Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Soruyu kendi üstüme de alınıp cevap vermek isterim Murat. Ben 3 Temmuzdan bu yana her türlü sanal ortamda yazar çizerim.

Hatta bir arar Azizin avukatlarından biriyle twitterda kavga ettim. Ve sonunda haklı olduğumu kabul edercesine sorularımı cevapsız bırakıp beni engelledi.

Ben ona hiç bir gayri-ahlaki bir söylemde bulunmadığım halde.

Gelelim soruya: Kardeşimle twitterda birbirimizi takip ederdik. Sonra beni engelledi. Fanatik Fenerlidir kendisi.Hatta Çanakkale Fenerliler derneğinde aktif biri.

Eşimin ailesi, babam, kardeşim hepsi Fenerli. Ben onlarla bu konuları konuşmamaya çalışıyorum.

Çünki o kadar at gözlüğüyle bakıyorlar ki olaylara. Şimdi ben 70 yaşındaki babamı neden üzeyim. Kayınpederde aynı.

Ama kardeşim, kayınbiraderler ile gerektiğinde kısa ve öz cevabı yapıştırıp susturuyorum kırmadan kimseyi.Onların hali kendilerini avuturcasına masal dünyası.

Onlara cevap bile vermem.

Kardeşim ile yaklaşık 2 yıldır asla bu konuları konuşmuyoruz. Çünki bazen kardeşime bile dalasım geliyor. Klasik Fenerli söylemleri yüzünden.

En güzeli mi salla gitsin yaparım daha iyi.

Abi seninde işin iş yani , çöldeki vaha gibisin aynı ,

Bende fenerlilerle bu muhabbete girmiyorum , kendi hallerine bırakmak en iyisi !

Abi seninde işin iş yani , çöldeki vaha gibisin aynı ,

Bende fenerlilerle bu muhabbete girmiyorum , kendi hallerine bırakmak en iyisi !

En gıcık olduğum BJK liler bir de. Sırf aman bu işten BJK zararlı çıkmasın diye tuhaf bir destek içindeler. Lan manyak herifler kulübü batıran adamın şimdide bu tiyatroyu oynmasına nasıl destek oluyorsun.

Ne sanıyorsun borcunu mu affedecek. Çok beklersin.

Ama yukarıda bahsettiğim BJKli taraftarların desteği gerçekten çok tuhaf. soruyorum sence şike var mı. Yok diyorlar.

Ama neden diyorum . Ben inanmıyorum diyorlar. Yahu sana fikrini soruyorum temennini değil diyorum.

Bu kadar tape delil ne peki. Düzmece diyor.

Nasıl yani oturmuş birileri. Soft ortamda 32 GB tutan onbinlerce sayfayı üstelikte birbirinden herhangi bir tutarsızlığı olmayacak bir şekilde kurgulamışlar mı.

Baktı iş kötüye gidiyor. Son günlerde duyduğu klasik savunmaya geçiyor; ama kayıtlar yasa dışı alınmış.

Hadi benim işim çok deyip kaçıyorum. Çünki iş kötüye gidecek.

Bu konulara ben de katılıyorum. Yani elbette UEFA/FIFA buna göz yumamaz.

İçeride de aslında aklımdan geçen sık sık bahsettiğim geciktirme . Amacı ise zarardan kar etme.

Yani ne kadar gecikirse az zararla olsun. Daha açık konuşayım. Bunların amacının spor falan olmadığını hepimiz öğrendik biliyoruz.

Onların ve yandaşlarının amacı belli; Ticari kaygılar. Bu işten zarar edecekler.

Hatta 3 Temmuz'un ilk günlerinde ve sonrasındaki söylemleri hatırlayalım, hep böyleydi. Yani " Fener düşerse zarar eder herkes."

Hatta güvence de buydu. "Nasılsa bunu kimse göze alamaz. Rahat olalım. Kimse bize bişey yapamaz" değilmiydi.

Hala da öyle. Ama baktılar şemsiye görünmeye başladı. Bir anda söylemler değişti.

"Haklıyız. Hakkımız yendi." tarzına döndüler. Adalete Fener Yak olayı falan.

Ama ne tuhaf ki bunları ilk günlerde görmemiştik. Daha çok küstahça, kibirli bir şekilde söylemler vardı. Nasılsa bize birşey yapamazlar rahatlığı ile.

3 temmuz 2011 de gerçekleşti. Ama ne tuhaf ki Adalet, hak vs olayları 3 sene sonra başladı.

3 sene de mi anladın haklı olduğunu, adaletsizlik olduğunu. Tabi ki hayır. Sadece savunma mantığı.İşin kötüye gittiğini anlayınca yeni taktik bu oldu.

