Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

Jorge Jesus sert mizaçlı takımı çok çalıştıran çok aşırı disiplinli bir hoca
sezon başında fenerbahçede sakatlıklar başlayacaktır o ara gelecek kötü sonuçlarda
futbolcular ile arasının açılması zor olmayacaktır.

İrfan Mesut Mhy gibi ele başları idmanda pestillerin çıkması ile mütevellit birde yedek kalma ve kötü sonuçlarala karşılaşırsa takımı maçı satmaya başlarlar jesus gitsinde nasıl gitsin olayına döner
Skibbe bizde nasıl satıldıysa jorge jesus içinde aynısı geçerli olur normal senaryo bu olacaktır

ali koç şanslı ise iyi saha sonuçları Jorge Jesusu ilk yarının sonuna kadar taşır bence çok büyük risk
çok sert ve disiplinli hoca maalesef tutmuyor.

limit falan hikaye. FFP, limit falan dinlemeyip transfer yapalım bizde.

Bekleyip görmek gerek. Başarısız olursa korkunç maddi hasara uğrarlar. Umarım öyle olur

Febe ilk yari bitmeden ş ilan eder malesef

Şaka la şaka. Bunlar kartali ararlar. Salak koc iyi giden birseyi bozdu. Iyi kötu kartal ile bi hava yakalamislardi. Hersey sil baştan başlasin bakalim

Adam hemen Türkçe öğrenmiş

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle eagle niye gitti diye arayacaklar bu adamdan neden bukadar cekiniliyor anlamadım 70yasina gelmiş Portekiz dışına birkez bile çıkmamış başarılı hoca iyi hoca ama kumar tarafı çok daha büyük

Kesinlikle eagle niye gitti diye arayacaklar bu adamdan neden bukadar cekiniliyor anlamadım 70yasina gelmiş Portekiz dışına birkez bile çıkmamış başarılı hoca iyi hoca ama kumar tarafı çok daha büyük
Bu kadar fazla çekinilmesine ben de şaşırıyorum. Ayrıca Portekiz dışına çıktı ve iki çıkışında da hem Brezilya hem de Arabistan'da kupa kaldırdı

İrfan can yandaş ve Mert hakan kahveciyi öttürür bu adam

rıdvan dilmen 2 maçta bitirir bunu

onları biliyorum ama onları sanırım kimse saymaya gerek duymaz diye ciddiye bile almadım
Zaten çok da durmadı oralarda. Bahsedilen maaş + ekip ücreti falan doğruysa zaten çok büyük çılgınlık. Garantisi olmayan, yayın geliri olmayan bir lig için bu paralar büyük risk, büyük kumar

bizde tutarda fbde tutar mı şüpheli

Geri
Üst Alt