Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

kim yazarsa yazsın bu herifin ciddi korkutulması gerek yıldırım demirören dünyanın en rahat insanı ve düşüremez feneri acayip durumdayız şu an elimiz kolumuz bağlı aysal konuşamıyo çünkü başbakan var arada baya oyunlar dönüyo kimse farkında değil fenerin kayırılması acayip noktada 5 yabancı hakkı bizi bitirmek içindi ve uygulamaya geçiyolar

kim yazarsa yazsın bu herifin ciddi korkutulması gerek yıldırım demirören dünyanın en rahat insanı ve düşüremez feneri acayip durumdayız şu an elimiz kolumuz bağlı aysal konuşamıyo çünkü başbakan var arada baya oyunlar dönüyo kimse farkında değil fenerin kayırılması acayip noktada 5 yabancı hakkı bizi bitirmek içindi ve uygulamaya geçiyolar

Asıl Melo'yu kovdurtmak dertleri. Onuda başarırlar buraya yazıyorum.

bakın buraya yazıyorum hayale kapılmanın gereği yok kişilere ceza çıkar başka da bişey olmaz ... neden mi :

Galatasaray spor kulübü olarak kazandığımız derbiden sonra medyada sesimiz çıkmıyorsa

her köşe başını almış satılık köpekler gündemi aleyhimize rahatça değiştirebiliyorsa

senin en önemli oyuncun dil çıkardı diye yerin dibine sokuluyor ama rakibinin oyuncusu hakeme tükürüyor ona sahip çıkılıyorsa

en önemli rakibin başbakanı hükümeti cemaati uefayı tehdit ediyor sense hükümet deyip başını kuma sokuyorsan

federasyonda iş bitiremiyorsan

lobin yoksa her karar aleyhinde işliyorsa

taraftarın hala durumun vahimliğinden bi haberse

daha Yıldırım Demirören gibi geçmişi başarısızlıklarla dolu tarihin en çok eleştirilen ve başarısız adamını ordan indiremiyorsan

vb vb vb...

seneye de çok bişey beklemeyin Fatih Terim Mancini den kaliteli olmayabilir ama türk futbolunu bilir tanırdı ondan bu kadar gürültü çıkarıyordu ve az çok tanımadığı insan yoktur futbol kurumlarında şimdi ise mourinhoyu getirsen fayda etmez

oyuncun rahat değil , taraftarın rahat değil , maçını yöneten hakem bile rahat değil ezeli rakibinin etkisinde ....

dua edin uefa 3 yıl men verdi yoksa ....

UEFA veya FiFA olaya el atacak, sizin bitti demenizle olmuyor bu işler,

UEFA sadece mahkeme sonuçlanana kadar tedbirli olarak 2 yıl men etti bu şerefsizleri, 1 yılda TFF ye gönderme dedi(çünkü çok fazla ağladılar yapmadık diye UEFA da sağlam adım atmak için gönderme bunları yoksa yakarım seni dedi)

Şimdi başkanları şikeden hapise girecek, sonra uefa kişilere ceza verecek ardından TFF' ye cezayı gözden geçir diyecek, TFF' de imzalanan son protokole uyarak a2 ligine gönderecek bunları.

Düşen takımlar neden susuyor ben bunu anlamıyorum

evet renktaş bende bir anlam veremiyorum yabancı basında uefanın fenerbahçe hakkındaki yorumlarını hiç görmedim en başta italyanın konuşması gerekiyordu ama tek bir cümle yok 2 seçenek var

1-ya italya marsilya gibi şikeden düşen takımlar fenerinde düşüceğinden emin ve konuşmuyorlar

2-yada türkiyedeki yancı basının yaptığı gibi şikenin üstü kapatılamak için yapılan haberler yalan yani uefa bu işi kapatmadı ,uefanın 27 marttaki açıklamasını ve yeni 11 şike kuralının nasıl işleyeceğini biliyorlar

Valla ben birtek şu Ersin Ultragarantiye güveniyorum Twitterde olan varya. Çok emin konuşuyor. Eğer bu itler küme düşerse bu adamın elini ayağını yalarım.

ersin beyi bende takip ediyorum atilla dilaveride takip ediyorum bence bu adamlar boş konuşmuyor ultra garantilerinede güveniyorum

10. Madde [attachment=9399:BjvFIPbCAAA5mGx.png large.png]

Ekli dosyalar

• BjvFIPbCAAA5mGx.png large.webp
    BjvFIPbCAAA5mGx.png large.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 240
ÖZEL : TFF'den Fenerbahçe kararı Turkfutbol.com Futbol Haberleri

UEFA'nın son kongresinde yapılan açıklamaların ardından Fenerbahçe hakkında Türk basınında yaratılmaya çalışılan pozitif hava erken dağıldı.

Fenerbahçe için UEFA'da dosyanın kapandığı yönünde Michel Platini ve Gianni İnfantino'nun açıklamaları Türk basınında Fenerbahçe'nin artık TFF dahil hiç bir kurumdan ceza almayacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıkmış ve UEFA'dan gelen açıklamaların TFF'nin olası vereceği cezalar hakkında olmadığı, kendi iç soruşturması hakkında olduğu ifade edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından TurkFutbol.Com çarpıcı bilgiye ulaştı. UEFA'nın Kazakistan'da yaptığı kongrenin ardında TFF'ye gönderilen toplantı tutanaklarının ardından TFF Hukuk Kurulu'na UEFA'nın daha önce geçmişe dair ülke federasyonları ile UEFA arasında yaşanan anlaşmazlıkların incelenmesi talimatı geldi.

İddiaya göre bu konuda kapsamlı bir rapor hazırlayan Hukuk Kurulu, TFF'nin UEFA'dan gelecek taleplere karşı durmasının yönetmelikler ve kurallar gereği mümkün olmadığının altını çizdi. Fenerbahçe hakkında TFF'ye UEFA'dan gelecek yeniden yargılama ve - veya - tavsiye kararının değerlendirilmemesi mümkün gözükmüyor.

Bu rapor sonrasında olasılıkları değerlendiren TFF'nin, Fenerbahçe'ye Türkiye içinde uygulanması muhetemel yaptırımları ve olası senaryoları da gözden geçiriyor. Öte yandan TFF'nin Fenerbahçe Yönetimi ve hukukçuları ile de görüş alış verişinde bulundukları da bir diğer iddia.

Geri
Üst Alt