Tapeleri yalanlamalar , kurmaca olduğunu söylemeler..

Sonra tapelerdeki görüşmelerin gayri-yasal takip edildiğini söylemeler..

Yahu yukarıdaki 2 söylemde kendilerine ait.

Biri de demiyor mu? Hem yalanlıyorsunuz hem de kayıtların yasadışı yapıldığını söylüyorsunuz.

[attachment=11212:upload_2014-6-23_1-32-20.png]

Yıkılmayan son kale ha gülerler :asd: Başkanları da dahil biri de çıkıp desin ki biz şike yapmadık . Yok diyemiyorlar da diyemiyorlar. Şimdi de el birliğiyle hükümeti yalayalım da bizi affetsinler diyorlar, antu da bu işten gurur duyuyorlar. Hükümetin yapabileceği bir şey olmadığını anlayınca tekrar zırlarlar. Canlı yayında kişilerle kurumlar ayrılsın demişti Başbakan ve eklemişti bunu Platini'yi de söyledim diye. Allah Allaaaaaah! Platini ne istedi ki bu sözü söyleme gereği duydular acaba. Cevabı çok yakında, sonunuz yakın angry birds :)

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-23_1-32-20.webp
    upload_2014-6-23_1-32-20.webp
    170,3 KB · Görüntüleme: 364
[attachment=11213:upload_2014-6-23_1-37-46.png]

Ben burada aylardır ibreti alem olacak diyorum, siz eksi puan diyorsunuz.Eksi puan varsa da alt liglerin birinde kaçla başlanacağının eksisidir :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-23_1-37-46.webp
    upload_2014-6-23_1-37-46.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 364
Ya arkadaslar ben surec hakkinda yazma geregi bile duymuyorum artik..neyse sayili gunler cabuk gecer..raad olun sinirlenmeye gerek yok..kimse kurtaramaz artik bu totoslari..

★☆★

Bunlar ceza alacak ama basın artık öyle bir algı oyunu yapiyorki sanki bunlar siyasi bir olayın mağduru olarak gösteriliyor bütün basın da yasa dışı dinleme olduğunu söyleniyor ama kimse bu ses kayıtlarının yalan olduğunu söylemiyor yargının açığını arıyorlar yanlış yargılama yapıldı deniliyor ve hatta açık açık af bekliyorlar hatta öyle bir algı olusturuluyorki galatasaray ise ispiyoncu kötü çocuk oluyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 15658

Yıkılmayan son kale ha gülerler :asd: Başkanları da dahil biri de çıkıp desin ki biz şike yapmadık . Yok diyemiyorlar da diyemiyorlar. Şimdi de el birliğiyle hükümeti yalayalım da bizi affetsinler diyorlar, antu da bu işten gurur duyuyorlar. Hükümetin yapabileceği bir şey olmadığını anlayınca tekrar zırlarlar. Canlı yayında kişilerle kurumlar ayrılsın demişti Başbakan ve eklemişti bunu Platini'yi de söyledim diye. Allah Allaaaaaah! Platini ne istedi ki bu sözü söyleme gereği duydular acaba. Cevabı çok yakında, sonunuz yakın angry birds :)

Bunların taraftarı bu kadar destek veriyor ve "Hülooooooğğğğ" yapıyor ya, canları yandığında "Yandım anam su sıkan yok muuu" diye bağırdıklarında da

"Hadi hüloooooğ Mamut la Azize kurtarsın sizi şimdi" diyeceğim...

Bunların taraftarı bu kadar destek veriyor ve "Hülooooooğğğğ" yapıyor ya, canları yandığında "Yandım anam su sıkan yok muuu" diye bağırdıklarında da

"Hadi hüloooooğ Mamut la Azize kurtarsın sizi şimdi" diyeceğim...

Hocam hülooğğğ beyinli bir kuş kokusu aldım sende aldın mı ?

Burayı okuyan kuşlar.. 20 > 17 .... bunun ne olduğunu yakında anlayacaksınız :happy:

2 sene önce UEFA'ya FB'li bir iş adamının aile şirketi sponsor oldu mu? Oldu.

Fenerbahçe o yıl UEFA'nın turnvasında hakem penaltıları ile ite kaka yarı final gördü mü? Gördü.

2014 veya 2015 yılında UEFA yeni bir sponsorluk alır mı? Alır.

Kısaca FB şikeden ceza almasın veya süreç uzasın diye, gerekiyorsa her yıl yeni bir sponsorluklar olur, olur da olur.

Geri
Üst Alt