Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, bu konunun çözümü fifada. bizim yöneticiler biraz ilgilense konuyla şikeciler 3. ligin dibini boylar, ama kıllarını kıpırdatmıyolar

Herkes şu Ersin Gökalioğlunun twitterine baksın. Herif çok iddialı. Sif onu takip etmek için twitter açtım. Eger dedikleri çıkarsa bu adamin elini ayağını yaliycam bikez daha diyorum

yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, bu konunun çözümü fifada. bizim yöneticiler biraz ilgilense konuyla şikeciler 3. ligin dibini boylar, ama kıllarını kıpırdatmıyolar

Kafanızı bi' çıkarın ininizden. Bu olayın şimdiye kadar kapanmama sebebi Hacıosmanoğlu mu sanıyorsunuz?

Değil..

Galatasaray

O yüzden vatan haini damgası yiyoruz dolaylı yoldan ;)

Avrupa'nın tek başarılı Türk takımını saçma sapan kurallarla engelleyenler değil de biz mi hainmişiz? :) Ki zaten ben yadırgamıyorum, hain veya Fransız takımı olsak ne olur. Keşke milli takıma da oyuncu vermesek..

çoğu kişi ersin gökalioğlumudur nedir onun twitlerine bakıp umutlanıyo.

ben pek güvenmiyorum kendisine kurusıkı tabanca gibi aynı.

bu gece bu gece diyip durmuş şimdi baktım.

bakalım gerçekten kurusıkı mı değilmi

Avrupa'nın tek başarılı Türk takımını saçma sapan kurallarla engelleyenler değil de biz mi hainmişiz? :) Ki zaten ben yadırgamıyorum, hain veya Fransız takımı olsak ne olur. Keşke milli takıma da oyuncu vermesek..

Olanağımız olsa başka bir ligde orta sıralara oynayan bir Galatasaray'a bile razıyım ben. Her yönüyle bu pis düzende burnumuzdan getirilen bir şampiyonluk mücadelesinden daha keyifli olacağı kesin futbol adına...

Herkes şu Ersin Gökalioğlunun twitterine baksın. Herif çok iddialı. Sif onu takip etmek için twitter açtım. Eger dedikleri çıkarsa bu adamin elini ayağını yaliycam bikez daha diyorum

ne diyor o eleman?

not: yeni MAIL kampanyasi mi yapsan bu sefer büyük Abi "FIFA" ya-? :D

SON DAKİKA: Yargıtay'ın 7 Nisan'da 16 ACM ye dosyanin infazı icin göndermesinin ardından Aziz Yıldırım in RUSYA da oldugu iddia ediliyor !

Aziz Yıldırım bayan basketbol takımının Euroleague maçlarını bahane ederek şu an Rusya'da bulunuyor.Dönmez diyorlar, dönerse hapse girecekmiş.

evet beyler herkes Ersin Gökalioğlunun twitterina baksın. Adam show yapmaya hazırlanıyor resmen merak ettim bakalım

Düşürmezler. Bu gece daha da netleşti aklımdakiler. Boşuna beklemeyin.

Ahahaha Ersin :asd:

[attachment=9432:dasaaasda.png]

Bu adamı fazla ciddiye almayın yani Ultra garanti dediği şeyler zaten aklı başında insanların da tahmin edip yazdığı şeylerdi. Cas, yargıtay onar demiş de bilmiş diye övünmesin burada bizler de olacakları çok sefer yazdık. Heveslenecekseniz de bunun yazdıklarından dolayı olmasın çünkü Ersin, fanatikliğinden sebep aslında ''olması gerekenleri'' sanki duyum almış gibi yazıyor , bize tarafsız adamların yazdıkları şeyler lazım , bu amigonunkiler değil.

Ekli dosyalar

• dasaaasda.webp
    dasaaasda.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 159
Onumuzdeki 1 hafta cok hareketli gececek.. aziz iceri viricek.. uefa kisiler hakkindaki cezayi aciklayacak.. ts itiraz edicek ve olaylarrr olaylarrr

inanmiyanlar raaaaaaaaaaad olsun geliyor

Geri
Üst Alt