Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu gördüğümden beri ben de Avcı istiyorum. Dikiş tutmaz bunla taraftarın arası.Sergenin sağı solu belli olmaz şampiyon yapma ihtimali diğerlerinden fazla
Avcı bjkde hemen şutlandı kaldıramadı baskıyı,ts ilede sonra şampiyon olabildi o da zar zor ittirmeyle hatta az daha isoya kaptırıyodu kupayı,milli takım kariyeri zaten facia
Bizim için en uygunu avcı bence onu getirsinler plase montella
kesinlikle öyle avcı defansif oynatır ilk golü fb yerse maçı çevirmeleri mucize gibi bi şey ki zaten ilk atsalar bile defansa çekilirler, montella ise bol pozisyon bulan ama çok pozisyon veren top oynatıyor, ikisi de işimize gelirSergenin sağı solu belli olmaz şampiyon yapma ihtimali diğerlerinden fazla
Avcı bjkde hemen şutlandı kaldıramadı baskıyı,ts ilede sonra şampiyon olabildi o da zar zor ittirmeyle hatta az daha isoya kaptırıyodu kupayı,milli takım kariyeri zaten facia
Bizim için en uygunu avcı bence onu getirsinler plase montella
Daummu kaldı renktaş adam ağır hastafb'in yapacağı en mantıklı hamle, Daum'u sportif direktör yapıp, Emre B.zoğlu'nu TD yapmaktır.
zaten jb geçtim reyiz ben deDaummu kaldı renktaş adam ağır hasta
Montellain neyi oluyon kardesMontellaya bulasmayin da kim olursa olsun.