Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Alt yapı konusunda açıklaması yüzde yüz doğru. Bu Türkiye'de her kulüp için artık en önemli konusu olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asdasdasdasd
Reyiz benim umrum da degil kimin tutup tutmamasi. AMA Büyük kitlenin zoruna gidiyor böyle seyler maalesef. Oruc tutsun nasil insan olursa olsun önemsizYahu bunda namus, iman, vatanperverlik, sadakat, kin, nefret, sevgi, kıskançlık, vefa gibi müspet yahut menfi herhangi bir insani haslet mi var ki oruç tutmamasına şaşırıyorsunuz...Bu istese ensest ilişkiye girer yaşadığı tecrübeye dair müzik eşliğinde eşi ve psikolog danışmanıyla fikir teatisi yapar sonra da grup olurlar...Bu insan mı???
en buyuk transfer mentalite felsefe degisiklik
Ben genel olarak dedim hayatının herhangi bir alanında herhangi bir sıkıntı görmemiş adam...İster multimilyarder olsun ister orta sınıf olsun...Mesele parası değil nasıl bir hayat sürdüğü..Reyiz benim umrum da degil kimin tutup tutmamasi. AMA Büyük kitlenin zoruna gidiyor böyle seyler maalesef. Oruc tutsun nasil insan olursa olsun önemsiz
Türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu konuşmayı bilmiyor, uyutuyor, diksiyonu kötü.
Destekleyenlere ne anlatıyor bu diye sorsan anlamazlar.
oruc tutmamasıyla alakalı değildir umarım bu tepki?
Okudum Mustafa Bey...Tekrar ediyorum bence bu deyyusta herhangi bir insani mevhum mevcut değil ne olumlu ne de olumsuz...Seferberlik halinde ilk sıkılacaklardan hürmetler...Uğur Bey yazdığınızı bir kere daha okur musunuz!
Tabii ki gönül Aziz seçilsin istiyor ama bir yandan da mantık bu mafyatik,şikeci adam Türk futbolundan silinsin artık diyor. Hayırlısı.
Şaşırmadım.6 sayfa rapor yazabilirim anlattıklarından.