- 4 Ağustos 2009
- 90.837
- 72.092
- 5.188
Bugünkü ts galibiyetle beraber bu teori ispatlanmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac henüz bitmedi ama Trabzon 20 dakikada 2 tane atti. Hersey ortada bence.
haftaya erciyes-sivas maçı var.senin teorine göre sivas kaybetti.geçen hafta erciyes rahatladı.bu akşam fbye kaybederlerse haftaya kim favori?
Erciyes bu aksam FB'ye yenilir ve haftaya Sivas'i evinde yener diyorum ben. Antep ve Trabzon da yener dedim, günün bankosu dedim ikisi de tuttu.
Ligi takip edenler rahat zengin olabilir yani. Erciyes SIKINTI YAPMASIN diye tüm alt siralardaki takimlar en fazla beraberlik alabildi. Fener sirf galip gelsin diye tüm ligin kaderiyle oynuyorlar.
4-0 oldu bu arada.
Erciyes bu aksam FB'ye yenilir ve haftaya Sivas'i evinde yener diyorum ben. Antep ve Trabzon da yener dedim, günün bankosu dedim ikisi de tuttu.
Ligi takip edenler rahat zengin olabilir yani. Erciyes SIKINTI YAPMASIN diye tüm alt siralardaki takimlar en fazla beraberlik alabildi. Fener sirf galip gelsin diye tüm ligin kaderiyle oynuyorlar.
4-0 oldu bu arada.
peki neden sivasta fb yi doğradılar? 2.sorum bu teori sadece fb,sivas ve fbnin oynadığı takımlar arasındaki üçgende mi geçiyor?
Bugun bu konuya dayanarak kupon yaptim 150 lira kazandim. Bunun devaminda haftaya bir kupon yapsak birlikte. :wink-new:
Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar ve Sivasspor bilmecesi...
Dikkatimi çekti ve paylaşayım dedim..
Akhisarspor 2-1 Sivasspor (Akhisar Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)
Gençlerbirliği 2-1 Sivasspor (Gençlerbirliği Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)
Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (Kasımpaşa Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)
Konyaspor 3-0 Sivasspor (Konya Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)
Kasimpasa 1-2 Genclerbirligi (Genclerbirligi Fener'e yenildikten Kasimpasa'yi yeniyor)
Sivasspor 0-3 Trabzonspor (Trabzon Fener'e yenildikten sonra Sivas'i yeniyor (MAC BITMEDI)
Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar ertesi hafta Sivas'la oynuyor ve hep galip geliyor. Deplasmanda oynayan takimlar bile Sivas'i yenip yurda dönüyor. Bukadar tesadüf biraz fazla bence. 7 kez bunun olmasi SKANDAL
Ve bunlara ragmen Sivasspor bu ligde 4.siradaysa bu lig bitmis..
Saçma bir tespit olmuş. Çünkü hem fb'ye hem Sivas'a yenilen takımlar da çok;
Sivas 3-2 Eskişehir
Elazığ 2-4 Sivas
Sivas 2-0 Gençlerbirliği
Sivas 2-0 K.Erciyes
Gaziantep 0-4 Sivas
Sivas 2-1 Bursa
Sivas 3-1 Ç.Rize
Sivas 3-0 Kayseri
Adamlar 11 maç kazanmış zaten ve bunlardan 8 tanesini hem Fenerbahçe yenmiş hem Sivasspor yenmiş. Sivasspor'un da gücü belli en nihayetinde 25 maçta 20 galibiyet alacak hali yok. Ellerinden gelenin fazlasını bile yapmış Sivasspor. Hatta Galatasaray'a şampiyonluk yolunu açacak bir Fenerbahçe galibiyetine de imza attılar ama onu değerlendirebilecek Galatasaray yok bu sene.
Ama ne hikmetse Sivasspor ic sahada COK IYI TOP OYNUYOR
TESADÜF ESERI HEP FENER'E KAYBEDEN TAKIMLAR DEPLASMANA GELIP BUNLARI YENIYOR.
Deplasman fakiri Antalya ve Trabzon bile rahat rahat yendi onlari.
Sivasspor'u herkes ic sahada cok kuvvetli bilir. Su maclar disinda Sivas'in sanirsam puan kaybi yok ic sahada.
Aynen öyle Ptt lig seviyesindeki Trabzon bile bunları dumur etti dün.. Bu teoriler ortaya çıkmadan önce ne saçma sapan sonuçlar oluyor ligde diye şaşırıyordum özellikle Sivasa bir hafta rakibini dağıtıyor bir hafta saçma sapan maçı kaybediyor.. Şimdi ciddi ciddi bazı şeyler kafama yattı..
Burada irdelenecek ve mantığa uymayacak tek şey Sivasın Feneri yenmesiydi bana göre..