Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ya ben çok sıkıldım.sene başından beri tiyatro oynanıyo ve devam edecekler.bu sezon feneri hakemlerle şampiyon yapmak için ant içilmiş.bu şerefsizlik,bu adaletsizlik bi yana bu yüzsüzlükleri,haksızken haklı olma çabaları...

bank asya yetmez.amatöre düşsün onun bunun çocukları.zamanı geldiğinde bjkyle eşit oranda olacak taraftar sayıları.oraya doğru yol alıyolar.

adam gibi bir ülke olsak şöle eli yüzü düzgün bayandan az kullanılmış az yakan cok kacan bir umudum olurdu ama gerçekten muayyer bir ülkeyiz eşi benzeri olmayan 2. el sitesine porsche gibi koyulan görmeye gittiğinde eşek çıkan o yüzden hiç bir umudum yok kanunların adam gibi işleyeceğine hele ki seçim öncesi hiç bir babayiğit böyle birşeyler yapmaz o yüzden geçiniz bu tip başlıkları hatta konu kilit yerinde olabilir en azından konuyu görüp sinirlerimiz bozulmaz

türkiye=adaletsiz ülke bu ülkede gerekirse ülkeye 5 sene men verirler yine de feneri düşüremezler.

Fener'in kume konusunu bile Fatih Terim davasi haline getirenler var. Gidin baska konularda savunun imparatorunuzu.

Dünkü FB -gençler maçında ilk penaltı tam bir skandal. Bir kere top çarptıktan sonra 30 m yukarıya yükseliyor. kola çarpan top bu kadar yükselmez. 2-3 m önüne düşer. pozisyonu görmesen bile tahmin etmek zor değil. Geçen hafta GS-BJK maçında enaz 3 kırmızı çıkması gerekirken kart çıkarmayan hoca, dün de böyle kararlar verdi. bu adam birde dünya kupasına gidecek. yazık

bence bunlar bu sezon -20 puan alsınlar, seneye 2. lige düşsünler ve 5 sene avrupadan men edilsinler. en hafifletilmiş olarak verilecek ceza budur bence. normal cezayı şikeli maç sayısı kadar küme düşmek olarak alırsak tabi

sene sonuna kadar mide kanseri olucaz.mide mide değil artık.

27 marttan 1 gün önce bunların medyası azizi full kontra atak yapacaktır bir gün sonrada çemişgezekspor ile yapacakları lig maçlarına istedikleri hakemi atamak için tff ye yürürler:GOOL:

bnce boşuna hevesleniyoruz gibi bir his var içimde de hayırlısı bakalım

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 1 dk.

Az önce UEFA'daki dostumla görüştüm! fb 2 lig düşümü ve eksi puan en hafif ceza olur dedi! Daha çok çalışmalıyız 3 lig düşürmeliyiz.

Bende takip ediyorum ama bana tutatsix gelmeye basladi. Arkadas uefa cezayi kesip tff ye bildirdiyse sen hala neyin calismasini yapiyon. Uefa sunumu diyecek ben 2 lig ve eksi 20 puan cezasi verdim. Ama calismalar surerse 3 lig dusumude verebilirim. Boyle seymi olur bilmiyorum tutarsiz geldi.. eger uefada adamin varsa ersincim biz teblig ettik yakinda haberin olur der..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan herkesin uefada saglam tanidigi var bi bizim yok

《 Duncan reis 》

Bende takip ediyorum ama bana tutatsix gelmeye basladi. Arkadas uefa cezayi kesip tff ye bildirdiyse sen hala neyin calismasini yapiyon. Uefa sunumu diyecek ben 2 lig ve eksi 20 puan cezasi verdim. Ama calismalar surerse 3 lig dusumude verebilirim. Boyle seymi olur bilmiyorum tutarsiz geldi.. eger uefada adamin varsa ersincim biz teblig ettik yakinda haberin olur der..

Farkındayım ama bazıları hopluyor güzel oluyor..

bencede renkdaş . bu işte birşeyler çıkabileceğini düşünmüyorum..hı herşeyden çok isterim çıkmasını o ayrı konu..benim anlamadğım bizim forum neye dayanarak böyle bir nöbet açtık bilmiyorum ortada gerçkten bu nöbeti açmaya dair birşeyler var mı biz mi bilmiyoruz

Geri
Üst Alt