Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

İrfan MHY gibi adamcı oyunculara kapıyı gösterir. Kusursuz gitmediği sürece çok üstüne gidilecek. Basına ters ters konuşursa altını oymak için sayısız yalan haber çıkar.

Onlar Avrupa'da oyalanırlarken bizim tek işimiz lig olacak. Sezona iyi başlarsak baskı altına almış oluruz karşı tarafı.

insallah dogrudur haber son günlerde duydugum en güzel haber,uyanıpta nuri şahıne ilhan palamuta salça olurlar vs diye düsündüm bir an

neyseki bu yaşıma kadar moron zeka seviyesini geçen bir fenerli görmedim şükür

Jesus ve Fener son kararın verileceği görüşme için tarihi kararlaştırdılar. Fener ile Jesus bugün Lizbon’da görüştü. Son karar Fener Şampiyonlar Ligini garantiledikten sonra verilecek.

Benfica taraftari baya küfür ediyordu

Bu adam,
1- çok sağlam bütçe ve altyapı garantisi ister
2- çok sert ve agresif kimsenin gözünün yaşına bakmaz
3- işine kimseyi karıştırmaz, sevmez

Maaşı 5 kağıttan rahat fazladır ama eminim "ekibi ile beraber" 4.5-5 diyecekler.
Mesut, İrfan, MHY gibi isimlerin üstünü çizmekten imtina etmez. Gruplaşmalar kaçınılmaz.
Yönetim kademesi ile sürtüşme kaçınılmaz.

Ama istediği konfor alanı sağlanır transferde istediği yapılırsa Ali Koç istediğini elde eder

Jesus ve Fener son kararın verileceği görüşme için tarihi kararlaştırdılar. Fener ile Jesus bugün Lizbon’da görüştü. Son karar Fener Şampiyonlar Ligini garantiledikten sonra verilecek.

Fener CL'yi nasıl garamtileyecekmiş? Play-off'u mu bekleyecek adam

Sene sonu teneke bağlar gönderirler. Bize gelse bizde yaparız aynısını. Öyle malca öyle tutarsız bir sistemsizlik var ülkede.

GscimbomMobile

İSO yerinde olsam kalan maçlara çıkmam istifayı basarım. Harbi ayıp yapılan çünkü. Uzun yıllardır Isodan önce de maksimum başarıları 2. Likti zaten. 3 5 hafta önce gelse belki potaya girebilecek antrenörü gönderip yerine isim olarak iyi ama yapıya uyacagini hiç sanmadigim birini getirmek büyük kumar. Önümüzdeki sene de gelmezse şampiyonlukları Ali koç da hocayla birlikte gider.

GscimbomMobile

Bence ya zirveyi ya da dibi görürler, ortası olmaz.

7 Milyon olayı doğruysa A.K. gözünü iyice karartmış demektir. Bu hamlesi de ise yaramazsa bye bye.

Vitor Pereira hamlesiyle karşılık verelim.

Geri
Üst Alt