Aslan parcasi basganim ne zaman konusacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şşşşşşt ne lan akshsjsjs
Okudum Mustafa Bey...Tekrar ediyorum bence bu deyyusta herhangi bir insani mevhum mevcut değil ne olumlu ne de olumsuz...Seferberlik halinde ilk sıkılacaklardan hürmetler...
Ben herhangi bir proje sunduğunu görmedim...Özetle şunları dedi;ali koç cok cabuk etkileniyo herseyden,duygusal anlamda.bu adam baskanlıgı kaldıramaz.beyni tam bi fenerbahceli ergen gibi.o yuzden seçilmesinde bi sakınca yok.nasıl olsa fenerbahce gibi sabırsız,cahil bi kulübe sunuyo projelerini.
Lame herif
Beynini daha önce kullanma gereği duymamış ki deyyus...1 aydır aynı konuşmaları yapıp hala kem kum edip konuşamama da ciddi başarı ister hea.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kumpas tuzak demek değil mi...fetö kurduysa iyki kurmus o tuzagı,kumpası da şikelerini ortaya cıkarmış.bunlar şikemiz ortaya cıkmamalıydı diyo.kastettikleri bu.Taleplerinin doğruluğunu mahkemede kabul ettiniz mi?
Kumpas bilmem hangi şekilde takip edilmiş umrumda değil. Tapeler doğrudur sonuçta kendileri söyledikleri gibi. unutmayacağız evet nokta.