Sercan Etlioğlu
Yeni Üye
- 4 Aralık 2015
- 49
- 15
- 468
Aslında çocuk ve kadın taraftarlar için fena bir hamle değil. Ama burası Türkiye. Yapacağın hamleyi iki kez düşünmek zorundasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberin icerigini okumadan sacma sapan yorumlar atiyorsunuz
Karşı taraf meczup , peltek ,kendileri bile mal olarak baktığı başkanının malca düşüncelerini içeriğini bakmadan savunurken ; milletin kuşlarla dalga geçmesi seni niye gerdi? Benim tarzım değildir mesela trollük ama troll Arkadaşlar yapılacaksa trollük işte böyle şeylerde yapılır. Sen önce rakibine bak adam mı diye sonra gel milleti eleştir .
Sent from my iPhone using Tapatalk
trollük baska cehalet baska
trollük zeki insanlarin isi
ya gizli kus yada baskalarinin eglenmesini istemiyecek kadar ruhsal hastaBuradaki bazı arkadaşları da anlamıyorum.Adamlar eğlenilecek bir şey bulmuşlar ve eğleniyorlar diğerleri de diyor ki çok ünlü bir marka bu, ne gülüyorsunuz bu kadar.Olay markanın ünlü olup olmaması değil ki kardeşim.Adam bu boktan hayatta kendisine göre eğlenilecek bir şey bulmuş ve onu paylaşıyor sen niye takıyorsun bunu bu kadar![]()
Rakibin zeki mi de burada milletten zeka bekliyorsun. En çok millete kızan benim burada milletin her şeyi dalga almasına ama sen çok sayın rakibine ya da takımın bilmiyorum rahatsız oluyorsan git oradaki 5 yaşındaki muhabbetleriyle takıl.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ayni yandexdeki gibimi?rakibin ve hello kitty firmasinin hamlesi cok zekice burada, sen 2 gün dalga gecersin ama onlar tonlarca parayi cukkalarlar, sen ceneni ve milleti yoruyorsun, onlar paralari sayiyorlar
rakibin ve hello kitty firmasinin hamlesi cok zekice burada, sen 2 gün dalga gecersin ama onlar tonlarca parayi cukkalarlar, sen ceneni ve milleti yoruyorsun, onlar paralari sayiyorlar
rakibin ve hello kitty firmasinin hamlesi cok zekice burada, sen 2 gün dalga gecersin ama onlar tonlarca parayi cukkalarlar, sen ceneni ve milleti yoruyorsun, onlar paralari sayiyorlar