Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus Oldu

fb 3kağatçı orası kesin de bu herif çok mu revaçta ya da süper ki yıllık 3 milyon az bulunuor onu anlamadım. nerdeyse 70 yaşında son klübünde topçuları illallah ettirmiş ve sene ortası dehlenmiş biri için 3 m çok da tuhaf değil gibi. ft bu herifin kazandığı kupanın 3 mislini kazanmış o bile 3 almıyodu ama her allahın günü 3 alıyor diye yalan atan kriptolardan geçilmiyodu bura.
terim galatasaraylı ve yerli olduğu için 3 ten aşağı alması normal. bu jesus 3 milyon için keyfini bozup fb gibi alt klasman bi takımın kaos ve baskı ortamına gelmez. zaten 1 yıllık zar zor ikna edilmesinden belli, yüksek maaşını alıp tüyecek.

En fazla 10 hafta veriyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Korkulacak bir hoca değil yanlış hamle bence Sayın Koçtan.

neyse yapıkredi bankası ile çalışanlar düşünsün herif kredi kartı aidatıyla gidip fenere aktarıyor.

Bizim ülkeye gelen yabancı hocaların en büyük dezavantaji çoğu ingilizce bilmiyor misal zico da bilmiyordu ama çoğu oyuncu Portekizce konuşuyordu ve çok iyi uyum yakalamisti

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti:

* Kendisi için yıllık 7 milyon € + vergiler

* 6 yardımcısı için 1.2 milyon €

İki yıl için toplam : 16.4 milyon €

[Spor Gecesi Digitale]
Çok çok iyi bir teknik direktör, hatta Türk futbolunun bulunduğu şartlarda Jorge Jesus gibi bir ismin gelmesine şaşırıyorum ama gerçekten deli para

16-17 mil.€ ile takıma transfer yapacak olsan İsmail Kartal da başarılı olurdu. Hani şu paraya iyi bir sol kenar ve forvet alsa Fenerbahçe çok daha iyi olurdu onlar için

Flamengo bile zamaninda tutmak icin 3,8 milyon $ maas önermis. Adam Benficayi tercih etmisti. Ordan gittiginden sonra, Al Nassrin 10 milyonluk teklifini kabul etmemis. Bence kendisi rahat 6 ve ekibi 1-1,5 arasi aliyordur. Yoksa herif niye tek senelik imza atsin? Kisa sözlesme yapmayi istiyorsan, adama ona göre fazla maas vermelisin. Yoksa kabul etmez. Bizim Torrent bile kisa sözlesme kabul etmedi...

İlk defa kıskandım.

Fatih Terim ayarında bir Teknik direktör dünya piyasasında.

Bir çok ligde başarısının olması da uyum bakımından sorun yaşamadığını gösteriyor.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Murat Özbostan: "Vitor Pereira ile yazıştık, Jorge Jesus'u sorduk, tek kelimeyle cevap verdi. "Benim gibi kaliteli bir hoca" dedi."

(A Spor)

Marcelo'yu almışlar haber açın.

Valla en son 2007 de kıskanmıştım bu kadar kuşları.

Geri
Üst Alt