Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.049
- 2.161
- 428
ULTRA GARANTİ ne yahu, literatüre yeni kelimeler sokuyorlar..Adam sarhoş falan mı acaba..Tarzı çok komik.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ULTRA GARANTİ ne yahu, literatüre yeni kelimeler sokuyorlar..Adam sarhoş falan mı acaba..Tarzı çok komik.
bu hükümet varken düşürülmezler.
Fb hala birileri tarafından korunuyorsa,arkasındaki aşırı fanatik taraftar kitlesi yüzündendir.Yoksa Fb kim?Sadece bir spor kulübü.
Yas 26, avatara bakarsan 2000'li sanarsin bu kullaniciyi.
Sanki Mancini belese calisiyor. Iyi arastir, Terim kac aliyor, Mancini kac aliyor diye,
ve zamaninda Hiddink kac aldi diye.
Ayrica Terim'in bu sezon Teknik Direktörlük görevini aldiginda kac para istedigini.
Vatan millet sakarya edebiyatı yapan bir kişi bunu yapıyorsa,sürekli aslolan Galatasaray'dır diyip de takımını para için satıyorsa bu yapılır.Yoksa Mancini hakkında bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.
Senin doğum yılı 2000'li galiba,olayları yorumlarken bakış açın ergenlere benziyor.
Baskan ile Terim bu sezondan beri degil , bayagi zamandir kirginlardi. Nedenini bilmiyorum, ama gecen sezon basladi o is.
Ünal Aysal degil miydi zamaninda Terim'e eleman deyip, bu gerginligi baslatan ???
Sen Aysal kusursuz, Terim'in gözü sadece parada diyorsan, cevap verilecek bir kisi degilsin, ama belki sende bir türlü anlarsin.
Terim istenilmedigi yerde fazla kalamayacagini anlayip, Türk futbolunu düsünüp, ilk sezonu ücret almadan Milli Takim'a hizmet edecekti.
Ünal Aysal karsi cikabilirdi isteseydi.
Ama bunlar tabii Aysal'in isine geldi ve Aysal'a gelen ortaya voleyi vurdu.
Sonra mesajlar fln; sanki Aysal kusursuz.
Terim'in kendi iradesi yok mu?Aslolan Galatasaray diyip,kendisine yeni sözleşme önerisine rağmen kendini kovdurmak için elinden geleni yapmak,nitekim kaçıp gitmek...
Madem istenmiyordu da,neden yeni sözleşme önerildi kendisine?Kabul etse imzalasa,2 sene daha takımın başında kalacaktı.
Tabi canım kesin Türk futbolunu düşünüyordur.O göstermelikti.Şimdi aylık 800 bin TL alıyor.Gs'de aldığının 1.5-2 katı neredeyse.
Kimse kusursuz değildir zaten.
Bence sen cevap verilecek biri değilsin de,işte cevap veremedi olmasın diye yazıyoruz.
Dedigin sayilarin kaynagini göster lütfen.
Sen herhalde hala anlamadim, benim dedigim , BASKAN GECEN SENE TERIM'E KARSI HAKSIZLIK YAPMAYA BASLADI. O eleman olayi , sonra takimi tebrik etmek ama antrenör ekibine bir tesekkür yoktu, sonra da kontrat öner. Yani hangi aptal böyle sartlar altinda bir kontrat kabul eder. Aysal sov yapti. Ve senin gibi cok bilmisler baskanin GS menfaatleri altinda yaptigini düsünüp, böyle avatarlar koyabiliyorlar.
Gören de Fener'e imza atti sanacak. Ama insanliktan ve futboldan ANLAYAMAZSIN !
burası terim konusu değil arkadaşlar
Fener'e imza atmaktan beter bir imza
Aramizda kus var, sanki![]()