Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Alt yapı konusunda açıklaması yüzde yüz doğru. Bu Türkiye'de her kulüp için artık en önemli konusu olmalı.

Yahu bunda namus, iman, vatanperverlik, sadakat, kin, nefret, sevgi, kıskançlık, vefa gibi müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet mi var ki oruç tutmamasına şaşırıyorsunuz...Bu istese ensest ilişkiye girer yaşadığı tecrübeye dair müzik eşliğinde eşi ve psikolog danışmanıyla fikir teatisi yapar sonra da grup olurlar...Bu insan mı???
Reyiz benim umrum da degil kimin tutup tutmamasi. AMA Büyük kitlenin zoruna gidiyor böyle seyler maalesef. Oruc tutsun nasil insan olursa olsun önemsiz

Yoksa Ali Koç Allahsız bir başkan adayı mı? Fenerli müslüman kardeşlerimiz bu gerçeği de göz önüne alarak, ellerini vicdanlarına koyarak oy versinler lütfen.

Reyiz benim umrum da degil kimin tutup tutmamasi. AMA Büyük kitlenin zoruna gidiyor böyle seyler maalesef. Oruc tutsun nasil insan olursa olsun önemsiz
Ben genel olarak dedim hayatının herhangi bir alanında herhangi bir sıkıntı görmemiş adam...İster multimilyarder olsun ister orta sınıf olsun...Mesele parası değil nasıl bir hayat sürdüğü..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu konuşmayı bilmiyor, uyutuyor, diksiyonu kötü.

Destekleyenlere ne anlatıyor bu diye sorsan anlamazlar.

ali kocun oruc tuttugunu dusunen yoktu herhal

offff ne şişirdi be ne anlatıyor bu 1 saattir. Koç ailesi işlerden uzak dursun diye fenere yamamaya mı çalışıyor acaba bunu

hadi koc kısa kes yaw vallaha uykum geldi işimiz gücümüz var aziz basganımı dinlemek istiyorum ben biraz.

Geri
Üst Alt