Fenerbahçe'ye Kaybeden Takımlar ve Sivasspor Bilmecesi

Bugünkü ts galibiyetle beraber bu teori ispatlanmıştır.

haftaya erciyes-sivas maçı var.senin teorine göre sivas kaybetti.geçen hafta erciyes rahatladı.bu akşam fbye kaybederlerse haftaya kim favori?

Erciyes bu aksam FB'ye yenilir ve haftaya Sivas'i evinde yener diyorum ben. Antep ve Trabzon da yener dedim, günün bankosu dedim ikisi de tuttu.

Ligi takip edenler rahat zengin olabilir yani. Erciyes SIKINTI YAPMASIN diye tüm alt siralardaki takimlar en fazla beraberlik alabildi. Fener sirf galip gelsin diye tüm ligin kaderiyle oynuyorlar.

4-0 oldu bu arada.

Ama onların sahası kapanıyor, ama onların üstüne gidiyorlar hep ama ama ama :D

Erciyes bu aksam FB'ye yenilir ve haftaya Sivas'i evinde yener diyorum ben. Antep ve Trabzon da yener dedim, günün bankosu dedim ikisi de tuttu.

Ligi takip edenler rahat zengin olabilir yani. Erciyes SIKINTI YAPMASIN diye tüm alt siralardaki takimlar en fazla beraberlik alabildi. Fener sirf galip gelsin diye tüm ligin kaderiyle oynuyorlar.

4-0 oldu bu arada.

ee sivas 2 hafta üst üste kaybetmiş olacak o zaman onların da çıkarlarına ters avrupa potasından uzaklaşmak isterler mi?onlar senin dediğin teoriye göre bu işten çok zararlı çıkacak.

4-0 oldu bu arada.

peki neden sivasta fb yi doğradılar? 2.sorum bu teori sadece fb,sivas ve fbnin oynadığı takımlar arasındaki üçgende mi geçiyor?

peki neden sivasta fb yi doğradılar? 2.sorum bu teori sadece fb,sivas ve fbnin oynadığı takımlar arasındaki üçgende mi geçiyor?

Benim gördüklerim FB-Sivas ve hatta Konyaspor arasinda cok büyük baglantilar var. Iki konuda tespit ettiklerim asla tesadüf olamaz, bukadar tesadüf IMKANSIZ!

Fener'e kaybedenler Sivas'i her türlü yeniyor elimdeki bilgilere göre.

Haftaya bi ellilik oynarım o zaman Erciyese. Bak tutmazsa bulurum seni Murhan :D

Tapatalk

ERCIYESSPOR ??????!

IS COMING

sen karabüğü yen bunlara gerek kalmaz bence önce deplasmanda maç kazanmalıyız ...

Murhan noldu oğlum sana Erdin mi :) önce aantu moddasin diyecektim ama konya konusunu da okudum ibretlik tespitler yapmissin. Lakin bizim takim bu kadar rezil oynarken baskasinin yaninda deme bu teoriyi çok mantikli ama seni gs taraftarı dişinda kimse anlamaz

Bugun bu konuya dayanarak kupon yaptim 150 lira kazandim. Bunun devaminda haftaya bir kupon yapsak birlikte. :wink-new:

Bugun bu konuya dayanarak kupon yaptim 150 lira kazandim. Bunun devaminda haftaya bir kupon yapsak birlikte. :wink-new:

Şunların oyunundan faydalanmak lazım, Galatasaray'da bu sene iş yok nede olsa. Tebrikler hocam.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar ve Sivasspor bilmecesi...

Dikkatimi çekti ve paylaşayım dedim..

Sivasspor 3-2 Eskişehirspor (Sivas Fener'e yenildikten sonra galip geliyor)

Sivasspor 1-2 Kasımpaşa ( Kasımpaşa Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Sivasspor 0-3 Antalyaspor (Antalya Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Akhisarspor 2-1 Sivasspor (Akhisar Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Gençlerbirliği 2-1 Sivasspor (Gençlerbirliği Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (Kasımpaşa Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Konyaspor 3-0 Sivasspor (Konya Fener'e yenildikten sonra Sivas'ı yeniyor)

Kasimpasa 1-2 Genclerbirligi (Genclerbirligi Fener'e yenildikten Kasimpasa'yi yeniyor)

Sivasspor 0-3 Trabzonspor (Trabzon Fener'e yenildikten sonra Sivas'i yeniyor (MAC BITMEDI)

Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar ertesi hafta Sivas'la oynuyor ve hep galip geliyor. Deplasmanda oynayan takimlar bile Sivas'i yenip yurda dönüyor. Bukadar tesadüf biraz fazla bence. 7 kez bunun olmasi SKANDAL

Ve bunlara ragmen Sivasspor bu ligde 4.siradaysa bu lig bitmis..

Saçma bir tespit olmuş. Çünkü hem fb'ye hem Sivas'a yenilen takımlar da çok;

Sivas 3-2 Eskişehir

Elazığ 2-4 Sivas

Sivas 2-0 Gençlerbirliği

Sivas 2-0 K.Erciyes

Gaziantep 0-4 Sivas

Sivas 2-1 Bursa

Sivas 3-1 Ç.Rize

Sivas 3-0 Kayseri

Adamlar 11 maç kazanmış zaten ve bunlardan 8 tanesini hem Fenerbahçe yenmiş hem Sivasspor yenmiş. Sivasspor'un da gücü belli en nihayetinde 25 maçta 20 galibiyet alacak hali yok. Ellerinden gelenin fazlasını bile yapmış Sivasspor. Hatta Galatasaray'a şampiyonluk yolunu açacak bir Fenerbahçe galibiyetine de imza attılar ama onu değerlendirebilecek Galatasaray yok bu sene.

