Fenerbahçe'ye Şok!

Bunlara mı inanıyorsun ? Aziz Yıldırım mahkemede tapelere itiraz etmedi ki yalan diye . Polislerin içeriye alınması da AKP'nin bir intikamı olarak görüyorum . Daha önce Şike Davasını başlatan savcılar ve yeniden yargılama olmasın diyen avukatlar ve savcılar da görevinden olmuştu .

Daha sonra da "Mesele o değil, adli sistemin çürümüş olması. Spor gazetecisi olduğum için şike davasını örnek verdim. İstediğin davaya uyarla." şeklinde bir yorum geldi Alper Öcal'dan çok da elzem bir durum değilmiş pardon :D

gidip rezil olabilecekleri başka bir kurum daha kalmadı her yerde rezil rüsva oldular şikeciliklerini her kurumda tasdik ettirdiler pes doğrusu :D

Daha sonra da "Mesele o değil, adli sistemin çürümüş olması. Spor gazetecisi olduğum için şike davasını örnek verdim. İstediğin davaya uyarla." şeklinde bir yorum geldi Alper Öcal'dan çok da elzem bir durum değilmiş pardon :D

Bir de Lig Tv'de falan çalışıyormuş . Lig Tv'nin bütün çalışanları fbli heralde .

çok yaşayın gençler güldürdünüz akşam akşam :D

:melo::melo::melo:

uefanın kazanırsanız bütün tazminatları öderi demesi bence manidar yani karşı karşıya gelmiş iki kurum

şimdi iki taraf düşmanken UEFA bunlara ceza vermezse yazıklar olsun biri benim hakkımda dava açacak

benim elimde de onu mahvetme şansı olacak ve kullanmıcam:) enteresan

Ya beyler civcivlerin forumda dolaştımda biraz %90 olumsuz olduğunu anlamış korkunç bir gelişme kafaları basmaya başlamış :eek:

yarın gazetelere bakın birkaç "bilmem kim fenere mi?" haberi göreceksiniz... sakın şaşırmayın :D

İsviçre'den karar geldi! Fenerbahçe'ye ret

İsviçre Federal Mahkemesi (İFM) , CAS ve UEFA'nın savunmalarını Fenerbahçe Kulübü'ne bugün tebliğ etti. İFM, bu savunma ve beyanlara karşı beyanda bulunmak üzere Sarı-Lavivertli kulübe 5 Ağustos 2014 tarihine kadar süre verdi.

Bu arada verilen beyanda UEFA, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davayı kazanması halinde her türlü tazminatı ödemeye hazır olduğunu İFM'ye bildirdi.

Hangi davayı kazanması halinde UEFA tazminat ödemeyi kabul etmiş onu anlamadım. Bilen bir renkdaşım açıklarsa sevinirim. Eğer burada kastedilen RTE mahkemelerince yapılacak yeniden yargılama ise boşuna beklemesinler hemen ödesinler tazminatı...

Bence bundan sonra Fenerliler'in durumu (TEMSİLİ)

13293548429946568240470947-51211_10150365011822137_10150365006447137_34906_1175_b.jpg

Geçenlerde biri eğlence bitti realiteye dönelim demişti. Bu eğlence biter mi hiç :)

Tapatalk 2 ile gönderildi

Seviyorum bu lanet olası federalleri.

Geri
Üst Alt