Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, bu konunun çözümü fifada. bizim yöneticiler biraz ilgilense konuyla şikeciler 3. ligin dibini boylar, ama kıllarını kıpırdatmıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, bu konunun çözümü fifada. bizim yöneticiler biraz ilgilense konuyla şikeciler 3. ligin dibini boylar, ama kıllarını kıpırdatmıyolar
Kafanızı bi' çıkarın ininizden. Bu olayın şimdiye kadar kapanmama sebebi Hacıosmanoğlu mu sanıyorsunuz?
Değil..
Galatasaray
O yüzden vatan haini damgası yiyoruz dolaylı yoldan![]()
Avrupa'nın tek başarılı Türk takımını saçma sapan kurallarla engelleyenler değil de biz mi hainmişiz?Ki zaten ben yadırgamıyorum, hain veya Fransız takımı olsak ne olur. Keşke milli takıma da oyuncu vermesek..
Herkes şu Ersin Gökalioğlunun twitterine baksın. Herif çok iddialı. Sif onu takip etmek için twitter açtım. Eger dedikleri çıkarsa bu adamin elini ayağını yaliycam bikez daha diyorum
evet beyler herkes Ersin Gökalioğlunun twitterina baksın. Adam show yapmaya hazırlanıyor resmen merak ettim bakalım
Ne yazıyor tweeter yok
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi