Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.302
- 2.924
- 1.668
3 lü oynatacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç varken zor. Bu kadar borç var diyoruz gidip 30 milyon Euro'luk daha maliyetin altına girebiliyor adam.Bekleyip görmek gerek. Başarısız olursa korkunç maddi hasara uğrarlar. Umarım öyle olur
Bu kadar fazla çekinilmesine ben de şaşırıyorum. Ayrıca Portekiz dışına çıktı ve iki çıkışında da hem Brezilya hem de Arabistan'da kupa kaldırdıKesinlikle eagle niye gitti diye arayacaklar bu adamdan neden bukadar cekiniliyor anlamadım 70yasina gelmiş Portekiz dışına birkez bile çıkmamış başarılı hoca iyi hoca ama kumar tarafı çok daha büyük
onları biliyorum ama onları sanırım kimse saymaya gerek duymaz diye ciddiye bile almadımBu kadar fazla çekinilmesine ben de şaşırıyorum. Ayrıca Portekiz dışına çıktı ve iki çıkışında da hem Brezilya hem de Arabistan'da kupa kaldırdı
İrfan can yandaş ve Mert hakan kahveciyi öttürür bu adam
Zaten çok da durmadı oralarda. Bahsedilen maaş + ekip ücreti falan doğruysa zaten çok büyük çılgınlık. Garantisi olmayan, yayın geliri olmayan bir lig için bu paralar büyük risk, büyük kumaronları biliyorum ama onları sanırım kimse saymaya gerek duymaz diye ciddiye bile almadım
Adam hemen Türkçe öğrenmiş
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk 5 hafta geriden oyun kuracam diye basit goller yiyerekten epey puan kaybedecektir. Pro ismailci tayfa bu süreçte koçu baskılayıp adamı yemezse sene sonu ipi göğüsleyebilir.Basarili olur mu ustad ne diyosun