Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın Oldu İddiası!

BJK ile sezona başlarken neredeyse hiçbir beklenti yoktu kendisinden; ligi 3. bile tamamlasa başarılı sayılacaktı. Onun rahatlığıyla, dar kadroda hemen herkesin limitlerini zorlaması, hakem ittirmeleri ve bizim çok büyük hatalarımızla da olsa hedefe ulaştı. Ertesi sezon ise beklentilerin altından kalkamadı zaten...

FB de o rahatlığı hiçbir zaman bulamayacaktır. Çok yanlış bir hamle olur ama sanmıyorum bunu yapacaklarını...

Beşiktaşlılar Burak Yılmaz geldiğinde GS maçındaki pozisyonu izledik de penaltıymış biz hakkını yemişiz demeye başlamıştı.

Bakalım bunlar Sergen'i nasıl sindirecek?
Bunlar İsmail Köybaşı fenere koy başı'nı sindirdi.
Sergen kabul etse seve seve alırlar.

bence kotu secenek degil ama bu kuslarin basarisizligi sadece Hocayla alakali degil. Bunlarin transfer politikasi, psikolojik durumlari ( berbat), yonetim ( daha da berbat)

Bu sekilde krali gelse fener basarili olamaz.

Tam tersi çok güzel uyuşur.
Sergen Bjk ile şampiyon olduğunda rakibe 2 kırmızı gösterilen, bjkye 7 penaltı çalınan maçtan sonra bile ağlıyordu hakkımız yendi diye. Süper uyuşurlar o yüzden.
fbliler space odasında bundan bahsetti ''güzel algı yapar''vb dediler, adamlar bu özelliğini olumlu buldular

Abdullah Avci veya Sergen Yalcin diyor güvenilmez hesaplar.

Sergen ali ile çalışmaz. Avcı defansif oynatır kanser eder guzel tercih olur

Sergen Yalçın, Sports Digitale'e konuştu:

"Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz."

[Sercan Dikme]

Umarım gider. Sergen o ortamda yapamaz. Hem çok rahat adam hem de istediği kadroyu kuramazlar. Kursa da Sergen de baskıyı kaldırabilen biri değil kırılgan yapısı var hemen patlar.

Geri
Üst Alt