Saçma bir tespit olmuş. Çünkü hem fb'ye hem Sivas'a yenilen takımlar da çok;

Sivas 3-2 Eskişehir

Elazığ 2-4 Sivas

Sivas 2-0 Gençlerbirliği

Sivas 2-0 K.Erciyes

Gaziantep 0-4 Sivas

Sivas 2-1 Bursa

Sivas 3-1 Ç.Rize

Sivas 3-0 Kayseri

Adamlar 11 maç kazanmış zaten ve bunlardan 8 tanesini hem Fenerbahçe yenmiş hem Sivasspor yenmiş. Sivasspor'un da gücü belli en nihayetinde 25 maçta 20 galibiyet alacak hali yok. Ellerinden gelenin fazlasını bile yapmış Sivasspor. Hatta Galatasaray'a şampiyonluk yolunu açacak bir Fenerbahçe galibiyetine de imza attılar ama onu değerlendirebilecek Galatasaray yok bu sene.

Ama ne hikmetse Sivasspor ic sahada COK IYI TOP OYNUYOR

TESADÜF ESERI HEP FENER'E KAYBEDEN TAKIMLAR DEPLASMANA GELIP BUNLARI YENIYOR.

Deplasman fakiri Antalya ve Trabzon bile rahat rahat yendi onlari.

Sivasspor'u herkes ic sahada cok kuvvetli bilir. Su maclar disinda Sivas'in sanirsam puan kaybi yok ic sahada.

Edit: Eklemem gereken 1-2 husus daha var. Sivas'ta bir sürü oyuncu cezali bu aralar, hep kirmizi kart yiyip duruyorlar. Maclari detayli bir sekilde izlemiyorum ama Da Costa 5-6 mac ceza almis, bu ülkede irkcilik yapan bile ceza almazken bu adam ne yapti da okadar ceza aldi?

Trabzon'a karsi dün mücadele eden Sivas kadrosunda adini bile daha önce duymadigim 1-2 isim vardi.

Sivas satmasa bile zorla kaybettirdiler gibi bir durum sözkonsu olabilir. Sivasspor da benim teorime göre sürekli zarar ediyor bu durumdan.

Erciyes'te bu hafta Sivasspor'u yenerse iste ozaman delilden daha fazlasidir su konu.

Ama ne hikmetse Sivasspor ic sahada COK IYI TOP OYNUYOR

TESADÜF ESERI HEP FENER'E KAYBEDEN TAKIMLAR DEPLASMANA GELIP BUNLARI YENIYOR.

Deplasman fakiri Antalya ve Trabzon bile rahat rahat yendi onlari.

Sivasspor'u herkes ic sahada cok kuvvetli bilir. Su maclar disinda Sivas'in sanirsam puan kaybi yok ic sahada.

Aynen öyle Ptt lig seviyesindeki Trabzon bile bunları dumur etti dün.. Bu teoriler ortaya çıkmadan önce ne saçma sapan sonuçlar oluyor ligde diye şaşırıyordum özellikle Sivasa bir hafta rakibini dağıtıyor bir hafta saçma sapan maçı kaybediyor.. Şimdi ciddi ciddi bazı şeyler kafama yattı..

Burada irdelenecek ve mantığa uymayacak tek şey Sivasın Feneri yenmesiydi bana göre..

Aynen öyle Ptt lig seviyesindeki Trabzon bile bunları dumur etti dün.. Bu teoriler ortaya çıkmadan önce ne saçma sapan sonuçlar oluyor ligde diye şaşırıyordum özellikle Sivasa bir hafta rakibini dağıtıyor bir hafta saçma sapan maçı kaybediyor.. Şimdi ciddi ciddi bazı şeyler kafama yattı..

Burada irdelenecek ve mantığa uymayacak tek şey Sivasın Feneri yenmesiydi bana göre..

onuda millet kuskulanmasin diye yapmislardir

hersey beklenir bu sahtekarlardan

@Akif Karabulut

Dedigin gibi bu ligde hep enteresan sonuclar ortaya cikiyor. Daha gecen hafta düsme potasindaki takimlar galibiyetler alirken bu hafta ne hikmetse biri bile galip gelemedi. Maclari tam izlemedim ama bu ligde 4-17 siralar arasinda sadece 12 puan fark varsa bu ligden uzak duracaksin. Hakemlerin etki etmedigi mac yok, Erciyes dün yenildi ve dün yenildikleri pek bir etki etmedi zira tüm rakipleri puan kaybetti.

Ligin en agresif teknik direktörlerinden biri olan Hikmet Karaman bile dün LigTV'ye verdigi röpörtajda hak eden kazandi, tebrik ediyoruz gibi YALAKALIK SINIRLARINA dayanan aciklamalar yapti.

Fener yenilgisinden sonra medya önünde aglayan Genclerbirligi de son iki macini kazanmis bu arada. Resmen paranoyak ettiler beni.

Geri
Üst Alt