Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın Oldu İddiası!

Sergenin sağı solu belli olmaz şampiyon yapma ihtimali diğerlerinden fazla

Avcı bjkde hemen şutlandı kaldıramadı baskıyı,ts ilede sonra şampiyon olabildi o da zar zor ittirmeyle hatta az daha isoya kaptırıyodu kupayı,milli takım kariyeri zaten facia

Bizim için en uygunu avcı bence onu getirsinler plase montella

Avcı bjkde hemen şutlandı kaldıramadı baskıyı,ts ilede sonra şampiyon olabildi o da zar zor ittirmeyle hatta az daha isoya kaptırıyodu kupayı,milli takım kariyeri zaten facia

Şunu gördüğümden beri ben de Avcı istiyorum. Dikiş tutmaz bunla taraftarın arası.

kesinlikle öyle avcı defansif oynatır ilk golü fb yerse maçı çevirmeleri mucize gibi bi şey ki zaten ilk atsalar bile defansa çekilirler, montella ise bol pozisyon bulan ama çok pozisyon veren top oynatıyor, ikisi de işimize gelir

sergen hiç beğenmediğim bir hoca. Adam aşırı serbest bırakıyor oyuncuları. Bjk'deki son senesi sene başı antremanı bile yaptıramadı, tüm oyuncular patır patır sakatlandı oyuncu kalmadı

umarım fenere gelir

Sergen tehlikeli olur

Kesinlikle gelmemeli

Lucescu haric herhangi bir yabanci’nin gelmesi bize sorun yaratmaz

fb'in yapacağı en mantıklı hamle, Daum'u sportif direktör yapıp, Emre B.zoğlu'nu TD yapmaktır.

Sergenden felan mı korkuyorsunuz arkadaş onlar dünyanın en iyi TD sini getirsin başarılı olamazlar bu sene aldığı puanları almaları mümkün değil kırılgan bir klüp dağılır giderler hiç bir Türk orada başarılı olamaz. Senin takımın güzel oturmuş sistemi var kim gelirse gelsin bizene yok şu gelirse kötü olur yok şu gelirse yandık bilmem ne

Sergen gelmese iyi olur. Ağlaklığı fener ağlaklığı ile birleşirse her maç 5 penaltı kullanırlar.
Avcı da gelmesin mümkünse.

Onun dışında Lucescu dahil herkes olabilir.

bu kez peygamberligini kacinci hafta ilan ederler acaba

sergen'in motivasyonunu toplaması vs çok zor. başarılı olacağını sanmıyorum. averajla şampiyon olmasında vefat eden babasıyla olan bir sözü gibi bir şeyi varmış ondan ekstra çalıştığını düşünüyorum.

Sergen'in iyi bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum. Nasıl şampiyon olduğunu da biliyoruz. Gelecek sene feneri feci kollayacaklar. Hakeme itiraz performansı çok yüksek bir isim. Bu noktada işlerine yarar.

Geri
Üst Alt