Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yenmek İstiyorsak

Neredeyse her mac salak salak ilk yarilari tamamen cöpe atmasak bence coktan bir galibiyet cikarmis olurduk orada.

Ikinci yarilarda hep daha iyi oynuyoruz Kadiköy de. Ya cok gec oluyor ya da sonuca gidemiyoruz gec top oynamaya basladigimiz icin.

En son 2-2 biten macta ilk yarida oyunu elimize almistik ve golü bulmustuk devre arasina gitmeden., tabi orada da yine 0-2 geriye düsmüstük ondan sonra top oynamaya basladik.

Neredeyse her mac salak salak ilk yarilari tamamen cöpe atmasak bence coktan bir galibiyet cikarmis olurduk orada.

Ikinci yarilarda hep daha iyi oynuyoruz Kadiköy de. Ya cok gec oluyor ya da sonuca gidemiyoruz gec top oynamaya basladigimiz icin.

En son 2-2 biten macta ilk yarida oyunu elimize almistik ve golü bulmustuk devre arasina gitmeden., tabi orada da yine 0-2 geriye düsmüstük ondan sonra top oynamaya basladik.

alexin golünü kimse tahmin edemezdi.ki alex cezasahası dısından öyle şutlar çekerek cok gol atan bi futbolcu değildi.cıktıgını düşündüğümüz topta moussa sow cok harika vurdu ama bence orda semihe faul vardı.semihin yüzüne gelse krampon,yüzü dagılırdı semihin.

ilkyarılar konusunda haklısın.ama 2015te ilkyarı 0-0 bitti ve yasin yedekti.2.yarı salakça bi gol yedik koray ve chejdou yüzünden.2013te de ilkyarıyı 1-0 önde kapattık ama 2.yarı cuneyt cakır faullü 2 gol attırdı fenere.

alexin golünü kimse tahmin edemezdi.ki alex cezasahası dısından öyle şutlar çekerek cok gol atan bi futbolcu değildi.cıktıgını düşündüğümüz topta moussa sow cok harika vurdu ama bence orda semihe faul vardı.semihin yüzüne gelse krampon,yüzü dagılırdı semihin.

ilkyarılar konusunda haklısın.ama 2015te ilkyarı 0-0 bitti ve yasin yedekti.2.yarı salakça bi gol yedik koray ve chejdou yüzünden.2013te de ilkyarıyı 1-0 önde kapattık ama 2.yarı cuneyt cakır faullü 2 gol attırdı fenere.

2014-2015 de ki gibi götürürsek oyunu bu sefer kazanırız bence hamza da agır sacmalamıstı o mac brumayı falan yedek başlatmıştı

biraz şans lazım önce heriflerin orasına burasına çarpıp içeri giriyor terim mental olarak iyi hazırlar diye düşünüyorum özellikle belhanda maicon ve feghouliyi.. aslında yenilmeyecek maç değil ah ndiaye olsaydı maça favori biz cıkardık döve döve de yenerdik

Sadece Yasin olsa neyse Bruma yi da oynatmamisti gerizekali Hamza. O güne kadar az cok takir takir isleyen düzeni bozdu tam Kadiköy öncesi korkak mal herif.

Sag kanatta Umut sol kanatta Olcan ile oynadik, bu kadar sacma birseyi de ancak o gerizekali yapabilirdi zaten. Yine aklima geldi sinirlendim. Takimin en formda olan oyuncusunu kesti resmen Allahin cezasi, belki o gün orada galip gelecektik Fener yine hic bir halt oynamadan tek golle kazandi.

Yenmek istiyorsak ilk golu hemencecik yemeliyiz bence.Sir aykut hocamın gol atınca beyni iyice duruyor.

Yenmek istiyorsak ilk golu hemencecik yemeliyiz bence.Sir aykut hocamın gol atınca beyni iyice duruyor.

Bu adam nasil teknik direktör olmus cok merak ediyorum. Bu iskenceyi kendine niye yapiyor gerizekali mi, yoksa acaba bizim Hamza gibi mazosistin teki mi Aykut da.

Aci cekmekten zevk aliyorlar rezil kadrolar rezil futbol düsüncesi ve en önemlisi rezil karakterleri ile.

