Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Şştttt :asd: başkan olmadan taraftarlarına şekil yapmaya başlamış

Okudum Mustafa Bey...Tekrar ediyorum bence bu deyyusta herhangi bir insani mevhum mevcut değil ne olumlu ne de olumsuz...Seferberlik halinde ilk sıkılacaklardan hürmetler...

Vatan haini olarak iftira attığınız bu adam konuşmasına başlamadan önce milyonlarca kişinin haberi olmadığı Irak'taki şehitleri anarak başladı. Haberlerde bile göremiyoruz o şehitleri!

Valla tüm konuşması boyunca tek insani hareketi o şşşt hareketi idi diğerleri çok yapay ve sevimsiz.

ali koç cok cabuk etkileniyo herseyden,duygusal anlamda.bu adam baskanlıgı kaldıramaz.beyni tam bi fenerbahceli ergen gibi.o yuzden seçilmesinde bi sakınca yok.nasıl olsa fenerbahce gibi sabırsız,cahil bi kulübe sunuyo projelerini.
Ben herhangi bir proje sunduğunu görmedim...Özetle şunları dedi;

1) Tekerlekli Basketbol Şubesi Kuracağım

2) ESPOR Şubesi Kuracağım

3) Para vermeyeceğim

4) Gerekirse ben sponsor olacağım ama para vermeyeceğim

5) Aziz başkana teşekkür ederim

6) Alex gelebilir de gelemeyebilir de

Umarım büyük fb üyeleri feneri bölmeye çalışan bu herife dersini verirler

Taleplerinin doğruluğunu mahkemede kabul ettiniz mi?

Kumpas bilmem hangi şekilde takip edilmiş umrumda değil. Tapeler doğrudur sonuçta kendileri söyledikleri gibi. unutmayacağız evet nokta.
kumpas tuzak demek değil mi...fetö kurduysa iyki kurmus o tuzagı,kumpası da şikelerini ortaya cıkarmış.bunlar şikemiz ortaya cıkmamalıydı diyo.kastettikleri bu.

Konuştukça batıyor.

Hayal diyorsun, kürsü konuşmanı yapacak mecalin yok, bitse de gitsek modundasın.

Kavgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Saygisiz herif aziz baskanin ustune yurudu
Adam ol ali loc

Geri
Üst Alt