Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Infantino İstanbul toplantısında, ülkelerin federasyon başkanlarını görevden alma yerine başka birini koyma yetkilerinin olduğunu söylemişti... Bundan eminim.

Yani zamanı gelince fena bindirecekler ama o zaman neden bu kadar uzadı bilmiyorum.

Ayrıca bizim finansal fair playden ceza alacağımızı söyleyen hanoğlu denen meczup onlayn mı ?

UEFA'nın finansal yeterlilik kriterleri için bilançosu İtalyanlar tarafından incelenen G.Saray, eksi 45 milyon Euro'yu aşmadığı için yaptırım görmeyecek.

yav sene sonu zaten bi forvet,bi sağbek alıcaz.bi de gurbetçi gençler gelir yine.bruma,ontivero ve hajrovic varken daha niye para harcayak...ama arabistanlı omarı mancini aldıracak galiba.

Infantino İstanbul toplantısında, ülkelerin federasyon başkanlarını görevden alma yerine başka birini koyma yetkilerinin olduğunu söylemişti... Bundan eminim.

Yani zamanı gelince fena bindirecekler ama o zaman neden bu kadar uzadı bilmiyorum.

evet var öyle bişey;)

Bu söyledikleri şaka felan herhalde :D

3 sene oldu be abi zaman aşımına çoktan uğradı..

BgcF2nDCQAAmPTN.jpg
:devil::devil::devil::devil:

durum nedir hic takip etmemisim, nasil düsecekler bunlar?

Olm siz şu adamın hakkını yediniz ya,başınız moktan çıkmaz artık :D

:trollfacce.gif:

Bak mesela BJK nin sadece bir maçla ilgili teşvik girişimi var .. puan cezası verilebilir BJK ye ... örneğin; -12 puan ...

Mmkün değil. Yönetici işe karışmış. Suçu işledikleri de onandı yargıtayda. sadece cezalarnın ertelenip ertelenmeyeceği tartışılacak bozmadan sonra.5 takım için düşecek deniyor. FB, BJK, Mersin,Giresun, Sivas. Bence Manisa,İBB ve eskişehir de düşebilir mevzuata göre. FB ve Giresun amatöre BJK bir alt kümeye düşmeli gibi duruyor. sivas olayında başkan ceza almış durumda kararın kısmını hatırlamıyorum şikeden ceza aldıysa bir alt lig şikeye teşebbüsten ceza aldıysa eksi 12 alır Sivas da. MErsin'in durumunu tam bilemiyorum. Şikeden verilen cezalarda yöneticinin ya da idari personelin dahil olduğu her iki takım teşvik ve şikeye teşebbüste ise yönetici ve ya idari personelin dahil olması durumunda sadece teklif eden takıma alt küme cezası verilmeli diğerine eksi puan cezası verilmeli diye düşünüyorum hukukçu mantığıyla.

Kısaca FB amatöre BJK alt kümeye artı birkaç sene kupaya katılmama cezası, Giresun amatöre diğerlerine eksi 12den başlayan cezalar (en fazlası en çok maçı şaibeli olan eskişehir olmak üzere) verileceğini düşünüyorum. Ayrıca düşecek takımlara da ek olarak eksi puan cezası verilmeli BJK kupada şike yaptığı için kupaya katılmama cezası da alrsa alt kümede eksi puan cezas verilmeyebilir.

Geri
Üst Alt