya baslamis ilk günden![]()
İşler kötü gittiğinde Olgun Peker işlevini görsün diye...Sokağa davet etmedi mi taraftarı o kadar...Yönetiminde kill for you taraftar grubunun başı var. Baya psiko tip. Selahattin baki.
Ne diye aldı yanina bilinmez.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konuşurken kafası karışıyor mental olarak sorunları var diyipte başkan yerine hoca yazmakta ayrı bir mental sorun sanırım.yeni sayfaya yeni saçma dedi
konusurken kafesi karisiyor sanki mental olarak cocuk vari hareketleri var
Ali koc aziz'i postalamak icin getirtildi, 2 yıl sonra teneke bağlanıp postalanir
yalniz bize vizyonlu bir hoca lazım, bu vizyonu Mustafa cengizde pek göremedim ne yazık ki
yav karisiklik oldu yazarken amma abarttınız, fenerli misin yoksa, niye bu kadar zoruna gittiKonuşurken kafası karışıyor mental olarak sorunları var diyipte başkan yerine hoca yazmakta ayrı bir mental sorun sanırım.
Bilader o zaman bok atarken bi durup bakacan aynaya. Fenerli dersende bi daha küfür ederim.yav karisiklik oldu yazarken amma abarttınız, fenerli misin yoksa, niye bu kadar zoruna gitti![]()
Videoyu bulamadım yabancı bi herif fener Gs maçının belgeselini yapmış. Bunlarla röportaj yapıyor. Rahmetli Alparslan abi de var roportajda. Bu selo bizim kültürümüzde bıçaklar kavgalar falan var diyor.İşler kötü gittiğinde Olgun Peker işlevini görsün diye...Sokağa davet etmedi mi taraftarı o kadar...
Koç başarısız olursa o gelir.bu sadettin saran akilli adama benziyor, bir kaç röportajlarina denk geldim alman futbol sistemini filan övüyordu o seçilseydi a.koç ve azizden daha iyi olurdu fb için iyi ki aday filan olmamis.
Bi ara bu sarani üyelikten atiyordu aziz diye hatırlıyorum. Yanlış mı?Koç başarısız olursa o gelir.
Bence en iyi adayları o olurdu.
Evet kendisine muhalif ve rakip olduğu için.Bi ara bu sarani üyelikten atiyordu aziz diye hatırlıyorum. Yanlış mı?
Becerememiş herhalde oy kullandı bu kongrede.Evet kendisine muhalif ve rakip olduğu için.
Bu kongrede herkesin yasağı kaldırıldı.Becerememiş herhalde oy kullandı bu kongrede.
Yalniz bi ara hevesliydi şuan uzak gibi. Bide aziz kanadının haklı sebepleri vardı bu adamı istememe de.
Sponsorluk üzerinden sokar. Başarısız olunca ben napıyorum lan der babasından zılgıtı yer takke düşmeye başlar.Su kasaya 100m olayi noldu