Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

cünkü benim istedigim kesinlesmis cezalarin uygulanmasi. bu kuslarin yani hem fenerin hemde bjknin yaptiklari sikeden küme düsmeleri. ve ben hatirladigim ilk mactan (3-3 lük manchester maci) beri galatasarayliyim.

bu foruma cok gec rastladigim icin daha yeni üye oldum.

Yanlis anlamisim ben pardon kardes.

Ben ve muvekkilim sergen zeren ile yurutugumuz uefanin sopasi ve uefanin semsiyesi davalarinda inancimiz tamdi. Bu mucadele de bize inan destek veren renkdaslarimiza saygi ve sevgilerimizi sunar, sikeci yandas medyanin haberlerine inanip burda karamsarlik yaratip ortami geren bazi uyelere ise gscimbom yuksek divan kurulunda foruma ihanette otururu yargilanmalari icin gscimbom anayasa mahkemesine girisimlerimiz olacaktir olasi cezalar ise fenerbahce kume dustugunde sevinme ve kutlama gibi mesajlar atmamalari sevinclerini iclerinde saklamalari.

Av.Yekta Kumanova

Olması gerektiği gibi gidiyor sorun yok.

Yalnız o gün geldiğinde burda olun size bir çift lafım olacak :)

Ya bırak düşmeyecek işte fener. Şampiyonluk topic'i gibi olacak bu da.. :D Ya ben anlamıyorum bu ceza almayacak diyenleri, Uefa federasyonu değiştirme hakkına sahip değil mi artık? İnceleme bu amaçla yapılıyor sanırım?

Ben ve muvekkilim sergen zeren ile yurutugumuz uefanin sopasi ve uefanin semsiyesi davalarinda inancimiz tamdi. Bu mucadele de bize inan destek veren renkdaslarimiza saygi ve sevgilerimizi sunar, sikeci yandas medyanin haberlerine inanip burda karamsarlik yaratip ortami geren bazi uyelere ise gscimbom yuksek divan kurulunda foruma ihanette otururu yargilanmalari icin gscimbom anayasa mahkemesine girisimlerimiz olacaktir olasi cezalar ise fenerbahce kume dustugunde sevinme ve kutlama gibi mesajlar atmamalari sevinclerini iclerinde saklamalari.

Av.Yekta Kumanova

Olmadı dağa çıkar, mutluluklar dileriz..

Ya bırak düşmeyecek işte fener. Şampiyonluk topic'i gibi olacak bu da.. :D Ya ben anlamıyorum bu ceza almayacak diyenleri, Uefa federasyonu değiştirme hakkına sahip değil mi artık? İnceleme bu amaçla yapılıyor sanırım?

Ya insanda biraz akıl varsa anlar. Uefa konu kapandı diye cımbızla çekiyorlar. Her şeyi geçtim kişilerin cezaları daha onanmadı. Uefa konuyu kapattık diyebilir mi buna nasıl inanırlar ya. Uefa veya Fifa isterse donlarına kadar inceler.

Ayrıca bu kadar zaman geçti diyorlar daha Uefa 6 ay önce Avrupadan men cezası verdi o zaman da 2 yıl geçmişti.

Neyse bunlar düşmeden inanmayacaklar :D

önce rok,sonra tahir.herhangi bi sondkya karşı hazırlıklı olalım arkadaşlar.cipsler,kolalar hazır olsun.

up, nöbet can çekişiyor, nöbet başkanı davut bey ortamı tapeler ile neşelendirelim pls

up, nöbet can çekişiyor, nöbet başkanı davut bey ortamı tapeler ile neşelendirelim pls

spwg8.jpg

İnatla, ısrarla düşmeyecekler deyip haklı çıkmak mı istiyorsunuz? Gerçekten içinizden geçen bu mu? Neye göre düşmeyecekler? Neye göre dava kapandı? Ulusal medyanın taraflı, kasıtlı çarpıtılmış yalan haberlerine, taraflı yorumculara göre mi bunu söylüyorsunuz? Pedro Pinto Astana'da kongrede Beyaz TV özel röportajında Türk medyasında çıkan Platini ve Infantino'nun açıklamalarının hayal ürünü olduğunu açıklamadı mı?

Geçmişe dönün Infantino ve Platini'nin tüm açıklamalarını okuyun, Fenerbahçe'nin lehine tek bir açıklamaları bile yok, UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken şike dosyasının tamamen kapandığı anlamını çıkarmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken biz kulüpleri kendi müsabakalarımızdan men ettik, kişileride men edeceğiz deyip topu TFF'nin kucağına bırakmaz mı sizce? UEFA açık açık Fenerbahçe'yi düşüreceğiz mi der? Veya kendi düşürür mü? Yoksa kapalı kapılar ardında TFF ile görüşüp, TFF'ye inceleme başlatıp, uyarı tebligatını gönderip TFF'nin kararı aldırmasını mı sağlar? İstenilen karar alınmazsada ağır yaptırımlar mı uygular?

