Fenerbahçe'nin Yeni Sportif Direktörü, Bu Akşam İstanbul'da!

Yabancı sportif direktör olarak tek korka bileceğim isim monchi olur. Onuda getiremez bunlar zaten.

Asıl ben hocayı bekliyorum.

Umarım Luis Enrique gelir.

Abi barca da vardı ya biri Tata mı ney o nasıl olur
Tata hocaydı senin dediğin farklı bir herif.

Bir ara City'deydi o, şu an nerededir bilmiyorum.

Bu işi hakkıyla yapan az kişi var Dünya'da, en iyisi Monchi işte. Ciddi paralar alıyorlar hoca artı direktöre 7-8 milyon euro ödeyeceklerdir.

kim bu darbukatör

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Comolokko yaparız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İş yapmaz.Banada önüme 100 milyon euro koy öküz gibi adamlar alırım.Bunun gibi adamlar çok para harcamak ister.Bizim ülkede başarısız olur.Yabancı hoca Luis Enrique olacak büyük ihtimal.Aykut döneminden daha büyük facia bekliyor bu malları.

Düsünmeyin böyle Ali koc zengin Fenerbahce köseyi döndü. Ne kadar Zengin olursan o kadar cimri oluyorsun buna Milyarderler dahil. Ali Koc ilk etapta belki bir kac milyon koyar ama onunla basari gelmese bence daha sonra koymaz.

Yabancı sportif direktör olarak tek korka bileceğim isim monchi olur. Onuda getiremez bunlar zaten.

Monchi buralara gelmez.Romadan ayrılsa peşine takılan çok takım olur.Comolliyi alır ancak bunlar.O da terrenao gibi paraları cukkalar gider.Fenerliler gene ruh hastası gibi dolanmaya devam eder. :)

Monchi buralara gelmez.Romadan ayrılsa peşine takılan çok takım olur.Comolliyi alır ancak bunlar.O da terrenao gibi paraları cukkalar gider.Fenerliler gene ruh hastası gibi dolanmaya devam eder. :)
Bu sefer hayal kuracak zengin de kalmadı...Koç gidecek...Ferit gitti, Murat kaçtı...Aydınlar arazi...Son darbeyi de jigolo Saran vurur ondan sonra bejekeyle aynı seviyedeler :) Gitti koca asırlık emekler :)

azizi td mahmut usluyuda yardımcı olarak getirdilermi değmeyin keyfimize

Geri
Üst Alt