Fenerbahçe'ye Para Saadet Getirmedi!

Soyledik sezon basi, o kadar parayi car cur etti geri zekalilar. Ozan Fernandao Nani Markovic Ba Fabiano nedir allah askina?? Çöp hepsi. Kjaer'in doğru transfer oldugunu soyledim, ki cok da kotu bir sezon gecirmedi. Volkan Sen'de iyi top oynadi.

Bir de bu josef vakasi var. Medyada istisnasiz her futbol yorumcusu adami yere goge sigdiramadi ligin sonlarina kadar. Ulan baroni bile daha iyi bir futbolcuydu. Inanilmaz gereksiz bir transfer

sezon başı terrenao ve aziz e tapıyodu şikeciler ben dedim bu kadro tutmaz diye paralar boşa gidecek dedim ama forum her zaman ki felaket tellalığı yaptı yok bu sene avrupa da final oynarlar fark atıp şampiyon olacaklar hani nerde hepsi üstüne birde batma noktasındalar ffp den uyarı geldi eskisi gibi transferde yapamayacaklar beter olsunlar

Not: webo ve sow bu persia ve fernandao dan daha fazla katkı veriyodu

Şu senede bile kupamızı aldık,onlar dımdızlak kaldı ya.Sözün bittiği yer bence.Fenerbahçe'de bu devran devam edecek daha.

Bunlar oluyor futbolda. 100 Milyon avro harcayip, fiasko transferlere imza atan kulüplerde oluyor. Bir kulüp bunu mali acidan kaldirabiliyorsa, zaten sorun olmaz. Ama bu yüzden "yönetim" dedigimiz bir Bölüm var. Kulüp bunu kaldirabilir mi, bu riski alabilir mi, diye düsünmeleri gerekiyor. Fenerbahce bu harcamalar ile CL´ye direk gitse, sampiyon olsa, yine de bu zarari karsilayamiyacakti, simdi birde balon gibi patladilar.

Aziz Yildirim kendisi söyledi, bu paralari harcayamayiz diye. Bir sene sonra, kendini tutamadi, koltugunu saglamlastirmak, taraftarlari geri kazanmak icin, bu yükün altina soktu kulübü. Kendisi kulübün durumunu bildigi halde.

Simdi cikti, Galatasaray macinda, "artik para harcama dönemleri bitti" dedi :D

o çok komikti ama :D

Geri
Üst Alt