Bugüne kadar UEFA'nın bütün açıklamalarını gözden geçirin, 11 maddelik eylem planını gözden geçirin, UEFA tüm bunları yoksayıp kendiyle mi çelişir? Kendi kurallarına ihanet mi eder? Yakında her şeyin netleşeceğini düşünüyorum.Kararlar, kurallar açık ve net, Fenerbahçe'nin her şey aleyhine işliyor!

İnatla, ısrarla düşmeyecekler deyip, haklı çıkmak mı istiyorsunuz? Gerçekten, içinizden geçen bu mu? Neye göre düşmeyecekler? Neye göre dava kapandı? Ulusal medyanın taraflı, kasıtlı, çarpıtılmış, yalan haberlerine, taraflı yorumculara göre mi bunu söylüyorsunuz? Pedro Pinto, Astana'da kongrede Beyaz TV özel röportajında, Türk medyasında çıkan, Platini ve Infantino'nun açıklamalarının hayal ürünü olduğunu açıklamadı mı?

Geçmişe dönün, Infantino ve Platini'nin tüm açıklamalarını okuyun, Fenerbahçe'nin lehine tek bir açıklamaları bile yok, UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken, şike dosyasının tamamen kapandığı anlamını çıkarmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

UEFA dosya bizim açımızdan kapandı derken, biz kulüpleri kendi müsabakalarımızdan men ettik, kişileride men edeceğiz deyip topu TFF'nin kucağına bırakmaz mı sizce? UEFA açık açık Fenerbahçe'yi düşüreceğiz mi der? Veya kendi düşürür mü? Yoksa kapalı kapılar ardında TFF ile görüşüp, TFF'ye inceleme başlatıp, uyarı tebligatını gönderip TFF'nin kararı aldırmasını mı sağlar? İstenilen karar alınmazsada ağır yaptırımlar mı uygular?

Bugüne kadar UEFA'nın bütün açıklamalarını gözden geçirin, 11 maddelik eylem planını gözden geçirin, UEFA tüm bunları yoksayıp kendiyle mi çelişir? Kendi kurallarına ihanet mi eder? Yakında her şeyin netleşeceğini düşünüyorum.Kararlar, kurallar açık ve net, Fenerbahçe'nin her şey aleyhine işliyor!

Aziz yurt dışına çıktı diyolar,yoksa bi cisim mi yaklaşıyor :)

Demirören'in katıldığı bir televizyon programında, Felipe Melo'nun, Galatasaray Kulübü tarafından cezalandırılması gerektiği yönünde yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Ergün, şunları söyledi:

"Federasyon başkanımız maalesef abesle iştigal etmektedir. Daha önce rahmetli başkanımız Özhan Canaydın'ı bize örnek göstermek gibi bir şaşkınlık içine düşmüş ve çizmeyi aşan beyanlarda da bulunmuştur. Dün de Melo'nun gönderilmesini, ona ceza vermemizi bize tavsiye etmiş, gereğinin yapılmasını istemiştir. Aslına bakarsanız, hakemine tüküren, rakip takımın teknik kadrosuna alenen küfreden oyuncuyu görmezden gelen, Türk futbolunun çökmesi ve uluslararası arenada Türkiye'nin çok kötü durumlara düşmesi pahasına şike sürecinin üzerini kapatan Yıldırım Demirören'den bizim alacak hiçbir tavsiyemiz yok."

"Yıldırım Demirören, sportif etik konusunda konuşacak en son kişidir" ifadesini kullanan Ergün, "Aslında gereğini yapması gereken kişi kendisidir. Bir an önce gereğini yapması ve istifa edip, o koltuğu, layığıyla dolduracak birine bırakması lazımdır. Kendisi federasyon başkanı gibi değil, bir kulüp başkanı gibi davranmakta ama daha önce görev yaptığı kulübün başkanı gibi değil. Bilmem anlatabildim mi?" şeklinde konuştu.

Şükrü Ergün, Fenerbahçe derbisi sonrası devam eden tartışmalarla ilgili olarak, "Her derbide olmadığı iddia edilen bazı olaylar gündeme fazlasıyla getirilerek, haklı galibiyetimizin üzeri kapatılmak istendi ama biz bu oyuna gelmeyiz" ifadelerini kullandı.

bizimkiler yeni uyandı ama güzel cevap vermiş

edit:Ajansspor

Tupcu yabanci konusunda 5 diye direniyorsa bilinki acilacak semsiye var. Yoksa hepimiz biliyioruz fenerbahcenin sinirsiz yabanci konusunda bizim kadar istekli oldugunu ama diski cukurunda olduklarindan salaga yatiyorlar simdilik ve o cukurdan cikmis olsaydilar tupcu aciklamalarinda yabanci kojtejani ile olumlu aciklamalar yapardi.

Geri
Üst Alt