Fenerbahçe'nin Yeni Sponsoru Hello Kitty Oldu!

Aslında çocuk ve kadın taraftarlar için fena bir hamle değil. Ama burası Türkiye. Yapacağın hamleyi iki kez düşünmek zorundasın.

Aslında çok dalgası geçilecek kötü bir hamle değil ama dediğiniz gibi burası Türkiye :D Kadın ve kızlar maçla ilgili pek bir şeyi takmazlar takanlar da zaten genelde resmi direkt olarak takım ürünü alırlar.

capsler 10 numara :D ama abartılacak kadar yok. Neticede anlaşma. Yarın bizimkiler gider pentiyle falan da anlaşabilir.

Buradaki bazı arkadaşları da anlamıyorum.Adamlar eğlenilecek bir şey bulmuşlar ve eğleniyorlar diğerleri de diyor ki çok ünlü bir marka bu, ne gülüyorsunuz bu kadar.Olay markanın ünlü olup olmaması değil ki kardeşim.Adam bu boktan hayatta kendisine göre eğlenilecek bir şey bulmuş ve onu paylaşıyor sen niye takıyorsun bunu bu kadar :)

haberin icerigini okumadan sacma sapan yorumlar atiyorsunuz

Karşı taraf meczup , peltek ,kendileri bile mal olarak baktığı başkanının malca düşüncelerini içeriğini bakmadan savunurken ; milletin kuşlarla dalga geçmesi seni niye gerdi? Benim tarzım değildir mesela trollük ama troll Arkadaşlar yapılacaksa trollük işte böyle şeylerde yapılır. Sen önce rakibine bak adam mı diye sonra gel milleti eleştir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Karşı taraf meczup , peltek ,kendileri bile mal olarak baktığı başkanının malca düşüncelerini içeriğini bakmadan savunurken ; milletin kuşlarla dalga geçmesi seni niye gerdi? Benim tarzım değildir mesela trollük ama troll Arkadaşlar yapılacaksa trollük işte böyle şeylerde yapılır. Sen önce rakibine bak adam mı diye sonra gel milleti eleştir .

trollük baska cehalet baska

trollük zeki insanlarin isi

trollük baska cehalet baska

trollük zeki insanlarin isi

Rakibin zeki mi de burada milletten zeka bekliyorsun. En çok millete kızan benim burada milletin her şeyi dalga almasına ama sen çok sayın rakibine ya da takımın bilmiyorum rahatsız oluyorsan git oradaki 5 yaşındaki muhabbetleriyle takıl.

Buradaki bazı arkadaşları da anlamıyorum.Adamlar eğlenilecek bir şey bulmuşlar ve eğleniyorlar diğerleri de diyor ki çok ünlü bir marka bu, ne gülüyorsunuz bu kadar.Olay markanın ünlü olup olmaması değil ki kardeşim.Adam bu boktan hayatta kendisine göre eğlenilecek bir şey bulmuş ve onu paylaşıyor sen niye takıyorsun bunu bu kadar :)
ya gizli kus yada baskalarinin eglenmesini istemiyecek kadar ruhsal hasta

Rakibin zeki mi de burada milletten zeka bekliyorsun. En çok millete kızan benim burada milletin her şeyi dalga almasına ama sen çok sayın rakibine ya da takımın bilmiyorum rahatsız oluyorsan git oradaki 5 yaşındaki muhabbetleriyle takıl.

rakibin ve hello kitty firmasinin hamlesi cok zekice burada, sen 2 gün dalga gecersin ama onlar tonlarca parayi cukkalarlar, sen ceneni ve milleti yoruyorsun, onlar paralari sayiyorlar

rakibin ve hello kitty firmasinin hamlesi cok zekice burada, sen 2 gün dalga gecersin ama onlar tonlarca parayi cukkalarlar, sen ceneni ve milleti yoruyorsun, onlar paralari sayiyorlar
ayni yandexdeki gibimi?
yada hedef bir milyon penalti?Robbenler falan gelecekti, gele gele Hello Kitty geldi...
bu ibnelerin tüm icraatlarinin sirf lafdan oldugunu anliyamadinmi hala?
birde gelmis zekilikden bahsediyor
dipnot:
antudaki dangalaklarda ayni senin gibi konusuyor?

Son düzenleme:

Sen de çok iyi içeriğini okumuşsun. Özel ürün yapıyor , gidip de sponsor olup sıcak para vermiyor . Atıyorum forma satılıyor kadın için yüzde 40 kuşların diğeri kity'nin. Forumda bunları öven ve de argümanı bu kadar yanlis olan ilk defa seni gördüm . Neyse kardeş senin formanla alay eden adamları, olmayacak bir çok para ( yandex'te olduğu gibi) üzerine savun .

Ünlü markaysa ne yapalim yani. Yine de komik ve eglenilecek bir durum.

Simdi adamlar gitse ne bilim Billy Boy veya Durex ile falan anlassa iyi de para alsalar yine de komik olur ve herkes dalga gecer.

Ikidir dikkatimi cekiyorsun.

Dün mü ne de Fernandao'yu keske biz alsaydik diyordun. Simdi de su anlasmayi övüp duruyorsun.

Fener bu sonucta adamlar eline altin alsa o altin camura dönüsür böyle cenaber bir camia bunlar, adamlar stad yaptilar o gelirler ile bizi kollayca sollayabilirlerdi ama iste dedigim gibi bunlardan hic bir halt olmaz cünkü bir kere adamlar kötü. Kötü derken fesat, sinsi, serefsiz, pis, üc kagitci, sikeci gibi özelliklerden bahsediyorum.

Bu yüzden isterlerse Apple ile anlassinlar bunlar yine de göt olur sonunda. Allahin sopasi er ya da gec hep dogru yeri buluyor konu Fener oldu mu.

6de4616b5bd0ddc816d6919104eb64b5.jpg

Geri
Üst Alt