Efe Kılıç
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.232
- 1.256
- 228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözlerimi kapattığımda boynuna bağladığı kırmızı yeşil bayrakla tribünleri selamladığını görüyorum maalesef
İyi hoca da reis ama ben yabancı hocaların ilk senesinde şampiyon olmasına kesin gözüyle bakmam.Al Hilal kariyeri gibi kariyeri olur parasını yer inşallah giderJJ iyi hoca maalesef. Başarılı olması şaşırtır mı üstat eğri oturup doğru konuşalım şimdi :d
Haklısın burası başka yere benzemez ama adam brezilyada da başarılı oldu alabileceği her kupayı aldı orada. Şuan %75 falan görüyorum şamp olma ihtimallerini. Brunoyu alırlarsa tamamen fişi çekeceğimİyi hoca da reis ama ben yabancı hocaların ilk senesinde şampiyon olmasına kesin gözüyle bakmam.Al Hilal kariyeri gibi kariyeri olur parasını yer inşallah gider![]()
Rossi'yi de satacaklarmış onun yerine alacaklarmış..Haklısın burası başka yere benzemez ama adam brezilyada da başarılı oldu alabileceği her kupayı aldı orada. Şuan %75 falan görüyorum şamp olma ihtimallerini. Brunoyu alırlarsa tamamen fişi çekeceğim
valla büyük sıkıntı hem de çok. herif dünyadaki en hızlı topçulardan biri. hızlanarak adam geçmeyi ve sonrasında pozsyon bitirmeyi seviyor. biz de garry çok yapardı bunu. hızlanarak çalım atardı diğerini beceremezdi. o herif gelse burada 20ye yakın gol asist yapar maalesef.Rossi'yi de satacaklarmış onun yerine alacaklarmış..
@Mustafa Alp Motz Karşımda o var sandım reisvalla büyük sıkıntı hem de çok. herif dünyadaki en hızlı topçulardan biri. hızlanarak adam geçmeyi ve sonrasında pozsyon bitirmeyi seviyor. biz de garry çok yapardı bunu. hızlanarak çalım atardı diğerini beceremezdi. o herif gelse burada 20ye yakın gol asist yapar maalesef.
bu adam brezilyada başarılı olmasa en ufak endişe etmem de brezilyadan başarılı olan burada da yapacaktır muhtemelen benzer futbol iklimleri çunku. del bosque bjkye gelirken realden başka tecrübesi yoktu.Vicente Del Bosque de iyi hocaydı, 2 CL sahibi falan. Onuda gördük… gittikten sonrada Dünya kupası aldı herif. Bu işlerin garantisi yok, umarım Del Bosque vakası olur
geçen sene miydi ondan önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum ama fb yardırıp herkes överken bunlar dağılıcak demiştim öyle olmuştu. feneri yada diğer rakipleri yersiz övmeyi sevmem. bazen bu konuda trollük yaparım ama bu sefer ciddiyim şamp olacaklarını dusunuyorum gercekten@Mustafa Alp Motz Karşımda o var sandım reis![]()
Şakasına dedim reisgeçen sene miydi ondan önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum ama fb yardırıp herkes överken bunlar dağılıcak demiştim öyle olmuştu. feneri yada diğer rakipleri yersiz övmeyi sevmem. bazen bu konuda trollük yaparım ama bu sefer ciddiyim şamp olacaklarını dusunuyorum gercekten
Patron demeye başlamışlar benim kafa buraya gitti
Kac senedir sampiyonluga hasretler bunlar?
Bu hocaylada sampiyon olamazlarsa aliço birakir10 seneye yaklaştı