Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şu Ersin Gökalioğluna bi bakın twitterda allah aşkına arkadaşlar. Yazdıklarını bi okuyun. Umutlanmamak elde mi? Adam çok net ve kesin konuşuyor ya kim bu adam bu bilgileri nerden alıyor neyin nesi bu adam? çok ama çok merak ettim

laan puan farkını düşürelim fenerin puanı silinebilir diyo gökalimidir nedir :D

Aziz daha dönmediyse daha da dönmez.

Tapatalk

Şu Ersin Gökalioğluna bi bakın twitterda allah aşkına arkadaşlar. Yazdıklarını bi okuyun. Umutlanmamak elde mi? Adam çok net ve kesin konuşuyor ya kim bu adam bu bilgileri nerden alıyor neyin nesi bu adam? çok ama çok merak ettim

bende ona baktım şimdi gelişme olabilir çorapöreni federasyondan sepetlememiz lazım sonra daft punk get lucky şarkısını aç çoş :D

talip doğan karlıbel eyüp karakuş bu ersin bunların hepsinin yarısı sallama birazı doğruda çoğunu sallıyorlar

Ersin Aziz bu hafta içinde hapse gircek dedi. Ve adam Rusyada hakatten. Kaçmışmıdır sizce? Voleybol maçını izlemeye gitti diye okudum. Ya allahim şu şerefsizleri şutla şu ligden ya.

onurluyuz çünkü fenerbahçeliyiz diye hashtag yapmışlar bunlardaki yüzsüzlük kimsede yok hayasız adamlar şike kanıtlandı biz olsak ağzımızı açmayız

reklamını yapıyor bedavan yukarda kardeş doğru yazmış maça gitti rusyaya kaçtı demiş mesela böyle şeylerden hemen birşey buluveriyorlar taraftarı gaza getiriyorlar

fb store a girip inlerine girdim falan diye foto koymuş resmen reklam yapıyo yersen.. biz kendi işimize bakıp şu federasyonu indirelim bunlar düşmese de fenerasyon düşmeli

reklamını yapıyor bedavan yukarda kardeş doğru yazmış maça gitti rusyaya kaçtı demiş mesela böyle şeylerden hemen birşey buluveriyorlar taraftarı gaza getiriyorlar

gündemde kalmayı iyi beceriyolar fotolardan belli trabzonda hemen gaza geliyo sorun orda

işi artık fifaya falan götürmek lazım. uefa falan hikaye bana göre. şöyle etkili bir yazı hazırlamanın zamanı geldide geçiyor bile. hatta gerekirse isviçrede fifa önünde sağlam bir protesto bile yapılmalı. trabzondan bi halt olmayacak bu belli, bu görevi artık bizim yürütmemiz gerekiyor. ahlak yoksunu, ardamarı çatlak haysiyetsizleri layık oldukları çukura göndermek artık boynumuzun borcudur arkadaşlar.

işi artık fifaya falan götürmek lazım. uefa falan hikaye bana göre. şöyle etkili bir yazı hazırlamanın zamanı geldide geçiyor bile. hatta gerekirse isviçrede fifa önünde sağlam bir protesto bile yapılmalı. trabzondan bi halt olmayacak bu belli, bu görevi artık bizim yürütmemiz gerekiyor. ahlak yoksunu, ardamarı çatlak haysiyetsizleri layık oldukları çukura göndermek artık boynumuzun borcudur arkadaşlar.

Şöyle bi kaç yüz kişi Fifa binasını bassak ve haberlere çıksak yeter zaten.

Özellikle platiniye muhalif olan alman cephesine yoğunlaşmak gerekir tüm alman kamu oyuna türkiyedeki şike ve UEFA nın uluslararası normlara aykırı tutumu sıfır tolerans ilkesinin çiğnenmesi ve bunun sebebininde rüşvet olduğu yapı kredi sponsorluğu koç bağlantıları vs. ayrıntılı olarak gündeme getirilmeli

Özellikle platiniye muhalif olan alman cephesine yoğunlaşmak gerekir tüm alman kamu oyuna türkiyedeki şike ve UEFA nın uluslararası normlara aykırı tutumu sıfır tolerans ilkesinin çiğnenmesi ve bunun sebebininde rüşvet olduğu yapı kredi sponsorluğu koç bağlantıları vs. ayrıntılı olarak gündeme getirilmeli

Normların çelişki halinde olması akıl mantık dışı birşey. UEFA ceza veriyor, TFF ceza vermiyor...Geçmişte şike yapanlara ülke federasyonları UEFA emriyle ceza verdi, TFF ceza vermedi. TFF, UEFA'nın talimatlarını kabul etmiş bir kurum...Yani burada bir iş döndüğü açık.

O Yapı Kredi olayını ilk gördüğümde C.L. maçında "hah dedim adamlar işi bağlamış"...Sonra 2 sene men olayı gelince umutlandım...Bu yaz ve sezon başına gelirse gelir cezalar, ben UEFA'ya pek güvenmiyorum artık.

Alman basınına duyurmal lazım bu olayı daha yoğun bir şekilde. Almanyada eylem yapılması lazım. Almanlar zaten Türk dusmani. dünden razı olurlar. Türklere kötülük yapcaz derken biz Galatasaraylılara iyilik eder

Geri
Üst Alt