Ya adamların dünyadaki tek amacı Galatasaray’ı yenmek, siz hala yok en az 20bin seyirci gelmemeli falan diyorsunuz.

Öyle bir şey mümkün mü? 50 puan fark atsak yine doldururlar stadı. Adamların sezonu kurtarma maçı Galatasaray maçları.

valla çıkacaksın topunu oynayacaksın gene mi yenileceğiz psikolojisini kafandan atacaksın kadıköyde taktik maktik sökmez maçı kaybetsek de şampiyonluk yine bizim avuçlarımızda çık sahaya kaleyi gördünmü yapıştır şutunu ben sahada atak yapan bir cimbom görmek istiyorum

Onlar bizi ne kadar yenmek istiyosa bizde o kadar istiyoruz. Fb nin amaci bizi yenmekle aciklanacak bir durum degil bu. Olmuyor iste talih fenere gülüyor. Sans hep onların yaninda.

Ya herro ya merro bize giren girmiş onlar strese sıkıntıya düşsün 19 olmasa 20 olur 21 olur bize fark etmez.Maç boyunca tırnaklarını yiyecek fbliler bize karşı tek üstünlükleri bitebilir son günlerini iyi yaşasınlar.

o madde hiç bir zaman gerçekleşmez ki. derbi maçlarda biz ya da onlar farketmez düşmeye bile oynasak ya da oynasalar o stat fullenir. bir gün elbet yenecegiz. o stat da full olacak ama ne zaman yaşayıp göreceğiz

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yendiğimiz gün o stadı yakarlar.

Aziz Yıldırım olduğu sürece o iş çok zor. Bu adamdaki Galatasaray kompleksinin sebebini çözemiyorum. Ezeli rekabet falan değil. Bir şeyler var bu adamda.

Yenmek için öncelikle erken gol bulmamamız lazım... Golü attığımız an geriye yaslanıyoruz şurada dandik konyaya bile evimizde skoru zor koruduk... Fenere deplasmanda bursa gibi 1-0 2-0 ...5-0 yapamayacağına göre erken golü atarsak bir şekilde yeriz en kötü duran toptan yeriz zaten.. Bence ilk devreyi 0-0 tamamlayıp fenerin saldırmasını beklemeliyiz..70 gibi de kontradan bir gol bulursak onu çıkarmaları çok zor olur...
Bana kalırsa taktik teknik hikaye olacak bir lanet var o statta %90 yine yeniliriz ama zaten Fatih hoca bile o maça 0 yazmıştır kafasında asıl mühim olan bjk-başak maçları onların telafisi olmaz

Sans

Yenersin ya da yenilirsin her seferinde sansimiz benzer aslinda bu kadar uzun surmesinin de tek aciklamasi sans.

Getirdigi baski ise onemsemeye deger degil diye dusunuyorum.

Bu nedenle her seferinde ayni heyecani duyabiliyorum derbide.

Belki bu sefer iyi bir zar atariz ve kazaniriz ama insh 6 gelmez ne diyelim.

Yenmek için öncelikle erken gol bulmamamız lazım... Golü attığımız an geriye yaslanıyoruz şurada dandik konyaya bile evimizde skoru zor koruduk... Fenere deplasmanda bursa gibi 1-0 2-0 ...5-0 yapamayacağına göre erken golü atarsak bir şekilde yeriz en kötü duran toptan yeriz zaten.. Bence ilk devreyi 0-0 tamamlayıp fenerin saldırmasını beklemeliyiz..70 gibi de kontradan bir gol bulursak onu çıkarmaları çok zor olur...
Bana kalırsa taktik teknik hikaye olacak bir lanet var o statta %90 yine yeniliriz ama zaten Fatih hoca bile o maça 0 yazmıştır kafasında asıl mühim olan bjk-başak maçları onların telafisi olmaz

Fatih hiçbir maça 0 yazmaz...

Bu sene hırs bizim takımda hep vardı.

Beceri lazım arkadaş. Belhanda'nın salak salak top kayıplarını bırakması lazım. Donk yerine hazır bir Fernando lazım. Gomis'in iyi bir performans göstermesi lazım.

Ama bence en kritiği kafa ve dönen toplarını almamız lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt