Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Bu sene diyelim ki federayonu değiştirdiler falan bi şekilde uzattılar işi ve cezaları sezon bitimine kaldı, sezon sonunda düştüler fakat bu sene de şampiyon oldular. Şampiyonlukları sayılır mı yoksa kupaları alınır mı?

Sayılır. ama zaten olamayacaklar.

Bu ezikler 3 sezondur ligde boşuna oynatılıyor.Ülkede hukuk kanunları geçmiyor.Kör tuttuğunu,topal yakaladığını öpüyor.Her aldıkları puanı paraya çeviriyorlar.Tek umudumuz UEFA.

UEFA nın sponsoru Umbrella a.ş.nin 24 saat 3 vardiya halinde çalışmalarına başladığı sıkıntının kısa bir zamanda giderileceğini kamuya bildirdi

ttitan_ii_launch.jpg

Şemsiye seviyesi geçildi 27'sinden sonra yukarıdaki foto seviyesine çıkacak ve şemsiye gibi açılmayacak içeride patlayacak !

Nöbet başlamış. Hayırlara vesile olsun. :)

Şu Mart 27 falan deniliyor hep. Bi bilgilendirin arkadaşlar neolcak o gün yahut ne var o günde? Habersizik

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Şu Mart 27 falan deniliyor hep. Bi bilgilendirin arkadaşlar neolcak o gün yahut ne var o günde? Habersizik

Hocam malum geçen sene mayıs ayında sırf şu şikeciler için kendi kurallarında değişiklik yaparak şikede zaman aşımını kaldırarak müdahale yetkisini aldılar , aynı şekilde 27 Martta Kazakistanda toplanarak sırf şu şikeciler için UEFA bağlısı tüm federasyonlarda şikenin cezasının aynı olmasını sağlayacak 11 maddelik bir eylem planını yürürlüğe sokturacaklar .

Hocam malum geçen sene mayıs ayında sırf şu şikeciler için kendi kurallarında değişiklik yaparak şikede zaman aşımını kaldırarak müdahale yetkisini aldılar , aynı şekilde 27 Martta Kazakistanda toplanarak sırf şu şikeciler için UEFA bağlısı tüm federasyonlarda şikenin cezasının aynı olmasını sağlayacak 11 maddelik bir eylem planını yürürlüğe sokturacaklar .

Kesin mi? Ozaman daha ne dert ediyoruz ki biz? Eger öyleyse sikeye sifir tolerans olucak ve Fener by by olucak

Kesin mi? Ozaman daha ne dert ediyoruz ki biz? Eger öyleyse sikeye sifir tolerans olucak ve Fener by by olucak

Son günlerde UEFA 'dan TFF 'ye cezaları ver baskısı olduğu hatta cezaların mahiyeti yolundaki söylentilerde doğru kanımca ,

işte burada büyük bir ikilemdeler şuan UEFA sıtmaya razı olmalarını istiyor ve eminimki şikeciler bunu daha da indirgemek derdinde bir taraftanda hükümet ne olursa olsun ama 30 Marttan sonra olsun'un derdinde ,

buradaki sıkıntıları ise 27 Martta ki eylem planı kabul edildiğinde tüm üye ülkeler için geçerli olacak standart cezalar ne olacak , yani kimi ülkede amatöre yollanan takım kimisinde 2 lig düşen takımlar var ,

UEFA bunu standardize edecek , şuan sıtma'yı zatürreye dönüştürmeye çalışıyorlar ama 27'sinden sonra sıtmayı dahi mumla arayacak konuma gelebilirler bunu onlarda biliyor .

Ersin GÖKALİOĞLU

01/03/2014

1- 3 Temmuz 2011 Şike süreci ”Şikeci lobisi” ve Rant yandaşları tarafından bugünlere kadar ertelenerek başarılı oldular ama! Sonuç? ASLA

2- aziz yıldırım Adil yargılama istemesinin nedeni açıklayamıyor! Ben söyleyeyim diğer suçlularda ceza alsın demek istiyor. +

3- Kim bunlar ? Örnek : ali koç,nihat özdemir,göksel gümüşdağ,yıldırım demirören,kürşat tüzmen ve bazı milletvekilleri! ( TS yi demiyor )

4- Şunu her Trabzon’lu ve Trabzonspor’lu iyi bilsin 2010-2011 sezonuyla alakalı Trabzonspor’un zerre bir teşebbüsü dahi yoktur. Olamazdıda!

5- 20 aydır burdayım ve ilan ettiğin 20 den fazla ULTRA GARANTİ’den bir tanesinin tersi oldu mu? HAYIR! Olmayacakta.

6- UEFA Disiplin Kurulun men edipte ve düşmeyen tek bir takım yok! Kalem kırılmıştır bunu 27/5/2013 de yazmıştım.

7- UEFA ŞİKE konusunda 0 Toleranslıdır ama! Gecikmesinde; O ülkenin takımı,Siyasileri ve mağdur takımı rızalı ve paralıysa(!) gecikir sadece

8- !6ACM,UEFA D.K,UEFA Tahkim,CAS ve YARGITAY’da Şike suçu sabit olan fenerbahçe VALLAHİ ULTRA GARANTİ DÜŞECEK!

9- CAS gerekçeli kararlar tebliğ edildi ama! Bunu Basın ve tebliğ olunan kulupler halen açıklayamıyor…!

10- ŞİKE süreci 2013-2014 sezonunda bitecek! ULTRA GARANTİ

11- aziz yıldırım cezaevine girecek! Yasal prosedürler ve işleyişte sıkıntı yok… Yargıya güvenin.Yargıtay kararında da söylemiştim.

12- fenerbahçe yöneticilerin söylemlerine ve basında çıkan haberlere inanmayın! Onlara göre her kurul öncesi fenere müjde veriyorlardı!

13- Cezaların hep 2 aşamalı olacağını söylemiştim! Önce eksi puanlar sonra küme düşme. Azmedersek her ikisi bir arada olabilir.

14- TFF tarafından Yeni Disiplin yargılaması olacağı ULTRA GARANTİM’de var! İşin püf noktası işte burda….

15- Yeni disiplin yargılamasını UEFA istiyor çünkü! 16ACM de diğer suçlu takımlarda var.

16- Örnek :3 Temmuz 2011 de Sivasspor’un da UEFA ya katılma hakkı olsaydı oda men edilecekti! Yani ? O sene hakkı yok diye kurtuldu mu? :)

17- Trabzonspor’un 2010-2011 Şampiyonluğu CL’den 2.ci statüsünde oynayıp elendikten sonra aynı sezonda CL’ye direk alınması teminattır!

18- 3 Temmuz 2011 Şike süreci ile alakalı olarak fenerbahçe 5 önemli kurum tarafından ŞİKECİ olarak tescil edilmiştir! Kalem kırıldı :)

19- UEFA devam eden bir lige kolay kolay müdehale etmek istemez o kulubün maddi olarak çok mağdur olmaması için ama! Bunlar çizgiyi zorladı

20- Sadri Şener 16ACM de Avukatlarımızla bu süreci kazandılar. Çünkü! O kadar haklı ve onlarda o kadar haksızdı.

21- Sadri Şener çok daha fazla şeyler yapabilirdi UEFA D.K’yı bekliyordu ama! Siyasi irade onu başkanlıktan ayrılmasını sağladı.

22- İHO’yu Siyasi iradeye tepki olsun diye seçenler şimdi bin pişman ve haklılar. İHO 3 temmuz 2011’in ruhuna ihanet etmiştir!

23- İHO gitsin beni mahkemeye versin! Veremeyeceğinide ULTRA GARANTİ ederim. İHO sürecin gecikmesinde iş birlikçidir.

24- Sadri Şener KUPA sözünü almıştı! Kimden FÖ,EA ve YD’den… Kime söz veriyorsunuz beee O KUPA hakkımız siz kimsiniz?

25- Bu sözler İHO’ya da verildi! Ankara ne derse onu yapacaksın merak etme KUPA sizin! Ve İHO çıkıp NAMUS SÖZÜ verdi!

26- Eyyy İHO sen bu süreçte katkı yaptım diyecek en son kişisin! Hatta ! Sen katkısızsın. ULTRA GARANTİ

27- Sürecin sonunda fenerbahçe en az 2 lig küme düşecek! Diğerleride ; Beşiktaş,Sivas,M.İ.Yurdu ve Giresun’dur.

28- Hiçbir zaman ve hiçbir ülke hakkında böyle bir ŞİKE dosyası UEFA’nın önüne gelmedi! Kimse hayal kurmasın… DURUM ULTRA VAHİM! :)

29- fenerbahçe camiası aziz yıldırım’a direnemedi ve boyun büktü! Ama! Vatandaş Ersin Gökalioğlu aziz yıldırm’a meydan okudu ve okur.

30- fenerbahçe’yi lekeleyen,ikirleten ve mahşere kadar ŞİKECİ olarak damgalayan aziz yıldırım’a artık hiçbir fb’li sahip çıkmıyor geç uyanış

31- fenerbahçe ŞİKECİDİR ve aziz yıldır’da sabıkalı ŞİKECİDİR!@TakaGazetesi ‘nde İLAN ETTİK! pic.twitter.com/TUxzEHh1CL

32- UEFA’yı görevini biran önce yapması için uyardık. @TakaGazetesi‘nde İLAN ettik. Bu türkçesi pic.twitter.com/kgLTcAvzbB

33- Güçlü ve paralılara sitem ettik! İHO nun Şikecilerle işbirlik içinde olduğunuda @TakaGazetesi ‘nde İLAN ETTİK!pic.twitter.com/RXAgYRM9Zr

34- Burdan @GalatasaraySK yönetimine sesleniyorum bizler için her yerde ve her zaman yanımızda oldunuz gizli olarak, artık ALENİ olun.

35- 3 Temmuz 2011 ‘de MAA Trabzonspor’un CL’de oynatılmaması için çok uğraştı çünkü! KUPA’nın teminatıydı! GS Lobisi ouyunu bozdu tşkler

36- İçerde TRABZONSPOR’a ihanet eden ve İrlandalılar çok! Sürecin sonlanmasını bekliyoruz,ANDOLSUN sizleri deşifre edeceğiz!

37- Ben @ErdemEgemen @avnusretyilmaz @AvHakanOrhan ve@AtillaDilaver ile gurur duyuyorum,güveniyorum ama! Sorun bakalım TAM YETKİLİ miler?

38- Ben şahsen bu 4 büyük katkı sahibi Avukatlarımızın Tam yetkili olduklarına inanmıyorum! Olsalardı şimdi TFF Yıkılmıştı. ULTRA GARANTİ

39- ÖNEMLİ: Kimse KUPA’mızı aldığımızda ve fenerbahçe düştüğünde bu mücadelenin biteceğini düşünmesin! MAA,Y.D ve TFF kurulları (?)

40- fenerbahçe’nin ADİL YARGILANMADIĞI TEK KURUM TFF’DİR’https://youtu.be/OCZc6ZXza-g

Fener bu sene sampiyon olur ve bizim taraftar MAL gibi baka kalir ahada buraya yaziyorum ..

adamlar gostere gostere hakemleri/tffyi etkisi altina aliyor daha biz susuyoruz

Daha siz isin dalgasini gecin

Gerek iş gerekse kişisel yoğunluklardan dolayı uzun zamandır yazmamıştım. Ama madem gündem karışık ve son derece keyifli, bir iki satır karalamak farz oldu.

Çok uzun uzadıya anlatmayacağım meramımı. Ne sizi ne de kendimi sıkmaya sinirlendirmeye gerek yok.

Fenerbahçe'nin son dönemdeki sloganı nedir? Adalet..

Yargılamada adalet, sahada adalet, TFF'de adalet, yayıncı kuruluşta adalet..

Adalet de adalet peki..

O zaman biraz adil davranıp hafıza tazelemekte fayda var..

TFF seçimi yapılırken kurullara adam soktuğunu hali hazırda TFF'den "Şike" yüzünden ceza alan iki yöneticisinden biri olan Şekip Bey'in "Tahkim 6'ya 1 bizde. PFDK 4'e 3 bizde" sözleri ile malum olan Fenerbahçe mi adalet istiyor?

2010-2011 sezonunda şike yaptığı hali hazırda Yargıtay, UEFA ve CAS tarafından tescillenmiş Fenerbahçe mi adalet istiyor?

Birinci Etik Kurul raporunda alenen "Şike" yapıldığı vurgulanmasına rağmen, allem kullem edip raporun değişmesini sağlayan Fenerbahçe mi adalet istiyor?

Türk futbolunda her TFF ile bir şekilde papaz olduğunu ima ederek, TFF binalarını basıp, başkan makamlarında masaları tekmeleyen yöneticilere sahip Fenerbahçe mi adalet istiyor?

Kaptanı, Kasımpaşa yedek kulübesinde görev yapanların annelerinin hatrını sorduğu için ceza mahkemelerinde ifade veren ama TFF tarafından 1 değil, iki kez görmezden gelinen Fenerbahçe mi adalet istiyor?

2.5 yıldır, oynamaması gereken bir ligde oynadığı için TFF'ye teşekkür etmesi gereken Fenerbahçe mi TFF'den adalet bekliyor?

Yayın sırasında kameralarının kablolarını kestiği yayıncıdan mı adalet bekliyor Fenerbahçe?

El insaf!

İnsan bunları isterken biraz yüzü kızarır.

Ama yok..

Bakın bu listeyi uzatır dururum.. Çünkü malzeme çok..

Ama adalet dediğiniz şeyi yıllardır Türk futbolunun üstüne karabasan gibi çökmenizden sonra sürekli kendi lehinize eğip bükmenize rağmen hala "Adalet" diye yaygara yapıyorsanız, sürekli "İlahi" adaletten yediğiniz tokatlardandır bu başka bir izaha gerek yok..

Edepsize kusurunu söylemezsen kabahatini maarifet zannedermiş..

Yıllardır bu yönetim anlayışı için gazete köşelerinde, ekran önünde methiyeler düzenler yüzünden bu durumda Aziz Yıldırım.

Sizin yüzünüzden yani sevgili Passat medyası!

Bu cesareti Aziz Yıldırım'a veren sizler ve sizlerin kirli ilişkileri..

Son tehdit de havuzu bozmak veya ligden çekilmek oldu ki "cuk" oturdu kurguya..

Allah aşkına çekilin ligden!

Allah aşkına bozun havuzu!

Siz de kurtulun ülke futbolu da kurtulsun..

Kendi liginizde kendi yayıncınızla kendi hakemlerinizle çalın oynayın da bizi bu kirli oyunları izlemek zorunda bırakmayın!

Kendi liginizin MHK'sının da başına Cüneyt Çakır'ı getirin oh mis!

Hani şu şike yaptığınız sezonda özel telefon açıp maçlarınıza istediğiniz Cüneyt Çakır..

Başka sözüm yok..

Osman Altunterim'in yazısı. Hislere tercüman.

34- Burdan @GalatasaraySK yönetimine sesleniyorum bizler için her yerde ve her zaman yanımızda oldunuz gizli olarak, artık ALENİ olun.

35- 3 Temmuz 2011 ‘de MAA Trabzonspor’un CL’de oynatılmaması için çok uğraştı çünkü! KUPA’nın teminatıydı! GS Lobisi ouyunu bozdu tşkler

Maalesef bazı renkdaşlarda İHO'nun boş laflarını dinleyip yönetimimize giydirdiler :(:rolleyes:

Fenerbahçe bu sezon da şike yapıyor ama tıpkı 2000-2001 sezonunda olduğu gibi göz göre göre müsade ediliyor. 2000-2001 sezonu kupamızı isteyelim biz de. ayrıca bu sezon için kanıt toplayalım ileride uygun konjoktürde suç duyurusunda bulunmak için. 30 Martın beklenilmesi iyi oldu cezalar 27 Marttan sonra verilirse daha çok küme düşerler hiçbir profesyonel ligde oynayamazlar, ikinci ligi de mumla ararlar.

Fener bu sene sampiyon olur ve bizim taraftar MAL gibi baka kalir ahada buraya yaziyorum ..

adamlar gostere gostere hakemleri/tffyi etkisi altina aliyor daha biz susuyoruz

Daha siz isin dalgasini gecin

haklısın adamlar bu kadar alenı gostere gostere burnumuza soka soka şampiyonlukda ilerlıyorlar tff yuruyolar hafta içi sert acıklamalar yapıyolar adamlara bu kacıncı kıyak ama ne oluyor bir mac hakem kotu yonetti diye yaılmayan ahlaksızlık kalmadı ciddi anlamda soyleyecegim biz bunları arenada evire çevire yensekde yok abi bu tff bu hakemler göstere göstere şampiyon yapacak bu şikecileri bu nasıl bir rezilliktir

Geri
Üst Alt