Ersin GÖKALİOĞLU
01/03/2014
1- 3 Temmuz 2011 Şike süreci ”Şikeci lobisi” ve Rant yandaşları tarafından bugünlere kadar ertelenerek başarılı oldular ama! Sonuç? ASLA
2- aziz yıldırım Adil yargılama istemesinin nedeni açıklayamıyor! Ben söyleyeyim diğer suçlularda ceza alsın demek istiyor. +
3- Kim bunlar ? Örnek : ali koç,nihat özdemir,göksel gümüşdağ,yıldırım demirören,kürşat tüzmen ve bazı milletvekilleri! ( TS yi demiyor )
4- Şunu her Trabzon’lu ve Trabzonspor’lu iyi bilsin 2010-2011 sezonuyla alakalı Trabzonspor’un zerre bir teşebbüsü dahi yoktur. Olamazdıda!
5- 20 aydır burdayım ve ilan ettiğin 20 den fazla ULTRA GARANTİ’den bir tanesinin tersi oldu mu? HAYIR! Olmayacakta.
6- UEFA Disiplin Kurulun men edipte ve düşmeyen tek bir takım yok! Kalem kırılmıştır bunu 27/5/2013 de yazmıştım.
7- UEFA ŞİKE konusunda 0 Toleranslıdır ama! Gecikmesinde; O ülkenin takımı,Siyasileri ve mağdur takımı rızalı ve paralıysa(!) gecikir sadece
8- !6ACM,UEFA D.K,UEFA Tahkim,CAS ve YARGITAY’da Şike suçu sabit olan fenerbahçe VALLAHİ ULTRA GARANTİ DÜŞECEK!
9- CAS gerekçeli kararlar tebliğ edildi ama! Bunu Basın ve tebliğ olunan kulupler halen açıklayamıyor…!
10- ŞİKE süreci 2013-2014 sezonunda bitecek! ULTRA GARANTİ
11- aziz yıldırım cezaevine girecek! Yasal prosedürler ve işleyişte sıkıntı yok… Yargıya güvenin.Yargıtay kararında da söylemiştim.
12- fenerbahçe yöneticilerin söylemlerine ve basında çıkan haberlere inanmayın! Onlara göre her kurul öncesi fenere müjde veriyorlardı!
13- Cezaların hep 2 aşamalı olacağını söylemiştim! Önce eksi puanlar sonra küme düşme. Azmedersek her ikisi bir arada olabilir.
14- TFF tarafından Yeni Disiplin yargılaması olacağı ULTRA GARANTİM’de var! İşin püf noktası işte burda….
15- Yeni disiplin yargılamasını UEFA istiyor çünkü! 16ACM de diğer suçlu takımlarda var.
16- Örnek :3 Temmuz 2011 de Sivasspor’un da UEFA ya katılma hakkı olsaydı oda men edilecekti! Yani ? O sene hakkı yok diye kurtuldu mu?
17- Trabzonspor’un 2010-2011 Şampiyonluğu CL’den 2.ci statüsünde oynayıp elendikten sonra aynı sezonda CL’ye direk alınması teminattır!
18- 3 Temmuz 2011 Şike süreci ile alakalı olarak fenerbahçe 5 önemli kurum tarafından ŞİKECİ olarak tescil edilmiştir! Kalem kırıldı
19- UEFA devam eden bir lige kolay kolay müdehale etmek istemez o kulubün maddi olarak çok mağdur olmaması için ama! Bunlar çizgiyi zorladı
20- Sadri Şener 16ACM de Avukatlarımızla bu süreci kazandılar. Çünkü! O kadar haklı ve onlarda o kadar haksızdı.
21- Sadri Şener çok daha fazla şeyler yapabilirdi UEFA D.K’yı bekliyordu ama! Siyasi irade onu başkanlıktan ayrılmasını sağladı.
22- İHO’yu Siyasi iradeye tepki olsun diye seçenler şimdi bin pişman ve haklılar. İHO 3 temmuz 2011’in ruhuna ihanet etmiştir!
23- İHO gitsin beni mahkemeye versin! Veremeyeceğinide ULTRA GARANTİ ederim. İHO sürecin gecikmesinde iş birlikçidir.
24- Sadri Şener KUPA sözünü almıştı! Kimden FÖ,EA ve YD’den… Kime söz veriyorsunuz beee O KUPA hakkımız siz kimsiniz?
25- Bu sözler İHO’ya da verildi! Ankara ne derse onu yapacaksın merak etme KUPA sizin! Ve İHO çıkıp NAMUS SÖZÜ verdi!
26- Eyyy İHO sen bu süreçte katkı yaptım diyecek en son kişisin! Hatta ! Sen katkısızsın. ULTRA GARANTİ
27- Sürecin sonunda fenerbahçe en az 2 lig küme düşecek! Diğerleride ; Beşiktaş,Sivas,M.İ.Yurdu ve Giresun’dur.
28- Hiçbir zaman ve hiçbir ülke hakkında böyle bir ŞİKE dosyası UEFA’nın önüne gelmedi! Kimse hayal kurmasın… DURUM ULTRA VAHİM!
29- fenerbahçe camiası aziz yıldırım’a direnemedi ve boyun büktü! Ama! Vatandaş Ersin Gökalioğlu aziz yıldırm’a meydan okudu ve okur.
30- fenerbahçe’yi lekeleyen,ikirleten ve mahşere kadar ŞİKECİ olarak damgalayan aziz yıldırım’a artık hiçbir fb’li sahip çıkmıyor geç uyanış
31- fenerbahçe ŞİKECİDİR ve aziz yıldır’da sabıkalı ŞİKECİDİR!
@TakaGazetesi ‘nde İLAN ETTİK!
pic.twitter.com/TUxzEHh1CL
32- UEFA’yı görevini biran önce yapması için uyardık.
@TakaGazetesi‘nde İLAN ettik. Bu türkçesi
pic.twitter.com/kgLTcAvzbB
33- Güçlü ve paralılara sitem ettik! İHO nun Şikecilerle işbirlik içinde olduğunuda
@TakaGazetesi ‘nde İLAN ETTİK!
pic.twitter.com/RXAgYRM9Zr
34- Burdan
@GalatasaraySK yönetimine sesleniyorum bizler için her yerde ve her zaman yanımızda oldunuz gizli olarak, artık ALENİ olun.
35- 3 Temmuz 2011 ‘de MAA Trabzonspor’un CL’de oynatılmaması için çok uğraştı çünkü! KUPA’nın teminatıydı! GS Lobisi ouyunu bozdu tşkler
36- İçerde TRABZONSPOR’a ihanet eden ve İrlandalılar çok! Sürecin sonlanmasını bekliyoruz,ANDOLSUN sizleri deşifre edeceğiz!
37- Ben
@ErdemEgemen @avnusretyilmaz @AvHakanOrhan ve
@AtillaDilaver ile gurur duyuyorum,güveniyorum ama! Sorun bakalım TAM YETKİLİ miler?
38- Ben şahsen bu 4 büyük katkı sahibi Avukatlarımızın Tam yetkili olduklarına inanmıyorum! Olsalardı şimdi TFF Yıkılmıştı. ULTRA GARANTİ
39- ÖNEMLİ: Kimse KUPA’mızı aldığımızda ve fenerbahçe düştüğünde bu mücadelenin biteceğini düşünmesin! MAA,Y.D ve TFF kurulları (?)
40- fenerbahçe’nin ADİL YARGILANMADIĞI TEK KURUM TFF’DİR’
https://youtu.be/OCZc6ZXza-g