Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten şimdi
F.Bahçe'nin halâ şikeyle ilgili UEFA'dan ceza alacağını düşünen varsa net geri zekalıdır.. Bunu FAV'a atın ve tersi çıkarsa yüzüme çarpın..
hahahahaha bu iş kapandı müjde diyende kendisiydi
avrupadan men alacak diyen özürlüdür diyen de kendisiydi.
artık emin oldum kesin ceza yiyecekler
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 5 Oca
Yargıtay konusunda F.Bahçeliler'i umutlandıracak bazı gelişmeler var; yarın mevzuu tam anlayıp buradan paylaşacağım..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 6 Oca
Şike davasında mutlu son!
tarihlere bakın hala bu adama inanan var mı ?????
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten şimdi
F.Bahçe'nin halâ şikeyle ilgili UEFA'dan ceza alacağını düşünen varsa net geri zekalıdır.. Bunu FAV'a atın ve tersi çıkarsa yüzüme çarpın..
Oranları açıyorum ;
Mart ilk yarısı düşerler : 7.00
Martın ikici yarısı düşerler : 5.50
Nisanın ilk yarısı düşerler : 4.00
Nisanın ikinci yarısı düşerler : 3.50
Mayısın ilk yarısı düşerler : 3.00
Mayısın ikinci yarısı düşerler : 2.00
Haziranda düşerler : 1.10
Düşmezler : 50.00
Son günlerde UEFA 'dan TFF 'ye cezaları ver baskısı olduğu hatta cezaların mahiyeti yolundaki söylentilerde doğru kanımca ,
işte burada büyük bir ikilemdeler şuan UEFA sıtmaya razı olmalarını istiyor ve eminimki şikeciler bunu daha da indirgemek derdinde bir taraftanda hükümet ne olursa olsun ama 30 Marttan sonra olsun'un derdinde ,
buradaki sıkıntıları ise 27 Martta ki eylem planı kabul edildiğinde tüm üye ülkeler için geçerli olacak standart cezalar ne olacak , yani kimi ülkede amatöre yollanan takım kimisinde 2 lig düşen takımlar var ,
UEFA bunu standardize edecek , şuan sıtma'yı zatürreye dönüştürmeye çalışıyorlar ama 27'sinden sonra sıtmayı dahi mumla arayacak konuma gelebilirler bunu onlarda biliyor .
Yunan takım oly.Valou da ceza derecisini uefa belirlediğini diye hatırlıyorum ve bu uefa için emsal ise şike konusunda fener ayvayı yedi. fener diye kulüp tarihden silinir resmen.
Hocam benim hatırladığım şu şekilde oldu , yunanlılarda önce kıvırdı ve örtbas etmeye çalıştı daha sonra platini yunanistana bir ziyaret yaptı bu ziyaretten sonra futbol federasyonun dışındaki sporla ilgili bir üst merci tarafından amatöre yollandılar .