Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 288
Şu konudan dışarıya çıkan arkadaşlara ceza verilsin nedir bu arkadaş ya. Konuda kalın !
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA Disiplin Kurulun men edip düşmeyen tek bir takım yoktur ! Kalem kırılmıştır ..
Er yada geç Fenerbahçe düşürülecektir arkadaşlar .. sabredin birazcık ...
bu süreçte fenerbahçe TFF'yi istifaya zorlayıp sadece süreci uzatma peşindedir ..
daha düne kadar destek çıktığı TFF ye şimdi karşı çıkıyor ...
TFF istifa etse ne olacak yeni gelende düşürecek inşallah haluk ulusoy gelir. bence fenerin istifaya davet etmesi filan işimize yarıyor en azından bu federasyon gider fener eninde sonunda düşecek zaten
fener sadece süreci uzatıp adil yargılama denilen olayın peşinde ...
yalancının mumu yatsıya kadar yanar. şuan küme düşme olayı olursa futbolcuların motivasyonu düşer vs o yönden uzatıyorda olabilirler şampiyonluğa oynuyorlar çünkü
Sana şunu söyliyeyim ... eğer TFF düşürmesse feneri ... UEFA feneri lig sonunu görmeden düşürecektir ..
şunu da diyebilirim .. fener bu sene ligde boşuna oynuyor ...
Sana şunu söyliyeyim ... eğer TFF düşürmesse feneri ... UEFA feneri lig sonunu görmeden düşürecektir ..
şunu da diyebilirim .. fener bu sene ligde boşuna oynuyor ...
Iste sorun burda Uefa düsüremiyor Feneri. O yüzden TFFden istiyor iste onlarda düsürmemeye inat ediyorlar. Böyle devam ederse Uefa tehditlerle gelecektir. Yani 'bütün takimlarinizi 5 yil avrupaya almayiz' veya 'milli takimi turnavalara almayiz' gibi biseyler iste. Sion örnegindede böyle olmustu.
Bu TFF hayatta düsürmez Feneri. Ya istifa edecekler yada sonuna kadar buna karsi gelecekler.
Yanlisim varsa düzeltin ama ben Uefanin takimlari bir alt lige düsürme gibi bir yetkisinin olmadigini biliyorum.
Iste sorun burda Uefa düsüremiyor Feneri. O yüzden TFFden istiyor iste onlarda düsürmemeye inat ediyorlar. Böyle devam ederse Uefa tehditlerle gelecektir. Yani 'bütün takimlarinizi 5 yil avrupaya almayiz' veya 'milli takimi turnavalara almayiz' gibi biseyler iste. Sion örnegindede böyle olmustu.
Bu TFF hayatta düsürmez Feneri. Ya istifa edecekler yada sonuna kadar buna karsi gelecekler.
Yanlisim varsa düzeltin ama ben Uefanin takimlari bir alt lige düsürme gibi bir yetkisinin olmadigini biliyorum.
uefa gözden geçir dediğinde tff önce karar verecek,tabi ki o karar çok yetersiz olacak.sonra uefa koyacak.D