Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Te Allahım ilgi çekmek için neler yaptırıyorsun yarabbim :rolleyes: Biri şu çocukla ilgileniyormuş gibi yapsın. Yakında kendine küfür eder dikkat çekmek için.

Eninde sonuna düsecek Fenerbahce. UEFA cok agir hareket ediyor, ama yolun sonu belli. TFF UEFA´nin catisinin altinda bir Kurum. Iki kurum arasinda iki tane farkli karar cikamaz. Hele hele sike gibi Zero-Tolerance gecerli olan bir konuda imkani yoktur.

UEFA´nin agir hareket etmesi, bizi nekadar tinladiklarini gösteriyor. Daha kisilerin cezalari bile aciklanmadi, zaten aciklandiktan sonra yeniden hareketlenmeler olacaktir.

Konuyu sayfa sayda indirdim düşmeyecek deyip ikide bir saçmalayan- alaya vuran kişiler düşme gerçekleştiği gün bir konu açıp adlarınızı onurlandıracağım.

Ben düşecekler dedim ama düşerlerse beni de onurlandır hatta t.şak konusu olayım yeter ki düşsünler ..Eminim diğer arkadaşlar da aynı fikirdedir..BU arada ödülün..

[attachment=9770:upload_2014-4-28_10-26-27.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-28_10-26-27.webp
    upload_2014-4-28_10-26-27.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 213
fener ceza alacak yada ülkece cezayı yiğeceğiz. Başka secenek yok.

Bu tüpcü ve rte varken B cıkını seciyorum.

Trabzon kupayı ama hiç bir çekilde kupayı alamaz maalesef. O yetki tff'ye ait hukuken.

Sacma biraz ama öyle nedense. Uefa ve fifanın kupası olmadığı için kısaca anlatmak gerekiyorsa.

AIHM karışırmı ise bilmiyorum kupa konusunda.

Trabzon kupayı ama hiç bir çekilde kupayı alamaz maalesef. O yetki tff'ye ait hukuken.

Sacma biraz ama öyle nedense. Uefa ve fifanın kupası olmadığı için kısaca anlatmak gerekiyorsa.

Çıkın derken ne demek istediniz biraz daha açar mısınız?

Ersin Gökalioğlu @ersingokalioglu · 13 sa.

28 Nisan P.tesi görüşeceğiz..!! O sevinçler o kursaklarında kalacak. ANDOLSUN

Çıkın derken ne demek istediniz biraz daha açar mısınız?

B seceğini seciyorum demek istedim. Yani ülkece ceza alacağız. Ama bu benim tahminim .

Belki fenere ceza vere bilirler sadece ama buna ben pek inanmıyorum bu ortamda.

rte" ne olur 5 yıl avrupaya gitmeszek?! Ingilizlerde gitmemişdi . Sonra daha güçlü geri döndüler"

Bunu söyleyen bir başbakan varken bende maalesef bu çekilde düşünüyorum.

B seceğini seciyorum demek istedim. Yani ülkece ceza alacağız. Ama bu benim tahminim .

rte" ne olur 5 yıl avrupaya gitmeszek?! Ingilizlerde gitmemişdi . Sonra daha güçlü geri döndüler"

Haklı olabilirsiniz lakin ben ülke futbolunda bu kadar büyük paralar dönerken dediginiz seçeneği kullanacaklarini sanmıyorum. Şu ana kadar hep günü kurtarma pesindeydiler. Beklenen gün yaklaştığı için artık istemeseler de gerekeni yapmak durumundalar. Yoksa Avrupa Şampiyonası düzenlemek için bu kadar can atan bir ülke olarak 5 sene gitmeme kararını alamazlar. Buna ihtimal vermiyorum.

ciddi ciddi soyledimmi mi bunu RTE???

Haklı olabilirsiniz lakin ben ülke futbolunda bu kadar büyük paralar dönerken dediginiz seçeneği kullanacaklarini sanmıyorum. Şu ana kadar hep günü kurtarma pesindeydiler. Beklenen gün yaklaştığı için artık istemeseler de gerekeni yapmak durumundalar. Yoksa Avrupa Şampiyonası düzenlemek için bu kadar can atan bir ülke olarak 5 sene gitmeme kararını alamazlar. Buna ihtimal vermiyorum.

2020 den neden çekildik birden sizce? Bide genel secimler mi daha önemli yoksa bir kac ayakkabı kutusu değerindeki avrupa futbolumu?

Bizi vergi , stad bilmem neyle zaten susturmaya calışıyorlar ve anadolu kulübün kac tanesi hukumedestekli karara kafa tuta bilir ki?

