Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Tarihler alalım beyler:

Bence bu ay içinde düşecekler.

İstediğim Trabzon maçı oynanırken açıklanması :D

seçim bitsin nasıl düşüyorlar o gün benim en mutlu günüm olacak şike yap üstüne 3 senedir ligde oyna oh ne ala bu sene şampiyon olsalar bile gider o şampiyonluk

Oranları açıyorum ;

Mart ilk yarısı düşerler : 7.00

Martın ikici yarısı düşerler : 5.50

Nisanın ilk yarısı düşerler : 4.00

Nisanın ikinci yarısı düşerler : 3.50

Mayısın ilk yarısı düşerler : 3.00

Mayısın ikinci yarısı düşerler : 2.00

Haziranda düşerler : 1.10

Düşmezler : 50.00

Şike yapıp ceza almayan kulüp yok dünyada. Juve bile küme düştü fener kim ki.

Meşaleleri yakın

Küme düşmeleri yakın.

-----

" Sevgili UEFA başkanı Platini kardeşim. Sana söz verdiğim gibi fenerbahçe düştü... umarım artık bu feneri düşürün sevdasından vazgeçersin.

Bugün ki maçta fenerli bir oyuncu düştü... hemde çok güzel düştü. bizim cüneyit bilem yedi o düşüşü.

seninde yemen dileğiyle sevgilerimle... "

Yıldırım....

Oranları açıyorum ;

Mart ilk yarısı düşerler : 7.00

Martın ikici yarısı düşerler : 5.50

Nisanın ilk yarısı düşerler : 4.00

Nisanın ikinci yarısı düşerler : 3.50

Mayısın ilk yarısı düşerler : 3.00

Mayısın ikinci yarısı düşerler : 2.00

Haziranda düşerler : 1.10

Düşmezler : 12.00

Ağlayacaklar: 0.99 :D

Şike sezonundan sonra play offff ta bile ezikleri şampiyon yapmak için uğraştılar,keza geçen senede aynı senaryo.Bu sene ise resmen biz şampiyonu belirledik gibi bir durum var.Puan silinmesine yönelik bir ceza olursa diye destek kuvvetlerle puanları topluyorlar.Küme düşme konusunu sır gibi saklıyorlar.Acaba sezonun bitmesinimi bekliyorlar.Maddi bakımdan fazla zarar görmemeleri için mi uğraşılıyor.

Küme düşeceklerini düşünerek bu yüzsüz, iğrenç kulübü ve gerizekalı sempatizanlarını görmemezlikten geliyorum.Bu pisliklere ne desek boş zaten.Bunlar yüzünden futboldan soğudum artık.

Aynen ben de hiç bir şekilde bunlarla futbol konuşmamaya çalışıyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

artık avatarım bu. şemsiye açılınca da açılmış hali olacak :D

Küme düşeceklerini düşünerek bu yüzsüz, iğrenç kulübü ve gerizekalı sempatizanlarını görmemezlikten geliyorum.Bu pisliklere ne desek boş zaten.Bunlar yüzünden futboldan soğudum artık.

Aynen ben de bunu bekliyorum. Etrafımda fenerlisi bejekelisi unutuldu gitti sanıyor.

Bu sene diyelim ki federayonu değiştirdiler falan bi şekilde uzattılar işi ve cezaları sezon bitimine kaldı, sezon sonunda düştüler fakat bu sene de şampiyon oldular. Şampiyonlukları sayılır mı yoksa kupaları alınır mı?

Geri
Üst Alt