Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bu adama inanmak istemiyorum yalan konusuyordur diye doğru cıkarsa bu adamı taçlandıralım :)

adam hep garanti konuşuyordu ve boş durmuyoruz trabzonun hakkını alacağız diyordu koyu bir ts taraftarı, bence önemli yerlerde bağlantılarıda vardı ki hep onlardan aldığı duyumlara göre ultra garantiler veriyordu ben şike davasının bitiğini düşünmüyorum açıkcası o yüzdende ersin beye inanıyorum allah utandırmasın

Volkanda şimdi misilleme yapar aziz içeri girince başkanımız hapisten cıkana kadar sakallarımı kesmeyeceğim der bitli sakalınla kalır :D

bu ersin ne iş...telefonlarını dinletiyolarmış..bu kadar önemli bi insan mı oldu lan...ayrıca o adamı küçümseyen beyinsizler ordusu fenerliler..adam hak peşinde.siz neyin peşindesiniz ?armasına koduklarım:DD

bi de buraya gelip yav o adamın dediklerine niye inanıyosunuz diyen fenerli ama GSlı görünümlü mallar var.adam normalde olması gerekenleri yazıyo,tuhaftırki tutturuyo da.

bir de lig bitmeden fenev ve kargalari düsürüyorlarmis hic beklenmedik sekilde biz sampiyon olurmusuz

pis gülerim ama haa :D

allahim nolursun bu zevki tattir bize :D

bir de lig bitmeden fenev ve kargalari düsürüyorlarmis hic beklenmedik sekilde biz sampiyon olurmusuz

pis gülerim ama haa :D

allahim nolursun bu zevki tattir bize :D

Sampiyonlugu ilan etmeden olursa olur ama ilan ettikten sonra dusseler bile sampiyonluklari tescillenir diye dusunuyorum gerci olmamalari gereken ligde oynadiklarindan son 2 sezonda kazandigi sampiyonluklarin silinme ihtimalide var ama sikeciler bunu hukuka gore kilifini uydurup olayi casa tasiyip uefayi yine ugrastirabilme ihtimalleri var.

Ersin konusuyor falanda ama kaynak vermiyor :)

RTE ve digerleri fenev kume dusmemesi icin butun takimlari kume dusurur, ve lig yeniden baslar :)

uefa isterse ulkeyi men etsin, bunlar kume dusmez kardes.. bu yilda sikeyle sampiyon oldular ve yetmedi tff pisligi bizi 2 yapmaka icinde ugrasti..

tek diyecegimiz Allah belalarini versin :D

Son bir kaç günde fenerliler neden şikeyle ilgili açıklama yapıyor nedenini bilen var mı ? Ne oldu ki bunlar tekrar ağlamaya başladı?

Burası Türkiye. Ne adaleti, hangi adalet ? İnşallah yanılırım ama ne Fener küme düşer ne de Trabzon kupayı alabilir.

Geri
Üst Alt