2020 den neden çekildik birden sizce? Bide genel secimler mi daha önemli yoksa bir kac ayakkabı kutusu değerindeki avrupa futbolumu?

Bizi vergi , stad bilmem neyle zaten susturmaya calışıyorlar ve anadolu kulübün kac tanesi hukumedestekli karara kafa tuta bilir ki?

2020'den çekildiler de 2024'ü isteyecekler. Bu işte sadece avrupa futbolundan gelen para yok ki yapılacak statlar var tesisler var tam bir rant kapısı yani. İşin ucunda para oldugu zaman hiçbir adım atamazlar korkularindan. Bir de sirf Fenerbahçe için Avrupa'dan bütün takımlar men edilirse seçimlerde alacakları oylar ne kadar düşecek farkında mısınız? Böyle seyleri kolay kolay goze alamazlar.

2020'den çekildiler de 2024'ü isteyecekler. Bu işte sadece avrupa futbolundan gelen para yok ki yapılacak statlar var tesisler var tam bir rant kapısı yani. İşin ucunda para oldugu zaman hiçbir adım atamazlar korkularindan. Bir de sirf Fenerbahçe için Avrupa'dan bütün takımlar men edilirse seçimlerde alacakları oylar ne kadar düşecek farkında mısınız? Böyle seyleri kolay kolay goze alamazlar.

Stadlar tesisler yine yapılır hata daha çok yapılır , söz verilir bu dönemde.

2024? O turnafa aynı 2020 gibi olmayacağı ne malum peki? 2024 deki turnufa düzenini göre bilen bir tff var yani? Vay be.

Oy kaybı konusunda emin değilim . Belki sen haklı cıka bilirsin ama bu ülkede herkezi hemen hemen satın ala biliniyor değeri bulduğu takdirde.

Heleki bu futbol sektöründe. Parayı tesis bilmem ne verirsin örnek cav cava oda çıkar tv'lere bilmem nerelere destek konuşmasını yapar.

Amigolarıda ayarla bide şiddet yasalarını sert çekilde uygjla. Kolay iş hukumet için

Abi artık bırakın şu muhabbeti ya o kupanın üstünden 3 kupa geçti hala bişey olduğu yok.

Stadlar tesisler yine yapılır hata daha çok yapılır , söz verilir bu dönemde.

2024? O turnafa aynı 2020 gibi olmayacağı ne malum peki? 2024 deki turnufa düzenini göre bilen bir tff var yani? Vay be.

Oy kaybı konusunda emin değilim . Belki sen haklı cıka bilirsin ama bu ülkede herkezi hemen hemen satın ala biliniyor değeri bulduğu takdirde.

Heleki bu futbol sektöründe. Parayı tesis bilmem ne verirsin örnek cav cava oda çıkar tv'lere bilmem nerelere destek konuşmasını yapar.

Amigolarıda ayarla bide şiddet yasalarını sert çekilde uygjla. Kolay iş hukumet için

TFF'nin turnuva düzenini bilmesine veya turnuvayi almasina gerek yok ki. Alacagiz edecegiz soyle iddialiyiz diye gaz verecekler rant kapisini aralayip ceplerini dolduracaklar. Evet bu ulkede kimisi degerini buldugu zaman satin alınabiliyor ama alinamayanlar ne olacak? Bu surecin sonunda hicbir sucumuz olmadigi halde 5 sene Avrupa'da olamazsak kaç Galatasaray'lı gidip mevcut hükümete oy verecek? Ciddi şekilde bir oy kaybi sözkonusu ve bunu da göze alacaklarini düşünmüyorum.

Abi artık bırakın şu muhabbeti ya o kupanın üstünden 3 kupa geçti hala bişey olduğu yok.

Evet 3 sene geçti ama şöyle de bir durum var. Uefa Volou'ya Fifa Sion'a yaptırım uygulamisken ve 2010 yilinda Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi gruplarina direkt olarak almisken bu surecin sonunda bir ceza cikmamasi mumkun degil. Kiytirik Fenerbahçe için Uefa imajinin zedelenmesini göze alamaz.

Evet 3 sene geçti ama şöyle de bir durum var. Uefa Volou'ya Fifa Sion'a yaptırım uygulamisken ve 2010 yilinda Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi gruplarina direkt olarak almisken bu surecin sonunda bir ceza cikmamasi mumkun degil. Kiytirik Fenerbahçe için Uefa imajinin zedelenmesini göze alamaz.

Doğrudur,hatta imajı açısından yapması da gerekir ama hiç bi ses seda yok ki.Avrupa da uyuyor,Uefa'da

Geri
Üst Alt